Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Nand bellek adreslemesi uçmuş.bir çözümü yok malesef.gitti cihaz.
    Böyle böyle uçuyor cihaz durduk yere.her canlı bir gün ölümü tadacak misali,hepsi bir gün bu duruma düşüyor

Alıntıları Göster
    Valla yaa korkutma bizi herkeste oluyorsa almayalım ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma07

Valla yaa korkutma bizi herkeste oluyorsa almayalım ozaman

Alıntıları Göster
    Valla acı ama gerçek bu,4pda, freaktab sitelerinde konusu var,girip kendiniz bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 30 Mayıs 2019; 4:50:56 >
  • Devrim1111 D kullanıcısına yanıt
    İstanbul ukim e işlemi nasıl hızlandırabilirim diye mail attım . Bana aynı gün bodrum yarımada dtm ye gümrüklü olarak sevk için işlem başladı diye cevap gönderdiler.
    Son işlem resmini ekliyorum. Takip te ücret yok. Şimdi gümrüklü olarak sevk nedemek? Buradaki gümrük görevlileri mi bakacak yani?
    Teşekkürler

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• quote:

Valla acı ama gerçek bu,4pda, freaktab sitelerinde konusu var,girip kendiniz bakın.

Alıntıları Göster
    Bu cihazda olan bir sıkıntı mı acaba, diğer modellerde yada markalarda durum nasıl acaba

• quote:

Bu cihazda olan bir sıkıntı mı acaba, diğer modellerde yada markalarda durum nasıl acaba

Alıntıları Göster
    Bu cihazla ilgili bir durum.zaten sorun yazılımsal değil,donanımsal, şöyleki;tx6'larda kullanılan nand bellek (sandisk üretimi) bir sebepten uçuyor.uçuyordan kastım,android başlama verisinin olduğu haritalama bölümü.haliyle o bölüm bozulunca cihaz açılmıyor,recovery yapılmıyor yada biçimlendirme yapılamıyor.çünkü yazılımla o bölüme erişilemiyor.
    Hal böyle oluncada müdahale edilemiyor durum bundan ibaret...

• quote:

Bu cihazla ilgili bir durum.zaten sorun yazılımsal değil,donanımsal, şöyleki;tx6'larda kullanılan nand bellek (sandisk üretimi) bir sebepten uçuyor.uçuyordan kastım,android başlama verisinin olduğu haritalama bölümü.haliyle o bölüm bozulunca cihaz açılmıyor,recovery yapılmıyor yada biçimlendirme yapılamıyor.çünkü yazılımla o bölüme erişilemiyor.
    Hal böyle oluncada müdahale edilemiyor durum bundan ibaret...

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, Bende almak üzereyim ama böyle sorun olacaksa hiç bulaşmayayım

• quote:

Anladım hocam, Bende almak üzereyim ama böyle sorun olacaksa hiç bulaşmayayım

Alıntıları Göster
    Çıktığında,fiyatıda göz önüne alındığında,f/p oranı çok iyi bir cihazdı.herkeze tavsiye edende ben oldum.h6 işlemci çok iyi,orda bir sorun yok lakin işte olay sadece işlemciyle bitmedi.gerizekalı tanix'in sayesinde cihaz çöp konumuna düştü.bu duruma bir çözüm aramak yerine kulağını tıkadılar...
    Başka marka bir h6 işlemcili model alabilirsin.bir iki marka daha çıktı yanılmıyorsan.farklı pcb tasarımlı ve nand bellekli.tx6 varyasyonlarına bulaşma,elde patlar...

• quote:

Çıktığında,fiyatıda göz önüne alındığında,f/p oranı çok iyi bir cihazdı.herkeze tavsiye edende ben oldum.h6 işlemci çok iyi,orda bir sorun yok lakin işte olay sadece işlemciyle bitmedi.gerizekalı tanix'in sayesinde cihaz çöp konumuna düştü.bu duruma bir çözüm aramak yerine kulağını tıkadılar...
    Başka marka bir h6 işlemcili model alabilirsin.bir iki marka daha çıktı yanılmıyorsan.farklı pcb tasarımlı ve nand bellekli.tx6 varyasyonlarına bulaşma,elde patlar...

Alıntıları Göster
    Anladım dostum sağol aydınlatma için, hangi markayı alayım peki bu fiyatlarda? Xiaomi olur mu, beelink güzel gibi ama biraz pahalı

• quote:

Anladım dostum sağol aydınlatma için, hangi markayı alayım peki bu fiyatlarda? Xiaomi olur mu, beelink güzel gibi ama biraz pahalı

Alıntıları Göster
    Xiaomi'ye sempatim tepe noktada,hertürlü alınır-da beelink öneririm.özellikle gt 1 mini şuan favori,herkez çok memnun.

• quote:

Xiaomi'ye sempatim tepe noktada,hertürlü alınır-da beelink öneririm.özellikle gt 1 mini şuan favori,herkez çok memnun.

Alıntıları Göster
    Xiaomi menüsü arayüzü güzel başarılı, ram ve hafıza düşük diğer cihazlara göre. Beelink tr de fazla satışı yok ve 700 tl civarı.
    Tv box inceleyen birisi X96 max ın iyi olduğunu belirtmiş, x96 max nasıldır xiaomi, tanix tx6 ve beelink gt1 miniye göre

• quote:

Xiaomi menüsü arayüzü güzel başarılı, ram ve hafıza düşük diğer cihazlara göre. Beelink tr de fazla satışı yok ve 700 tl civarı.
    Tv box inceleyen birisi X96 max ın iyi olduğunu belirtmiş, x96 max nasıldır xiaomi, tanix tx6 ve beelink gt1 miniye göre

Alıntıları Göster
    X96 max hiç kullanmadım,kullananlar iyi diyorlardı,çok fazla bilgim yok ama bu modelle.
    Xiaomi yazılım yönünden kral,o ayrı bir konu.sırf bu yüzden tercih edilir ama işte ram-rom tarafı zayıf kalıyor biraz.
    Dediğim gibi ben beelink derim,bütçe yeterliyse.olmazsa 2.el xiaomi olur.bunun haricinde diğer markalara pek sıcak bakamıyorum çünkü alayı merdiven altı üretim.ucuz diye alıyoruz 3 ay'ı geçmeden elde patlıyor,daha pahalıya geliyor.

• quote:

X96 max hiç kullanmadım,kullananlar iyi diyorlardı,çok fazla bilgim yok ama bu modelle.
    Xiaomi yazılım yönünden kral,o ayrı bir konu.sırf bu yüzden tercih edilir ama işte ram-rom tarafı zayıf kalıyor biraz.
    Dediğim gibi ben beelink derim,bütçe yeterliyse.olmazsa 2.el xiaomi olur.bunun haricinde diğer markalara pek sıcak bakamıyorum çünkü alayı merdiven altı üretim.ucuz diye alıyoruz 3 ay'ı geçmeden elde patlıyor,daha pahalıya geliyor.

Alıntıları Göster
    En iyisi bilindik cihaz almak, teşekkür ederim dostum

• Hocalarim Tanix Tx6 masallahı var suana kadar canavar gibi yanliz yaz aylari ile sicaklik 94 dereceyi görüyor önerisi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde and7 yüklü şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamıyordum. Ama 1 haftadır kendi kendine cızırtı problemi başladı. Ne yapmamı önerirsiniz acaba gerçekten çok rahatsız ediyor. Belki sıcaktandır diye düşündüm ve mini vantilatör vardı onu koydum üzerine doğru üflüyor sürekli.

Son versiyona en kolay nasıl güncellerim acaba ? şu anda and 7 yüklü
  • akon kullanıcısına yanıt
    İlginçtir aynı durum 3-5 gündür banada oluyordu, hatta videolar anlık olarak takılmaya da başlamıştı, sonunda android 9 a geçmek zorunda kaldım, eski sayfalarda android 9 nasıl yüklenir anlatmıştım bi ara bulamazsan yardımcı oluruz yine.

• Ben de ses cızırtılı olduğu icin android 7 den guncelleme yaptim sd kart ile android 9 okdu. Bu islemden sonra 3/5 farkli uodate aldi otadan. Fakat şimdi vavoo kanallar takilarak ilerliyor. Sifirlasam duzelir mi acaba? Sizde durum nasil? Memnun musunuz son android 9 kullaniminizdan?

• Android 9 da kapatıp açınca ses gitme ve wireles problemi çözüldü mü? Android 7 de cızırtı çok fazla olmaya başladı 9 a geçesim var tekrar fakat dediğim sorunlar devam ediyorsa oda zor gibi.

• Ben de 7 den tekrar 9 döndüm. Daha iyi gibi. 5 tane gibi ota güncellemesi oluyor. Bu güncellemeleri yapmadan önce güncellenmiş haliyle 9 u fabrika ayarlarına sıfırlayın. Sonra güncellemeleri yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Vavoo icin bana pm atabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.