Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler şu an işyerindeyim akşam deneyeceğim.
  • metedede M kullanıcısına yanıt
    Bence hiç 7 ile uğraşmayın direk sitesindeki 9 güncellemeler ile birlikte yükleyin daha memnun kalacaksınız. Yukarıda anlatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 19 Haziran 2019; 23:17:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı aldığımdan bu yana menüler arası geçişte falan kasma söz konusu neden olabilir?
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    android 9'u tekrar yükledim fakat Netflix'i açtığımda ses yine gelmiyor cihazın fişini çekip taktıktan sonra ses geliyor.
  • 9 u sd karttan yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürüp ondan sonra güncellemeleri yaptınız mı. Ben de netflix'te hiçbir problem yok ancak 1080p değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 21 Haziran 2019; 16:31:57 >
  • Üstadlar bu ısinmayi nasil cözücez malum yaz aylarinda 96 100 dereceyi görüyor cıhaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 gb 16 olan modeli alacagımda 150 tl ne kadar vergi cıkar ve googleden film acınca kasma oluyormu benim için önemli olan bu ?
  • Arkadaşlar ben android 7 yüklemiştim update geldi ve yaptım. Artık seste cızırtı problemi de kalmadı. Tavsiye ederim
  • arkadaşlar selam ,

Benim cihazımın adaptoru bozuldu. Bunun ucları tam olarak kaç numara bilen varmı?
  • Tx6 android 9 yüklerken reset tuşuna bastım cihaz birdaha açılmadı sorun ne olabilir acaba bu arada cihaz fişte takılı değildi sadece usb bağlatı kablosu takılıydı

• yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    5 volt 2 amper yeni adaptör al

• Merhaba,Kodi nin versiyonunu değiştirme sonucu cihazdan Turkvod kalktı bir türlü tekrar yükleyeceğim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Http://repo.turkvod.net kaynağını ekleyin. Gerisini internette bulursunuz zaten.

• cebor C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sıkıntı kaynak ekledikten sonra zip file dan yükle komutundan sonrası ilerlemiyor,...

• turkvod sağlıklı çalışmıyor arkadaşlar belli bi süredir loki addon yükleyin film arşivi gayet geniş tabi altyazı addon u da kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnk55

Bugün ürünümü teslim aldım 4gb RAM 64 gb hafıza olan modeli. İstanbul ukimden bodrumdaki Ptt ye gümrüklü olarak gönderilmiş. Buradaki Gümrük memurlarına bangooddan yaptığım sipariş görüntüsünü mail attım yüzde 20 vergi uygulandı. 62.20 tl ödeme yaptım.
    Şimdi bangood a alırken sigorta yaptırdığım için vergi iadesi başvurusunda bulundum. Ürünü daha denemedim 9 sürüm olanı sipariş vermiştim
    Hocam bu günlerde tanıdığım insanlardan da öğrendiğim kadarıyla Banggood üzerinden satın aldığınızda gümrük vergisi dahil son fiyat ekranda be görüyorsanız onu ödüyorsunuz ve ilave bir ücret çıkmıyor. TV Box olduğu için farklı bir muamele mi yapıyorlar acaba sizin durumunuzda görüldüğü gibi?

Bu arada üründen memnun musunuz? H96 MAX ile Tanix arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Temmuz 2019; 19:7:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Üstadlar bu ısinmayi nasil cözücez malum yaz aylarinda 96 100 dereceyi görüyor cıhaz
    Ana konuda en çok oy alan mesajda arkadaş resimli olarak anlatmış. Bana da mantıklı geldi.

Tüm Çinli Android Box'ların genel sorunu ısınma.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Arkadaşlar ufak bir canlandirma yapalım konuya.
    Öncelikle cihazdaki bazı anlar yavaşlama,duraklama gibi tepkilerin yazılımla pek alakası yok.en azından android 7 olan yazılımla yok.android 9 olan yazilimsa biraz sebep ama başlıca sebep işlemci sıcaklığı.normalde cihaz boşta duruyorken 70-75 derece bir sıcaklığa, işlemciye biraz yük binmeye başladımi 85-90 dereceye,full yük bindiği zamanda 95-98 dereceye çıkıyor...95 derceye ulaştığı zaman zaten cihaz sapitmaya başlıyor haliyle.
    Yazın havalar ısınınca bu değer tahminimce 110 dereceye kadar rahat çıkar ve cihazı elimize alırız
    İnşallah olmaz tabi öyle birşey
    Üzerinde takılı olan heatsink çok basit ve yetersiz.elimde olan daha büyük bir heatsink'i (bayağı büyüktü,dremel yardimiyla 1 cm keserek küçülttüm) taktım.takarken üzerinde gelen yapiskan pedide çıkartıp yerine normal ısı pedi koydum.elimde vardı zaten.cihaz üzerinde gelen, kapağa takılı olan düz metal sogutucuyuda çıkardım.baska türlü yeni taktigim heatsink sigmiyordu çünkü.zaten o metal plakaninda soğutmaya pek faydası yoktu...
    Sonuç: şuan bostaki sicakligim 55 derece.yuk altında 65-68 derece,full yük altında en fazla 75 derece.cihaz çok daha iyi ve akıcı oldu.kesinlikle olumlu yönde bir etkisi oldu.sitede sorun var heralde fotoğrafları yukliyemedim,en kısa zamanda yukliycem

Hocam çok güzel anlatmışsınız. Merak ettiğim mod işlemi bittikten sonra kasayı düzgün kapatabildiniz mi veya iyice soğusun diye üst kasa kapağı açık şekilde mi kullanıyorsunuz, özellikle yaz aylarında? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.