Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Hazır android 9 lusu var vergi vs ile uğraşma bunu al diyen vqarmı ?
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ
    Sakın alma,diyen var.mi box s felan al, çok fark yok arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende tanix tx6 64 gb romlu modeli var. Android 7 de seste sürekli cızırtı var android 9 a geçtiğimde de cihaz donuyor menüler arası geçiş bile çok zor oluyor. Bir çözüm önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar ip TV, video, İnternet gibi şeyler için almayı düşünüyorum hepsi burada dan. Stabil bir cihaz mi tavsiye eder misiniz?

• nemkate kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk alanlardanım alırken tereddütlerim vardı ama benim ihtiyacımı karşıladı 6-7 aydır kullanıyorum internet, film ve müzik gibi günlük kullanımlarda memnunum (ip tv kullanmıyorum onu denemedim uzun kullanımda ısınmadan dolayı problem yaşatabilir). Tek sıkıntısı ısınma ben günde ortalama 3 saat kullanıyorum bir problem yaşamadım daha uzun süre kullanılırsa performansta düşüş veya arıza olurmu bilmiyorum. Burdaki arkadaşlar çok kurcaladı cihazlarını heralde bir kısmı çöp oldu. Ben cihazın kendisine güncelleme gelmesini bekledim ve geldi ordan yaptım. Günlük uzun saatler kullanmayacaksanız tavsiye ederim. Marka cihaz alma imkanınız yoksa bence hala alınabilecek bir kutu.

• berci B kullanıcısına yanıt
    hocam bende de var ancak youtube netflix çok yavaş açılıyor donuyor. Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemkate

Arkadaşlar ip TV, video, İnternet gibi şeyler için almayı düşünüyorum hepsi burada dan. Stabil bir cihaz mi tavsiye eder misiniz?
    Hocam bulursanızı gidin Mecool Km9 alın, on numara cihaz.. başka şeylere bakmayın derim, diğer cihazların ramları cok yetersiz..
  • bende bakınıyorum Km9 aslında..
  • Netflix ve youtube videoları akıcı değil. Kare atlama mı desem donuyor mu desem öyle saçma bir şeyler oluyor. Sizde de var mı ?

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    bende de mevcut
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Netflix kullanmadığım için denemedim ama youtube gayet güzel akıyor benim cihazda arama video geçişleri ileri sarma vs. ufak tefek takılma dışında sorunsuz diyebilirim. Bende ana menüde kasma oluyor ama abartılacak düzeyde değil rahatsız etmiyor.

• arkadaşlar tx6 cihazımı yeni aldım ilk başlarda mavi usb si çalışıyordu suan çalışmıyor bozuldumu acaba yaşayan varmı ?
  • 2012'den beri android tv box kullanıyorum, tanix tx6 kadar berbat, rezalet bir tv box görmedim...

Aldım 4 gün dayanabildim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korekaplanı

2012'den beri android tv box kullanıyorum, tanix tx6 kadar berbat, rezalet bir tv box görmedim...

Aldım 4 gün dayanabildim...
    Sizce en iyi fiyat/performans kutusu hangisi şu an piyasada hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Beelink, minix ve tronsmart cihazlarda sorun yaşamadım...
  • Arkadaşlar, bu cihazın parlaklık ayarı yok mu? Ayarlardan parlaklığı değiştirebiliyoruz tamam. Ama %1 de yapsam %100 de yapsam parlaklık gram oynamıyor. Gündüzleri film izlerken bazen parlaklığı artırmak istiyorum. Bunun çaresi nedir? Sizler istediğiniz gibi ekran parlaklığıyla oynayabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 31 Ağustos 2019; 13:10:56 >
  • alabileceğiniz en kötü cihazdır aylardır var bende sürekli hata veriyor uygulamalar donuyor GOOGLE PLAY STORE GİRMİYOR.

Lanet bir cihaz elimde kaldı.
  • Bir gaza gelip aldık elde kaldı valla
  • Ben çok memnunum her işimi görüyor, youtube sıkıntısız, turkvod sıkıntısız, öyle özenerekt kullanıyorum, işim bitince kumandayı bulamazsam direk fişten çekip kapatıyorum, sıfır sıkıntı. Tanixin verdiği android 9 ve güncellemelerini kurdum gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Ben çok memnunum her işimi görüyor, youtube sıkıntısız, turkvod sıkıntısız, öyle özenerekt kullanıyorum, işim bitince kumandayı bulamazsam direk fişten çekip kapatıyorum, sıfır sıkıntı. Tanixin verdiği android 9 ve güncellemelerini kurdum gayet iyi
    Nasıl kuracağız hocam usb ile kuruluyor mu? Güncellemede bir şey çıkmıyor.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendi güncellemelerini yap uygulama olarak var cihazda. Bende o şekilde güncelledim sorunsuz kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.