Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berci

Cihazın kendi güncellemelerini yap uygulama olarak var cihazda. Bende o şekilde güncelledim sorunsuz kullanıyorum.
    Yok hocam ben göremedim update diye bir şey var ondada güncelleme gözükmüyor.
  • arkadaşlar bu cihazın herhangi bir sıkıntısı var mı ? Almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var emin olamadım. Netflix takıntım yok hesabımda yok zaten internet üzerinden izlerim her şeyi. Akıcı ve takılma olmasın yeter benim için.
  • www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ

burdan bu ürünü alan oldumu tanix mi , bu fiyata tavsiye edermisiniz
  • Cihazı kullananlardan son yorumları alabilir miyiz? Youtube 4K video izlenebiliyor mu? Netflix durumu nedir? Stabil çalışıyor mu? Hepsiburada’dan almayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende düşünüyorum ama yazan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al kardeşim ben aldım kullanıyorum Android 9sürümlü olan 32gb 4gb Ram olan cihazı biraz ısınma dışında bir problem yok

• Almak isteyenlere tavsiye etmem, yazılım desteği sıfır ve netflix youtubeda video izlerken çok hafif takılmalar yaşanıyor ve dikkatliyseniz rahatsız ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar , xiaomi mi box siparis ettim hb den fakat bu cihaz baya aklimi celiyor benim baya aklim kaldi acikcasi.Ara sira bazilari iptal ediyor siparisini sanirim hb de tekrar dusuyor satilanlara.Acaba bunu da tekrar yakalarsam siparis edip xiaomi ve bunu deneyip memnun kaldigimi tutup digerini zararina satmayi dusunuyorum.Cihazin nand bellegi uctugu icin onermiyolar genelde.Sizce boyle bi ise giriseyim mi yoksa xiaomi iyi mi diyosunuz cunku daha xiaomi ye usb coklayici ethernet cevirici felan alcam bu masrafi yapmak yerine ustune ekleyip bu cihazi da alip deniyeyim diyorum.Maksadim donmadan takilmadan yuksek kalite herseyi izleyebilmek 3-4 sene gotursun istiyorum.Ne yapsam bilemedim bu arada hb den alacagim tanix tx6 markasi case4u bir fark yaratir mi?ustelik xiaomi den 100 lira daha ucuz ikisini siparis edip ilk tanix i deneyip memnun kalirsam xiaomiyi hic acmadan geri de yollayabilirim hb ye ne yapsam bilemedim ki bu arada ben cok degil ama kiz arkadasim baya netflix izliyor.Onun da memnun kalacagi bi aleti tutup digerini satmayi dusunuyorum bi oneriniz var mi? tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Arkadaslar selamlar , xiaomi mi box siparis ettim hb den fakat bu cihaz baya aklimi celiyor benim baya aklim kaldi acikcasi.Ara sira bazilari iptal ediyor siparisini sanirim hb de tekrar dusuyor satilanlara.Acaba bunu da tekrar yakalarsam siparis edip xiaomi ve bunu deneyip memnun kaldigimi tutup digerini zararina satmayi dusunuyorum.Cihazin nand bellegi uctugu icin onermiyolar genelde.Sizce boyle bi ise giriseyim mi yoksa xiaomi iyi mi diyosunuz cunku daha xiaomi ye usb coklayici ethernet cevirici felan alcam bu masrafi yapmak yerine ustune ekleyip bu cihazi da alip deniyeyim diyorum.Maksadim donmadan takilmadan yuksek kalite herseyi izleyebilmek 3-4 sene gotursun istiyorum.Ne yapsam bilemedim bu arada hb den alacagim tanix tx6 markasi case4u bir fark yaratir mi?ustelik xiaomi den 100 lira daha ucuz ikisini siparis edip ilk tanix i deneyip memnun kalirsam xiaomiyi hic acmadan geri de yollayabilirim hb ye ne yapsam bilemedim ki bu arada ben cok degil ama kiz arkadasim baya netflix izliyor.Onun da memnun kalacagi bi aleti tutup digerini satmayi dusunuyorum bi oneriniz var mi? tesekkurler
    Alma kardeşim hataya düşme 0 yazılım desteği var cihazda tam bir çöp sürekli sistem hatası veriyor yapma güncelleme diye bir şey yok.

• Arkadaşlar bu cihazdan bende var yazılım desteği ve ısınma sorunlarını hiç yaşamadım benim cihazımin tek farkı üzerinde tanix yazıyor bangood ve Ali den baktığımda bu cihazların farklı firmalar tarafından farklı kalite koşullarında ve yazılımlarla üretildiğini görmüştüm size de bu firmalardan birtanesinin sattığı ürün denk gelmiş olabilir tek kullandigim cihazda bu değil t95z plus h96max+ firetvstick ve tx2 cihazlarında kullanıyorum yani marka ve modelin fanı değilim
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Arkadaslar selamlar , xiaomi mi box siparis ettim hb den fakat bu cihaz baya aklimi celiyor benim baya aklim kaldi acikcasi.Ara sira bazilari iptal ediyor siparisini sanirim hb de tekrar dusuyor satilanlara.Acaba bunu da tekrar yakalarsam siparis edip xiaomi ve bunu deneyip memnun kaldigimi tutup digerini zararina satmayi dusunuyorum.Cihazin nand bellegi uctugu icin onermiyolar genelde.Sizce boyle bi ise giriseyim mi yoksa xiaomi iyi mi diyosunuz cunku daha xiaomi ye usb coklayici ethernet cevirici felan alcam bu masrafi yapmak yerine ustune ekleyip bu cihazi da alip deniyeyim diyorum.Maksadim donmadan takilmadan yuksek kalite herseyi izleyebilmek 3-4 sene gotursun istiyorum.Ne yapsam bilemedim bu arada hb den alacagim tanix tx6 markasi case4u bir fark yaratir mi?ustelik xiaomi den 100 lira daha ucuz ikisini siparis edip ilk tanix i deneyip memnun kalirsam xiaomiyi hic acmadan geri de yollayabilirim hb ye ne yapsam bilemedim ki bu arada ben cok degil ama kiz arkadasim baya netflix izliyor.Onun da memnun kalacagi bi aleti tutup digerini satmayi dusunuyorum bi oneriniz var mi? tesekkurler
    halen siparis vermediysen deneyimim belki yardimci olabilir,ilk once 2 gb ram 16 gb hafizali vechip v8 aldim,kablosuz mausla kullandim akiciligi calismasi hosuma gitti,tv mini bi pc oldu,sonra diger televizyon icin mi box 4s siparis verdim,yuzlerce guzel yoruma ragmen mi box beni tatmin etmedi maus kullanmak zor,yukledigin uygulamalar ana ekranda gorunmuyor,ayarlardan uygulamalara girip ordan aciyorsun,bicok uygulama mibox a uygun deil,cozunurlugu,sesli komutu,artilari elbet var ama letgoya koyup ufak bi zararla mi boxu sattim, hepsiburadadan 299 tl ye case4u tanix tx6 aldim, 4gb ram 32 gb hafiza, bluetooth,enternet, 3 usb cikisi mibox tan cok daha hosuma gitti,1 2 aydir kullaniyorum bi sikinti yasamadim,amaciniz sadece netflix,youtube kodi ise netflix daha iyi,ama internette sorf yapayim,diger islerimi halledeyim dersen tanix daha iyi bence,kablosuz maus la mini pc gibi kullanabiliyorsun, tanixten memnunum suan icin isinma problemi yok ama yazin olabilir gorecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

halen siparis vermediysen deneyimim belki yardimci olabilir,ilk once 2 gb ram 16 gb hafizali vechip v8 aldim,kablosuz mausla kullandim akiciligi calismasi hosuma gitti,tv mini bi pc oldu,sonra diger televizyon icin mi box 4s siparis verdim,yuzlerce guzel yoruma ragmen mi box beni tatmin etmedi maus kullanmak zor,yukledigin uygulamalar ana ekranda gorunmuyor,ayarlardan uygulamalara girip ordan aciyorsun,bicok uygulama mibox a uygun deil,cozunurlugu,sesli komutu,artilari elbet var ama letgoya koyup ufak bi zararla mi boxu sattim, hepsiburadadan 299 tl ye case4u tanix tx6 aldim, 4gb ram 32 gb hafiza, bluetooth,enternet, 3 usb cikisi mibox tan cok daha hosuma gitti,1 2 aydir kullaniyorum bi sikinti yasamadim,amaciniz sadece netflix,youtube kodi ise netflix daha iyi,ama internette sorf yapayim,diger islerimi halledeyim dersen tanix daha iyi bence,kablosuz maus la mini pc gibi kullanabiliyorsun, tanixten memnunum suan icin isinma problemi yok ama yazin olabilir gorecegiz.

Alıntıları Göster
    299 a nereden aldınız .

• Bu cihazı alacaklar neden tr den almak istiyor ki. Aliexprrste kupon kullanın yeni kullanıcı kuponu ile 4 e 32gb olan model 170 tl ye geliyor kargo yok. Kutu üzerine de 20 dolar yazdır. Şansınız yaver giderse 30 40 tl gibi bir vergi ile yırtarsınız. Ben 3 cihaz aldım hepsi de bu şekilde geçti. 200 tl lik bir cihaza 400 tl vermeyin.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Ara ara 299 a düşüyor fiyatı. Ben 64 gb olanı 1 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum. Iptv kodi vavoo digiturk play. Phutv. Netflix sadece HD değil ama 59 ınch tvde HD gibi görüntü farkı yok HD yayın kanallarından. Chrome da da her siteyi açıp oynatıyor akıcı.

www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY

• tgezer kullanıcısına yanıt
    hepsiburadan aldim hatta bana ozel 20 de indirim vardi 279 tl ye geldi.suan 399 ama bioac gun once 299 du yine duser 299 a

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    2 yil oncesine kadar mustakilde oturuyodum yuetdisindan alisveris yapiyodum problem olmuyordu,simdi apartmanda oturuyorum bikac siparis verdim,postaci asagi posta kutusuna birakiyo ordan da yurutuyolar o yuzden yurtdisi alisverisini biraktim ben,yurtici de bayaa hesapli oluyor denk getirince,
    kasimin son haftasi trendyoldan mi box s i 275 e siparis verdim mesela.

• 24 saat dijital ekranlarda üzerinde basit bir uygulama ile çalışacak android tv box alacağım. aneti olduğu için bu üründen 2 adet almayı düşünüyorum. miracast gibi özellikleri kapanıyor mu?
    wireless çekim kuvveti bu cihazdan yüksek önerdiğiniz başka bir ürün var mı?

(12adet mibox var wireless sıkıntılı, miracast vs sadece sistem hizmetlerinden kapatılabiliyor.)
  • zebani kullanıcısına yanıt
    wireless kuvvetli cihaz için a95x f3 bakabilirsiniz, miracast kapanırmı bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo1

Arkadaşlar bu cihazdan bende var yazılım desteği ve ısınma sorunlarını hiç yaşamadım benim cihazımin tek farkı üzerinde tanix yazıyor bangood ve Ali den baktığımda bu cihazların farklı firmalar tarafından farklı kalite koşullarında ve yazılımlarla üretildiğini görmüştüm size de bu firmalardan birtanesinin sattığı ürün denk gelmiş olabilir tek kullandigim cihazda bu değil t95z plus h96max+ firetvstick ve tx2 cihazlarında kullanıyorum yani marka ve modelin fanı değilim

Kutunun altında MAC ve SN numaralarının olması kaliteli bir ürün olduğunun göstergesi.

Merak ettim, elinizdeki cihazlardan en çok hangisini kullanışlı buldunuz ya da sevdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Isınmayı çok kafaya takma,ben heatsink uzerine minik bir fan ayarliycam.bir gelsin,yerine, yüksekliğine göre ayarliycam.hatta üzerindeki heatsink'i daha iyi, büyük bir heatsink'le degistirebilirim...
    Hatta planım,fanla birleşik bir heatsink alıp değiştirmek, şimdiden araştırıyorum.hedef o işlemci 50 dereceyi gecmiycek
    Misal şunun gibihttps://m.n11.com/peltier-sogutucu-fani-aluminyum-sogutucu-fan-heatsink-P220836195?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiA767jBRBqEiwAGdAOr0X6lL6dhBcYtx9rimRTJrOkPpsVssa0wHroLproNbIGMYCFcz-DThoC_HMQAvD_BwE
    Bende aldım cihazdan ama memlekette henüz görmedim bende senin gibi yapacağım soğutucu için ama o gösterdiğin fanı çalıştıramazsın çünkü 12V adaptörü 5V ürünün usblerde vermiyor o kadar elektrik diye biliyorum o yüzden ben raspry pi için olan 5v

robolinkmarket.com
    robolinkmarket.com
    https://www.robolinkmarket.com/tags/5v
    fan şunu düşünüyorum. 12v konusunda benim bilmediğim bir elektrik bilgin varsa ve benimle paylaşırsan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.