Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir şey sordum ama yanıt alamadım chaz hepsiburadadan alındı tanix x 6 32 gb rom 4 gb ram sizdeki cihazın ramı kaçlarda bende drive face instagram google fotoğraflar vavo kodi ve bir sürü maç uygulamaları mevcut üç dört tanede oyun bir kaç greenefy smart ram boster pro ve nova luncher arayüz kullanıyorum başlangıçtaa genelde 1.9 gb ram boş gözüküyor biraz sonra yarım saat veya bir saat sonra 350 mb e kadar düşüyor ister istemez cihaz donmak üzere birde vantilatörde kullanıyorum sıcaklık 50 derecelerde bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan yok mu veya çözüm sunabilecek arkadaş var mı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoergun -- 17 Şubat 2020; 16:45:0 >
  • Hocam Case4u firması ile görüşüp garanti sürecini işletebilirsiniz. Ben görüşmüştüm, çok ilgili ve pozitif bir firma.
  • P20 lite telefonumu ekrana yansıtamıyorum daha önceden oluyordu acaba ne yapmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanix TX6s Allwinner H616 4 GB RAM 32GB ROM 5G WIFI Android 10.0 4 K 8K TV android cihazın 22.02.2020 tarihli yazılımını usb bellek veya sd kart ile cihazın içinden local olarak nasıl güncelleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Mart 2020; 0:42:3 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi nereden aldınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Güncellemeyi nereden aldınız
    vehttp://blog.geekbuying.com/2020/02/updated-firmware-for-tanix-tx6s-allwinner-h616-android-10-0-kodi-tv-box-20200220/ var.

Cihaz android 10 olduğu için androidde çalışan uygulamaların bazıları kurulmuyor farklı versiyonları deniyorum biri kuruluyor ama uğraştırıyor.Cihaz gayet güzel beğeniyorum.Donanımsal sorun yok.Yazılımsal sorun var oda yeni bir güncelleme ile çözülebilir.
    TANIX TX6S ALLWİNNER H616 ANDROİD 10.0 KODI TV KUTUSU 4GB / 32GB VE 4GB / 64GB 20200220 için güncellenmiş ürün yazılımı cihaza zarar vermeden nasıl atabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Mart 2020; 20:47:40 >

• merhaba,
    t6 ilk açılınca bir güncelleme yazısı geliyor ingilizce ama can not olumsuz olarak güncelleme yapamıyor,
    network kablosu ile de denedim.
    ayarlarda güncelleme yapılacak bir yer de yok.
    yeni bir yazılım var diyor ama bir süre ekranda kalıp gidiyor.
    şuan android 7 de
    kendi güncellemesi geldi ise ne tür bir işlem yapılacak
    bilen arkadaşlar var ise paylaşırsa memnun olurum.
    saygılar
  • tx6 android 9 da netflix açabilen varmı , cihazınız uyumlu değil diyor, aptoide den bir kaç sürüm denedim yine aynı.
  • Cihazda yüklü olan Netflix uygulamasını aşağı yukarı ya da sağa sola kaydırma işlemini nasıl yapacağız. Kendi kumandası işe yaramıyor. Hb alınma 32gb lik ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baroone

Cihazda yüklü olan Netflix uygulamasını aşağı yukarı ya da sağa sola kaydırma işlemini nasıl yapacağız. Kendi kumandası işe yaramıyor. Hb alınma 32gb lik ürün.
    Mouse ile olur.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Normal kablosuz mouse olur mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Baroone

Normal kablosuz mouse olur mu hocam
    Olur

• bu hafta hepsiburada indirimden 300 TL ye tanix tc6 aldım , amacım hdmı 2.0 üzerinden tv ye bağlayıp 4k filmleri oynatabilmekti, ürün akıcılığı fena değil, oyun oynamayı düşnmyorum ama 4k filmleri de oynatır diye düşnerek aldım ancak kendi oynatıcısında 4k filmleri akıcı oynatıyor ama ses yok, başka oynatıcılar denedim oynatamadı bile , geçtim takılmayı dondu kaldı. Bana oynatıcı tavsiye edebilecek var mı , yoksa bunu iade edip yeni bir beelink gt king macerasına gireyim mi ?
  • Bu bölümde nickini hatırlayamadım mesajlaşmıştık tanix cihazı olup sorun yaşayan ve sd karttan rom çalıştıran bir arkadaş vardı bana pm atabilirmi?
  • wert1903 W kullanıcısına yanıt
    tv markası ne? bazı tvlerde ses codec'leri olmuyormuş. kodi ayarlarında ses çıkışlarını analog (veya başka isimde olabilir, denemeler yapın) yapıp deneme şansınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Hepsiburada dan case 4u tx6 aldım. Netflix i güncelledim ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Bu cihaza uygun Netflix i nasıl bulurum.

• samsung NU8000 var hocam, başka oynatıcıda ses geliyor kesile kesile ama görüntü vermiyor ancak kendi oynatıcısında ne hikmetse akıcı oynatıyor ama ses yok bu sefer de.codec mi kurayım oynatıcı mı bulayım başka bilemedim.
  • wert1903 W kullanıcısına yanıt
    yeni samsunglarda codec sıkıntısı varmış. bu çözülebilecek bir şey değil ama. lisans anlaşması yapmamış samsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdemir301

Merhabalar Hepsiburada dan case 4u tx6 aldım. Netflix i güncelledim ve açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Bu cihaza uygun Netflix i nasıl bulurum.
    Merhaba,
    Aptoide marketi yükleyip netflixin önceki sürümlerüni deneyebilirsin. Ya da googlea netflix apk yazıp önceki sürümlerin apksını indirebilirsin.

• hdgrmnc H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler apoitede de 7.30 sürümü çalıştı sadece.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.