Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacr -- 23 Haziran 2020; 14:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Tanix TX6 Android TV Box aldım. Rootlu olduğu için rootu kaldırmak istedim. Root klasöründeki Su adlı dosyayı sildim. Root gözükmüyor ama yinede Tivibu uygulmasına giremiyordum. Bende bari sıfırlayayım dedim olmadı. Kendi sitesinden Stock Firmware indirip PhoenixCard programı ile sd carda flashladım. Sonra Tanix TX6 ya taktım sdcardı ve güç kablosuna bağladım. TV box açıldı ve yeşil bar dolunca bende fişini çekip tekrar taktım. 5 dakika sonra açıldı. Stock Firmwareyi yüklemiş ama Wifi ve Bluetooth çalışmıyor. ON yapamıyorum. Çözüm konusunda yardımcı olabilecek var mı?
  • Sorunu yaşadım 6 7 rom denedim sonunda çözdüm

Облако Mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/3zqJ/2BqRfMpiF

İşime yarayan şeyleri yedeklerim bence semde olumlu olursa yedekle bi yere

Ama sd card ile değil direk usb pcye bağlayıp romladım haberin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rheago

Merhaba arkadaşlar. Tanix TX6 Android TV Box aldım. Rootlu olduğu için rootu kaldırmak istedim. Root klasöründeki Su adlı dosyayı sildim. Root gözükmüyor ama yinede Tivibu uygulmasına giremiyordum. Bende bari sıfırlayayım dedim olmadı. Kendi sitesinden Stock Firmware indirip PhoenixCard programı ile sd carda flashladım. Sonra Tanix TX6 ya taktım sdcardı ve güç kablosuna bağladım. TV box açıldı ve yeşil bar dolunca bende fişini çekip tekrar taktım. 5 dakika sonra açıldı. Stock Firmwareyi yüklemiş ama Wifi ve Bluetooth çalışmıyor. ON yapamıyorum. Çözüm konusunda yardımcı olabilecek var mı?
    Bu arada cihazım 4/32.

• Beyler bu arada bu cihaza "atvxperience" tarzı rom yapan yok mu bilgimiz. Launcher beni benden alıyor

• Netflix kalitesi nasıl? Sürekli netflix, phutv gibi uygulamalara gireceğim ama netflix daha önemli. Ürün sepette bekliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxoo

Netflix kalitesi nasıl? Sürekli netflix, phutv gibi uygulamalara gireceğim ama netflix daha önemli. Ürün sepette bekliyorum. :)
    Netflix hd hocam sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: atacr

Netflix hd hocam sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    Netflix en fazla 540p veriyor

• matraxoo M kullanıcısına yanıt
    Kodi içinde Netflix sorunsuz. Üyeliğim yok denemedim. Koden tv kurdum. Bir kaç denemelik film dizi açtım problem yok. 3 usb işe yarıyor. Mx player ile 1 tb 2.5 inch hdd filmleri oynatıyor.

A4tech mini mouse logitech klavye piranha bluetooth kulaklık çalışıyor.

• mdemir301 kullanıcısına yanıt
    Kodi içinde denediniz mi? Üyeliğim yok deneyemiyorum. Full açtığı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Kodi içinde denediniz mi? Üyeliğim yok deneyemiyorum. Full açtığı söyleniyor.
    Kodi ile nasıl yükleyebilirim link verebilir misiniz

• mdemir301 kullanıcısına yanıt
    Play den kodi diye aratıp yükleyin. Üzerine ben koden tv yükledim. Youtube da var ayrıntılı anlatım. İçinde netflix youtube vs geliyor. Seyirtürk sitesinden android sürümü yükledim. Youtube da detaylı anlatımlar mevcut. Bakılarak yapılıyor kolayca.

• Merhaba Arkadaşlar. Ben bu cihazla harddisk içindeki filmleri oynatmak istiyorum. PC'deki Kmplayer'da fare orta tekerlekle ileri geri sarma yapabilen bir player var mı? Buna ek olarak, orta tekerleği YouTube'da da işe yarar mı? Saygılar.

• Ses sorunu nasıl çözerim bilen var mı

• Arkadaşlar tanix TX6S kullanıyorum ama ses gelmiyor neden bilen var mı nasıl çözerim

• Merhaba arkadaslar benim tanix wifisinde degişik bi sey var temassizlik galiba bastirinca gercek hizi alabiliyorim bende bakir tel koydum wifi antenine sorun cozuldu temassizlik var herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Merhaba arkadaslar benim tanix wifisinde degişik bi sey var temassizlik galiba bastirinca gercek hizi alabiliyorim bende bakir tel koydum wifi antenine sorun cozuldu temassizlik var herhalde
    Aslında bir elektronikçiye götürüp, lehimletmek tam çözüm olur. Öte taraftan, durduğu yerde çalışıyorsa, yine sorun çözülmüştür.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Oyle yapicam galiba hocam tekrardan bozuldu:(

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.