Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tanix TX6'nın SMB özelliği var mı ? Yani player'dan PC'ye ulaşma veya tam tersi. Ev ağı içinde player pc'deki bir dosyayı görüp oynatabiliyor mu ? Ev ağı kablolu olarak yapılandırılmış..
  • imtr kullanıcısına yanıt
    kodi kullanırsanız samba ile pc'ye bağlanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

kodi kullanırsanız samba ile pc'ye bağlanabilirsiniz.
    Zido'da Kodi'den farklı olarak "Medya Merkezi" seçeneği var. Hem bağlı HDD'leri gören hemde Smb ile ağa bağlı tüm bileşenleri listeleyen ve içine girmemizi sağlıyan.

Bu üründe bunları Kodi içinden mi görüyor ve seçiyoruz ?
  • imtr kullanıcısına yanıt
    bendeki tx6 yı henüz kullanmaya başlamadım. içeriğine vakıf değilim. ya direk kodi vardır ya da kodi'nin forklarından biri. o uygulamadan yeni kaynak ekle diyerek, sabit ip verilmiş pc'nin ip'si, varsa kullanıcı adı ve şifresini girerek pc'ye bağlanabilirsiniz.

• Anladım,

Salonda Zidoo X9S kullanıyorum. Diğer oda için almayı düşünüyorum. Zidoo'lar artık piyasada yok sanırım. İkinci el satışı var sahibinden'de 800 - 900 Tl'ye.

Tanix'lerin fiyatı daha uygun
  • birkaç sayfa geriye gittim ama yanıtını bulamadım. mi box ile bunun arasında kaldım. xiaomi ni rami hafızası daha düşük ama bunda da wifi, ısınma sıkıntıları v.s. den bahsediliyor. wifi önemli çünkü üst kattaki modeme bağlanıyorum. sizce hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seferihsn

birkaç sayfa geriye gittim ama yanıtını bulamadım. mi box ile bunun arasında kaldım. xiaomi ni rami hafızası daha düşük ama bunda da wifi, ısınma sıkıntıları v.s. den bahsediliyor. wifi önemli çünkü üst kattaki modeme bağlanıyorum. sizce hangisini almalıyım?
    Harici anteni olmasına rağmen wifi çekim gücü iyi degil. Android 10 rom başka bir telefondan uyarlanmis, cihaz aşırı ısınıyor boşta 86 derece oluyor.
    Wifi çekimi guclu, Amilogic S905x3 cihazlara bakın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: imtr

Merhaba,

Tanix TX6'nın SMB özelliği var mı ? Yani player'dan PC'ye ulaşma veya tam tersi. Ev ağı içinde player pc'deki bir dosyayı görüp oynatabiliyor mu ? Ev ağı kablolu olarak yapılandırılmış..
    vlc player ile smb ağı görüyorum. laptoptaki klasore ulaşıyorum. tüm formatlar oynuyor.
  • Ekran resmini nasıl çekerim bileniniz varmı ?

• www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ?magaza=Hepsiburada

Merhaba arkadaşlar tanix tx6 350 liraya düşmüş ben TV box lardan çok anlamıyorum sizce alınır mı normalde mi box s almak istiyordum fiyatı çok yükselmiş
    Bu ürün de Netflix vb. Gibi platformları 4k izlemek için lisanslar varmı mi box s ten iyimi yorumlarda bazıları demiş 4 GB ram 32 GB rom tam verimli çalışmıyor birde kumandası çok işlevsiz kalıyormuş Netflix te falan yorumlarınız benim için çok önemli cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Sahanne21 S kullanıcısına yanıt
    Netflixi 1080p ve üstü izlemek için elinizdeki seçenekler Xiaomi Mi Box s ve Amazon Fire Tv stick.
    Diğer çin malı cihazlarda Netflixi sadece 480p-540p izleyebilirsiniz.Ana odak noktanız Netflixse bu iki üründen birini alabilirsiniz.
    İşlemci Amlogic olsun.
    905x2 'den aşağı olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

İşlemci Amlogic olsun.
    905x2 'den aşağı olmasın.
    GPU'yu da G31 yaptık mı tamamdır
  • Arkadaşlar merhaba,
    Cihaza fan takacağım. Soğutma ve daha etkin havalandırma için resimlerdeki gibi bir kutu tasarladım. Bu prototipti. Nasıl olmuş sizce? Değişiklikler yapacağım ve bitince son halini sizlerle paylaşacağım.

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ramTANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ramTANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdgrmnc -- 24 Mayıs 2020; 17:16:2 >

• Samsung 55NU8000 ses codec problemi olabilir,neyse iade ettim android tv den vazgeçtim şimdilik iyi bir şey bulana kadar ,az önce de 10000 verdim monster notebook aldım, gerekirse emulator kurarım her türlü işimi görür :)
    Netflix i 4 k izlenir. Yapılması gereken kodi kurmak. Kodi içindeki Netflix çözünürlük sorunu yok.

• 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Kodi kurup içine eklenti olarak netflix kuruluyor. O şekilde çözünürlük sorunu ortadan kalkmıyor mu?

Resmi olarak desteklemesede pratik olmasada çözüm işe yarıyor.

• Arkadaslar tx6yi 1 yildir kullaniyorum lakin modemin yerini degistirdim diger odaya almak zorunda kaldim tx6 cekiyor lakin internet alamiyor hiz testi 100kbps filan 16mbit hizim var modemun yaninda 14 mbps aliyor diger odada boyle nedendir acaba

• Youtube da izlerseniz açıklamalar ile daha verimli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 18 Haziran 2020; 20:47:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.