TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (78. sayfa)
-
-
Benimde ufak bir sorunum var case u4 tx6 kullanıyorum fakat yaklaşık 2 haftadır netflix açılmıyor.hangi sürümü yüklemeliyim ya da ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz? -
mevcut olanı kaldırıp , aptoide.tv apk sini kurup, netflix i orada aratıp, versiyonları deneyebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_35
Benimde ufak bir sorunum var case u4 tx6 kullanıyorum fakat yaklaşık 2 haftadır netflix açılmıyor.hangi sürümü yüklemeliyim ya da ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3ordo -- 7 Ekim 2020; 12:55:29 > -
kodi yi nasıl güncelleyebilrim 18.8 e ne yaptıysam olmadı
-
-
Hızlı cevap yazmak yerine biraz bekletip dosya isimleriyle girişeyim dedim.
gerekenler:
windows Pc
sd card okuyucu/yazıcı
/ Veya Male to male USB
burada yol ayrılıyor....
Daha az zahmetli olan sdcard yöntemi:
- bu dosyayı aratıp internetten indirin: "EachLink_H6_MINI-SCV2"
- Bu programı aratıp indirin: "PhoenixCard_V310_00" kurun, açın , açınca "img file" tuşundan "rom" u gösterin.
- Sd card'ı sdcard reader'a takın, ve reader i da pc ye bağlayın. Phoenixcard programın da üst kısım "disk" yazan yerde aynı sürücü gözüktüğünden emin olun yani disc card reader pc de E: sürücüsü diye gözüktüyse orada da E: duruyor olmalı.
- "Burn"
- İşlem sonunda success diyecek, windows ta diski çıkart işlemi ile sdcard'ı sökün , içine taktığınız sdcard ı tüm fişleri söküp tx6 ya takın.
- tx6 yi hdmi a bağlayın
- tx6 ya adaptör ü bağlayın: Siyah ekran kırmızı çerçeveli yeşil bir bar dolmaya başlayacak. 5 dk sonra işlem bitmiş olur.
- Önemli: sdcard ı tx6 dan sökün (sd kartı bi daha takmayın)ve adaptörü sökün ve tekrar takın,.
Cihaz artık android 7.0, 3gb ram var, öndeki saat artık yok, usb 2 lerden bi tanesi çalışmıyacak ama alet artık medya düzgün oynatabilicek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3ordo -- 4 Kasım 2020; 3:17:53 >
-
Arkadaşlar merhaba, bu cihazın TR'de farklı markada isimleri var sanırım doğru mu? Yani cihaz hep aynı mı? Case 4U , Wechip markalarında tanix t6 var. Hangisini almak lazım? Yardımcı olabilir misiniz? Bir de bütün konuyu okumadım ama netflix sanırım 480p çalışıyormuş. Bunun çözümü var mı?
-
3 ay önce 3 arkadaşımada "case 4U Tanix Tx6" aldık H.burada'dan hiç biri sorun yaşamadı,gecen hafta 3 senedir kullandığım "Tanix Tx3 Max " cihazım bozuldu bnde dün yine H.burada'dan "case 4U Tanix Tx6" 299TL. Sipariş verdim,bu fiyata daha iyisi yok bnce daha iyileri varmı tabiki var ama üzerine 300-350 TL daha eklemeniz gerek bence değmez,sizi bilmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
3 ay önce 3 arkadaşımada "case 4U Tanix Tx6" aldık H.burada'dan hiç biri sorun yaşamadı,gecen hafta 3 senedir kullandığım "Tanix Tx3 Max " cihazım bozuldu bnde dün yine H.burada'dan "case 4U Tanix Tx6" 299TL. Sipariş verdim,bu fiyata daha iyisi yok bnce daha iyileri varmı tabiki var ama üzerine 300-350 TL daha eklemeniz gerek bence değmez,sizi bilmem.Netflix de durum nedir
-
Cihaz henüz gelmedi ama zaten Netflix lisansı olan cihazlar belli,aboneliğim yok zaten netfilix'te oynayan bir film ,dizi ,2-3 saat sonra turkvod,seyirtürk uygulamalarına düşüyor benim açımdan bir sıkıntı değil o yüzden Netflix,benim birinci önceligim İpTv sonrada yukarida yazdigim uygulamalarve youtube.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rammo
3 ay önce 3 arkadaşımada "case 4U Tanix Tx6" aldık H.burada'dan hiç biri sorun yaşamadı,gecen hafta 3 senedir kullandığım "Tanix Tx3 Max " cihazım bozuldu bnde dün yine H.burada'dan "case 4U Tanix Tx6" 299TL. Sipariş verdim,bu fiyata daha iyisi yok bnce daha iyileri varmı tabiki var ama üzerine 300-350 TL daha eklemeniz gerek bence değmez,sizi bilmem.slm ,bizde oradan aldık ama bazılarında yazılımmı uymuyor nedir cihaz bozuk desen çalışmaz var bir sorun ama,bendeki yazılım buydu ama videolarda kasma ,donma yapıyordu sinir edici birşeydi neyseki arkadaşın verdiği yazılımla şu an çok stabil sorunsuz çalışıyor.ya,ben tx6 veya allwinnerh6 eski chipsetli bir cihaz önermiyorum alacak arkadaşlar amlogic905x3 yada x2 chipsetli cihaz seçerse mümkünse 4gb ram olursa ve marka olursa kafası ağrımaz.Malum bu cihazların çin menşeili ne zaman bozulacağının garantisi yok ne malzeme kullandıklarıda belli değil 2 el malzemeler kullanıyor diye okumuştum çin mallarında.
Bumu acaba yazılım versiyonu rammo ?Belkide sorun yazılımdadır hepsine aynı yazılım atılmıyordur.
Android security patch level = 5.2019
Kemel Version: 4.9.118
Structure: p281-userdebug9PPR1.181005ç003.20190907-100856 testkeys
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 13 Kasım 2020; 0:6:10 >
-
Hocam neticede bunlarda garantili ürün faturasıda var problem olursa yapacaklar,ben cihazda bir sıkıntı yaşamadım aldığım arkadaslarımda bana bir şey söylemedi olsa söylerlerdi evet bende biliyorum Amlocig S905*3 islemcili yada Allwinner H616 yeni nesil işlemcili bir cihaz almayı ama işte o zaman üzerine bir o kadar daha para koymak gerekiyor ,iki katı fiyat verecek bütçem yok malesef ,zaten yukarıdada dedigim gibi benim kullanim alanim belli onlarada cihaz hayli hayli yetiyor hiç üzmedi şimdiye kadar bizleri.
Cihazdaki yazılım sizin yazdığınız yazılım aynısı.
-
Anladım hocam sorun yoksa zaten medya oynatsın yeterli ,evet haklısın fiyatları malesef az uçuk,bu chipsetlerle fazla birşey beklememek lazım,garanti olmayan yok sözde hepsinde var ama karşında bir firma yok bir xiomi yada atıyorum hiremco değil onu kasdetmiştim, aşırı zaten ısınma sorunu var,Çin olunca hertürlü değişik malzeme takılabiliyor değişik bir parça taksa uyum sorunu oluşturuyor muhtemelen oda takılma ,donma and9 uyum yaratabiliyor vs..sanırım.
Sorun olan arkadaşlar yukarıdaki custom allwinner6 yazılımı kurabilirler,olmayan ellemesin :)
İyi akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 13 Kasım 2020; 0:8:1 > -
En stabil çalışan sürümü bu ama bir türlü hiç bir yerde bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
-
Bendeki sürüm buydu ama stabil değildi pek kardeşim ama elinde bu yazılım yada başka çalışan düzgün yazılım olan arkadaşlar paylaşabilir belki kaynak olur.
-
Arkadaşlar merhaba umarım doğru konuya yazıyorumdur. Geçen hafta linkteki Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 adlı cihazı aldım. Ancak şöyle enteresan bir sorun oldu, cihaz uyku modundayken ve tv kapalıyken tv'ye hdmi ile bağlı ise tv'yi otomatik olarak açıyor 5-10 dakika içinde. Çözümü şimdilik kullanacağım zaman hdmi kablosunu tv'ye bağlayarak buldum kullanmadığımda hdmi kablosunu çıkarıyorum tv'den ancak bunu çözebilecek bir yol varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ürünün linki:
-
tvnizde birden fazla hdmi girişi varsa, başka bir porta bağlayıp denediniz mi? -
denedim hocam, hem farklı portu hem de farklı kablolarla denedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pepe KontesArkadaşlar merhaba umarım doğru konuya yazıyorumdur. Geçen hafta linkteki Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 adlı cihazı aldım. Ancak şöyle enteresan bir sorun oldu, cihaz uyku modundayken ve tv kapalıyken tv'ye hdmi ile bağlı ise tv'yi otomatik olarak açıyor 5-10 dakika içinde. Çözümü şimdilik kullanacağım zaman hdmi kablosunu tv'ye bağlayarak buldum kullanmadığımda hdmi kablosunu çıkarıyorum tv'den ancak bunu çözebilecek bir yol varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Ürünün linki:
Sadece bir öneri, Cihazın ayarlarında screen saver/ekran koruyucu ayarları var. Kapalı-1 saat- 12 saat gibi onlareı değiştirin. tek tek deneyin.
- önerim ise case4u TX6 nın orjinal kumandasına 5-6 saniye uzun basarak kapatın, deneyin . Bu şekilde kapatınxca hazırolda beklemiyıor da sanki daha derin bir kapanışa geçebiliyor.
uzun süre bekleyince hatta bazen hatta açmak için fişi çekip takmak bile gerekebiliyor. ( yada cihazın arkasından güç kablusunu çekip takmak )
Cihazda en son yazılım var ise, sonradan bazı programlar yüklediyseniz bazen nasıl android telefonlarda yoklama çekiyor arka planda çalışıyor, onlar bir ihtimal böyle abuksubuk durum yapıyor OLABİLİR yani ihtimal vermesemde bir ihtimal. Doğasına aykırı gelsede belki. Ben tüm uygulamaları arka planda çalışır ise kapatıyorum.
bu dediklerim Case4U TX6 için sesli düşüncelerimdir. Bir ihtimal :P denemesi bedava.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X