Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazdan genel olarak memnunum ama launcherı beğemmiyorum ve biraz kasıyor ana ekranda iken.atv launcher indiriyorum ama cihazı kapatınca tekrar aynı launchera dönüyor.her açılışta atv launcher nasıl yaparım
  • varsayılan programlardan atv launcherı varsayılan launcher yapmayı denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vizi

varsayılan programlardan atv launcherı varsayılan launcher yapmayı denediniz mi?

Nasıl yapıyoz onu bulamadım

• Arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum bu cihazı bu günlerde donmalar oluyor. Ekran birden olduğu gibi kalıyor fişi çekip takınca düzeliyor. Bazen fişi çekip takıyorum android yazısı gelince donuyor tekrar çek tak çek tak kafayı yiyecem nalet nerden aldım bu cihazı yokmu bunun çözümü sürüm no fotosu yükledim yardımcı olur musunuz
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsi_23

Arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum bu cihazı bu günlerde donmalar oluyor. Ekran birden olduğu gibi kalıyor fişi çekip takınca düzeliyor. Bazen fişi çekip takıyorum android yazısı gelince donuyor tekrar çek tak çek tak kafayı yiyecem nalet nerden aldım bu cihazı yokmu bunun çözümü sürüm no fotosu yükledim yardımcı olur musunuz

+1 aynısı benzeri sorunlar var. Özellikle KODİ programındayken. Ve Dosya Yöneticisi Plus programındayken sık sık yapmaya başladı.

CCleaner ile falan gereksiz şeyler cache vs temizledim i, fazla yüklenen bazı programları kaldırdım falan

işe yaramadı. donmalar aynen devam. Isınma vs olunca da yapmıyor, kafasına göre zamanlarda.

• ▪︎▪︎▪︎TV BOX SOĞUTUCU SIFIR 50 TL SATILIK▪︎▪︎▪︎

• I3ordo kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun Kral adamsınız vesselam. Cihaz kendine geldi. Takılmalar donmalar ortadan kalktı....

• quote:

Orijinalden alıntı: kovalsky

Allah razı olsun Kral adamsınız vesselam. Cihaz kendine geldi. Takılmalar donmalar ortadan kalktı....

Nasıl yaptınız detaylı açıklarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsi_23

Nasıl yaptınız detaylı açıklarmısınız

Alıntıları Göster

78 Sayfa bakarsanız orada açıklaması var.

• Aynen 78. sayfadaki açıklamaya bakarsanız arkadaşlar anlatmış yapmasıda çok basit.

• Cihazın son durumu nasıl.sipariş verdim .iptal etmeli miyim
  • moondaye M kullanıcısına yanıt

Cihazı kaç TL ye aldınız. Bu aralar hiç cazip kampanyaya denk gelmedim.

Ben HepsiBurada 11.11 öncesi yaptığı 299 TL kampanya ile ( indirim çeki 25TL düşünce 275 TL ye hemde taksitle alınca çok düşünmeden almıştım)

Çok fazla kullanmıyorum özelliklerini, arada sırada takılma, donma vs oluyor ama , verdiğim paraya göre çok da iyi cihaz diyorum. Bu aralar usb HDD veya usb bellek ile indirdiklerimi izlediğimden KODI vs çok fazla zaman geçirmedim. Bir anlayan arkadaş aldıktan sonra ince ayarlar yapmıştı (Alıce) KODI kurmuştu , hatta kendi ipTV sini deneme süresinde kurdu vs , ben çok irdelemedim. Muhtemelen deneme süredside bitti :( ipTV şöyle bir baktığımda çalışıyordu.

Benim en çok sıkıntım KODI de izlerken hızını artırma oda illa extra klavye takıp tuş kombinasyonu yapınca oluyor.

https://tr.geekmarkt.com/kodi-keyboard-shortcuts-every-user-should-know burada yazıyor birçoğu, hatta linkteki sitede KODI de donma sorunları giderme vs bilgilerde var. Ama ben çok ayarları kurcalamak istemedim, birşeyi düzelteceğim diye bozmuşluğum çok vardır , tecrübeyle sabit.

Kısaca TANIX TX6 nasıl alınırmı diye sormuşsun, eğer ucuza buldun ise kaçırma al derim. Ama şu sıralar 500TL civarı ve üzeriydi fiyatlar öyle ise alternatif bak iyice araştır derim. Birçok kullanıcıda ufak tefek de olsa sıkıntılar sorunlar var, ben gibi çok lullanmayanlar içinde sorun yok diyenler vardır.

Azıcık yukarı yazılarda bazı arkadaşlar yazılım port ederek yada sd kart ile vs yazılım yükleyerek birçok sıkıntıyı yok ettiklerini yazmış.

Aldığın fiyata göre karar senin iade etmekte veya kalsın demekte. Ben kampanyadan aldıktan sonra Hepsiburda bir kez daha 299 TL indirdi, birdaha o fiyata gelmedi. Ama 14şubatta sevgililer günü kampanya furyası başlar, Alışveriş siteleri fiyat alarmı kurup takip etmek düşeşe bulmakta mantıklı. Ama Kovid19 pandemi sebebli gümrük , sipariş, getirme , stok, bulunabilirlik vs sıkıntıları yaşanıyor dönem dönem bu tür cihazlarda. Alma derim sonrada bulamazsın fiyatta artar. Karar senin

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

burda en ucuz 479 TL şu anda( HB sitesinde ) . ki geçenlerde baktığımda 650 Tl sonra baktığımda 550TL birkaçgün önce baktığımda ise 650 TL idi en uygun fiyat. Borsa gibi TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram 

https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-case-4u-tanix-tx6-4k-ultra-hd-hdr-android-9-4-gb-ram-32-gb-rom-fiyati,552685276.html

• dün 359 a indi malum sitede.sipariş verdim, umarım sıkıntı olmaz.

• 335 e de ben aldım.yorumlar burda baya korkutucu.bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Cihazı kaç TL ye aldınız. Bu aralar hiç cazip kampanyaya denk gelmedim.

Ben HepsiBurada 11.11 öncesi yaptığı 299 TL kampanya ile ( indirim çeki 25TL düşünce 275 TL ye hemde taksitle alınca çok düşünmeden almıştım)

Çok fazla kullanmıyorum özelliklerini, arada sırada takılma, donma vs oluyor ama , verdiğim paraya göre çok da iyi cihaz diyorum. Bu aralar usb HDD veya usb bellek ile indirdiklerimi izlediğimden KODI vs çok fazla zaman geçirmedim. Bir anlayan arkadaş aldıktan sonra ince ayarlar yapmıştı (Alıce) KODI kurmuştu , hatta kendi ipTV sini deneme süresinde kurdu vs , ben çok irdelemedim. Muhtemelen deneme süredside bitti :( ipTV şöyle bir baktığımda çalışıyordu.

Benim en çok sıkıntım KODI de izlerken hızını artırma oda illa extra klavye takıp tuş kombinasyonu yapınca oluyor.

https://tr.geekmarkt.com/kodi-keyboard-shortcuts-every-user-should-know burada yazıyor birçoğu, hatta linkteki sitede KODI de donma sorunları giderme vs bilgilerde var. Ama ben çok ayarları kurcalamak istemedim, birşeyi düzelteceğim diye bozmuşluğum çok vardır , tecrübeyle sabit.

Kısaca TANIX TX6 nasıl alınırmı diye sormuşsun, eğer ucuza buldun ise kaçırma al derim. Ama şu sıralar 500TL civarı ve üzeriydi fiyatlar öyle ise alternatif bak iyice araştır derim. Birçok kullanıcıda ufak tefek de olsa sıkıntılar sorunlar var, ben gibi çok lullanmayanlar içinde sorun yok diyenler vardır.

Azıcık yukarı yazılarda bazı arkadaşlar yazılım port ederek yada sd kart ile vs yazılım yükleyerek birçok sıkıntıyı yok ettiklerini yazmış.

Aldığın fiyata göre karar senin iade etmekte veya kalsın demekte. Ben kampanyadan aldıktan sonra Hepsiburda bir kez daha 299 TL indirdi, birdaha o fiyata gelmedi. Ama 14şubatta sevgililer günü kampanya furyası başlar, Alışveriş siteleri fiyat alarmı kurup takip etmek düşeşe bulmakta mantıklı. Ama Kovid19 pandemi sebebli gümrük , sipariş, getirme , stok, bulunabilirlik vs sıkıntıları yaşanıyor dönem dönem bu tür cihazlarda. Alma derim sonrada bulamazsın fiyatta artar. Karar senin

335 e aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: moondaye

335 e de ben aldım.yorumlar burda baya korkutucu.bakalım ne olacak

güzel günlerde kullanın. Bazılarında daha fazla kronik denilen sorunlar olsada , kullanım amacınıza sıklığınıza göre, işinizi görecektir.

Fiyat bence makul. Nerden aldınız bu fiyata , düşünen varsa yardımcı olursunuz, link verin hatta, bence gayet iyi fiyat

• Hepsi burada anlık indirim yaptı.
  • moondaye M kullanıcısına yanıt

evet link varsa cok makbule gecer

• Bence almayın.aldirmayin.bu ne .nete bağlanmaz.4k filmi diğer tv box acar bu açmaz.100 mb interneti 35 görür..hemen iade formunu olusturucam sabah.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.