Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazdan cihaza fark var sanırım. Yorumlarda ve burada yazılan sorunları yaşamadım çok şükür. Elimde bu ve Mi Box S vardı. Bundan memnun olduğum için Mi'yi arkadaşa sattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moondaye M kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki modellerde sorun var sanırım 2 sene önce Çin'den aldığım tx6nin yapamadığı iş yok şuana kadar maşallah diyelim canavar gibi calisiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 kullananlar memnun mu vidyo akıcılığından
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

Cihaz satıldımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet5859 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • İadede sorun çıkarıyor mu Hepsiburada
  • haftasonu cihazı denedim. ethernet ile kayıpsız hız veriyor. chrome dan film izlerken bir iki kere takıldı ama onu da güncelleme aldığında yapıyor. güncelleme almadığında kesintisiz , takılmadan film izleyebiliyorum.Akıcılık konusunda hiç bir sorun, en ufak takılma görmedim.ara yüzde gayet akıcı.alacaklara tavsiyedir

• Türkvod ve Seyirtürk nasıl kurulur? Güncel linkler nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsi_23

Arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum bu cihazı bu günlerde donmalar oluyor. Ekran birden olduğu gibi kalıyor fişi çekip takınca düzeliyor. Bazen fişi çekip takıyorum android yazısı gelince donuyor tekrar çek tak çek tak kafayı yiyecem nalet nerden aldım bu cihazı yokmu bunun çözümü sürüm no fotosu yükledim yardımcı olur musunuz

Android 7 sürümünü yükledim biraz daha iyi gibi ancak birden donmalar birden ekranın gitmesi kesilmedi.

Bazen açılırken yapıyor bazende izlerken kapat aç düzeliyor kafayı yiyecem böyle olupta düzelten varmı acaba.

Isınmadan donmuyor kafasına göre bazen ilk açarken bile donuyor alacak olanlar uzak dursun.

• matandberenice kullanıcısına yanıt

seyirTURK ün adresi belli forumuda:

https://seyirturk.tk

forumunda detaylar var.

• quote:

Android 7 sürümünü yükledim biraz daha iyi gibi ancak birden donmalar birden ekranın gitmesi kesilmedi.

Bazen açılırken yapıyor bazende izlerken kapat aç düzeliyor kafayı yiyecem böyle olupta düzelten varmı acaba.

Isınmadan donmuyor kafasına göre bazen ilk açarken bile donuyor alacak olanlar uzak dursun.

Alıntıları Göster

Merhaba,

TV HZ ayarınız nedir?Tv HZ kaçı destekliyorsa hepsini deneyin bendeki 50HZ mesela diğerlerinde cihazdan 60 HZ ayarlasam takılıyor Tv göre değişebilir,Bunu deneyin olmadı birde ,Cihazdaki çözünürlüğü 1080 değilde ,720 olanı sırayla deneyin onlarıda ,hangi yazılımı attınız bilmiyorum 78 sayfadaki Android7 yazılım sorunsuz cihaz rahatlıyor akıcı şekilde oynatım yapabiliyor yanıltmayın verilen yazılım tüm" ALLWİNNER H6 olan cihazlar için" verilen bir yazılım bu all winner kullanan hepsinde sorunsuz yazılım atılıyor çalışıyor .1-2 özelliği devre dışı kalsada sorun olmuyor. Çin malı parçası bişeyide sorunlu çıkabilir .Adaptör varsa onuda değiştirip deneyin.

@sleeeper

Güncelleme nasıl geliyor kardeş? Fabrikası bile güncellemesi yok diyor mail attık .Wifi sorunuda yok bende 1 metre yaklasık full çekiyor.Mesafe arttıkça zaten veri kaybıda doğal birşey .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 9 Şubat 2021; 7:43:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

Merhaba,

TV HZ ayarınız nedir?Tv HZ kaçı destekliyorsa hepsini deneyin bendeki 50HZ mesela diğerlerinde cihazdan 60 HZ ayarlasam takılıyor Tv göre değişebilir,Bunu deneyin olmadı birde ,Cihazdaki çözünürlüğü 1080 değilde ,720 olanı sırayla deneyin onlarıda ,hangi yazılımı attınız bilmiyorum 78 sayfadaki Android7 yazılım sorunsuz cihaz rahatlıyor akıcı şekilde oynatım yapabiliyor yanıltmayın verilen yazılım tüm" ALLWİNNER H6 olan cihazlar için" verilen bir yazılım bu all winner kullanan hepsinde sorunsuz yazılım atılıyor çalışıyor .1-2 özelliği devre dışı kalsada sorun olmuyor. Çin malı parçası bişeyide sorunlu çıkabilir .Adaptör varsa onuda değiştirip deneyin.

@sleeeper

Güncelleme nasıl geliyor kardeş? Fabrikası bile güncellemesi yok diyor mail attık .Wifi sorunuda yok bende 1 metre yaklasık full çekiyor.Mesafe arttıkça zaten veri kaybıda doğal birşey .

Alıntıları Göster

+1

Win/ yazılımına bende yüklemedim. bazı sorunkarına rağmen işşimi görüyopr, çok aktşf kullanmıyorum. Birçok özelliğine ihtiyacım yok diye.

İlave olarak yenileme/tazeleme/ekran MZ leri kurcalanırsa ÇÖZÜNÜRLÜKLER denenirse ideal sonuç öıkıyor, çok eski LED TV var NEXON marka bir USB si çalışmıyor, yazılım atılmıyor, atanlar BRICK yapıyor vs... BU MediaKutusu TV unu şaha kaldırdı resmen. Bende çözünürlük ve Mz leri kurcalayıp daha sorun çıkartmayını buldıum. @EsEs_FaN arkadaşımızın önerisini denemekte çok fayda var. ( ben biraz daha aktif kullanırsam acizane o ve diğer arkadaşların önerdiği Uyumlu daha az sıkıntılı yazılımı birine yükletecem , kendim beceriksiz ve deneyimsizi,m bu konuda riski almayım )

Birde daha öncede yazmıştım , Benim modemde 2.4G ve 5G bantları var. WiFi seçerken 2.4G ile arada 2 duvar onlarca metre varken çekmesi problemliydi. Modemi iç odadan daha merkezi bir yere aldım maksimum TV ye yaklaştırdım elden geldiğince biraz daha iyi oldu. AMA 5G olanı seçip bağlanınca STABİLİTE ve HIZI arttı. Acizane benim deneyimim tavsiyem modeminizde 5G var ise TANIX TX6 yı modemin 5G sinden bağlayın. benede TurkNET var ÖZGÜR iletişim 35 yalın internet 85TL aylık taahhütsüz. Modemin antenleri ile yönü ile vs 2.4 de maksimum 18-22 ortalama hız alırken, 5G den bağlayarak 28-33 arası hızlarda bağlanıyor.

Modeme WiFi kablosuz bağlanmak yerine KABLO ile bağlayanlar herdaim memnun . İmkanım olsa sıkıntı az yaşasamda kopma kesinti durağanlık bağlanamama azda olsa KABLO ile bağlardım direk ollarak.

• Fiyatlar çok istikrarsız. Geçenlerde gene bir kampanya olmuş ama bir arkadaş yakalıyamamış. Mi alanlar kervanına katılmış. Geri iade etmiş.

USD çok düşünce fiyat düşecek diyenler oldu ama Covid19 pandemi bahanesiyle gümrük vs bahane edip fiyatı düşürmediler.

Case 4U Tanix TX6 4K Ultra HD HDR Android 9 4 GB RAM 32 GB ROM TV Box ve Medya Oynatıcı son 6 aylık fiyat değişim grafiği

https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-case-4u-tanix-tx6-4k-ultra-hd-hdr-android-9-4-gb-ram-32-gb-rom-fiyati,552685276.html

https://www.cimri.com/tanix-tx6

https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY

https://www.epey.com/medya-oynatici/tanix-tx6.html

Dönem İçi En Yüksek Fiyat:

549,00 TL

Dönem İçi En Düşük Fiyat:

299,90 TL

Şu Andaki Fiyat:

464,90 TL

@csselo

• sleeeper S kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün Hepsiburada da indirime girecek uygunsanız birkaç sorum var. IPTV kullanmayı denediniz mi? Bilgisayardan telefondan aynı IPTV kullanırken çok iyi televizyondan donuyor bu sebeple almayı düşünüyorum. 4k film videolarda donanımsal eksiklikten kasma donma yaşıyor mu? Eksik gördüğünüz yönleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Fiyatlar çok istikrarsız. Geçenlerde gene bir kampanya olmuş ama bir arkadaş yakalıyamamış. Mi alanlar kervanına katılmış. Geri iade etmiş.

USD çok düşünce fiyat düşecek diyenler oldu ama Covid19 pandemi bahanesiyle gümrük vs bahane edip fiyatı düşürmediler.

Case 4U Tanix TX6 4K Ultra HD HDR Android 9 4 GB RAM 32 GB ROM TV Box ve Medya Oynatıcı son 6 aylık fiyat değişim grafiği

https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-case-4u-tanix-tx6-4k-ultra-hd-hdr-android-9-4-gb-ram-32-gb-rom-fiyati,552685276.html

https://www.cimri.com/tanix-tx6

https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY

https://www.epey.com/medya-oynatici/tanix-tx6.html

Dönem İçi En Yüksek Fiyat:

549,00 TL

Dönem İçi En Düşük Fiyat:

299,90 TL

Şu Andaki Fiyat:

464,90 TL

@csselo

piyasa doların kurun düşmesine inanmıyor sabitlemişler cihazları belirli fiyatın altına inmez inidrimler yapıldığındada hemen sevinip koşup almayın derim vardır bir bilmem ne eniği bence işlerinede gelmiyor sanki inş düşer ama herşey market pazarda bakarsan bence çok pahalı inş düşer.Sahibinden 2 el bişey bakıyorum orada bile fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı.

@Derebey44

tv gelen WİFİ ise kaç mb ınt hızı gelıyor bir ölçüm yapın 720 p için en az 5-6 mb sorunsuz hız lazım bildiğim kadarı ile.veya ramı bir parçası neyse kalitesizdir yetmıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 27 Şubat 2021; 16:7:18 >

• quote:

Alıntıları Göster

Selam,

Sorunlarınızı çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl yaptınız yazabilirseniz memnun olaurum bende de bazen donma ve anlık git geller başladı ondan sordum. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: htc xe

Selam,

Sorunlarınızı çözdünüz mü? Çözdüyseniz nasıl yaptınız yazabilirseniz memnun olaurum bende de bazen donma ve anlık git geller başladı ondan sordum. İyi günler.

Alıntıları Göster

Yok hocam çözemedim maalesef hala donuyor kafasına göre 1 gün iyi 10 saat açık bırak birşey yok birgün kötü donup kalıyor

• Usb bellek ve usb Hdd takıp çeşitli 4K film ve kus videolar izlemek istedim ama hep dondu, hiçbirini düzgün açıp çalıştırmadı. Vlc player da da olmadı. Tv ye 4K uyumlu bir kablo ile takılı.

Bir şey mi yapmam lazım.
    Bir özel ayar mı var ?
    İzleyenler ne yapıyor, hangi player kullanıyor? Ne ayarı yapıyor ?

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.