Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler fikirler için denemeye değer :) Umarım işe yarar aralarından bir tanesi, tekrar teşekkür ederim cevaplar için.

• Edittt....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 27 Kasım 2020; 0:34:16 >
  • Bende bu cihazın 2gb olanı var bu yazılımı yükleyebilirmiyim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

Teşekkürler fikirler için denemeye değer :) Umarım işe yarar aralarından bir tanesi, tekrar teşekkür ederim cevaplar için.

Muhtemelen en az bir yöntem işe yarayacaktır.

Sonucu yazarsanız başkalarınada çözümde ışık tutabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

slm ,bizde oradan aldık ama bazılarında yazılımmı uymuyor nedir cihaz bozuk desen çalışmaz var bir sorun ama,bendeki yazılım buydu ama videolarda kasma ,donma yapıyordu sinir edici birşeydi neyseki arkadaşın verdiği yazılımla şu an çok stabil sorunsuz çalışıyor.ya,ben tx6 veya allwinnerh6 eski chipsetli bir cihaz önermiyorum alacak arkadaşlar amlogic905x3 yada x2 chipsetli cihaz seçerse mümkünse 4gb ram olursa ve marka olursa kafası ağrımaz.Malum bu cihazların çin menşeili ne zaman bozulacağının garantisi yok ne malzeme kullandıklarıda belli değil 2 el malzemeler kullanıyor diye okumuştum çin mallarında.

Bumu acaba yazılım versiyonu rammo ?Belkide sorun yazılımdadır hepsine aynı yazılım atılmıyordur.

Android security patch level = 5.2019

Kemel Version: 4.9.118

Structure: p281-userdebug9PPR1.181005ç003.20190907-100856 testkeys

Alıntıları Göster
    Sizinle yazıstıktan sonra diger mesajlarıda okuduktan sonra daha dikkatli izlemeye basladim ya ben daha önce fark etmedim yada yeni olmaya basladı,söylenen, akıcılıktaki problemi fark ettim ,iptv'de maçlarda anlik saliselik takilmalar çok canımı sıktı,kodide film ,dizi izlerkende oradada yapinca dedim tamam,halâ 2 günüm varken iade edeyim dedim iademi gerceklestirdim.
    Gittigidiyor'dan Alwinner'in son islemcisi H616 islemcili kendi keseme uygun bir cihaz aldım, yine çin menşeli bir cihaz ,kendime teşekkür ettim o neymiş öyle diye iyiki iade etmisim,inanın dediğim gibi burada okuduktan sonra dikkat ettim ilk gun varmiydi sonrami olmaya basladı bilmiyorum ama iyiki denk gelmişim mesajlarınıza.😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 28 Kasım 2020; 19:19:17 >

• Arkadaşlar adam gibi tarayıcı bulamadim.Chrome beta kullanıyorum.Bi video da fullscreen tuşuna basamıyorum titreyip duruyor.Ne yapmam lazim herhangi bir cihazda sorun yok.
  • X96 max plus tv boxumu iade ettiğim için hiç kullanılmamış tv box soğutucumu zararına satıyorum maksat başkasının işi görülsün. 1200 RPM dönüş hızına sahiptir sessiz çalışır USB üzerinden güç alır.

FİYAT = 60 TL

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• Herkese iyi akşamlar.

tx 6 cihazımda yanlışlıkla bir dosya sildiğim için boot kısmında takılı kalıyordu. Daha sonrasında fabrika ayarlarına dönmeye çalışsamda format atmadı factory reset kısmında takılı kalıyordu.

PhonixCard ile sd karta Android 9 20090228 sürümünü yüklemeye çalıştım yüklenmedi. Sonra android 9 20090122 sürümünü yükledim kart üzerinden ancak bu defa da wifi bluetooth çalışmıyor. TX6_H6_8822-9_4Gddr_20190722 Bu sürümde çalışıyormuş yabancı forum sitelerinde okudum ancak rom hiç bir yerde yok. Kendi sitesinde de 20090228 sürümü var. Elinde olan yada bu romu bulan var mıdır ?

• origins O kullanıcısına yanıt

hocam rom dosyalarını paylaşabilir misiniz ?

• Herkese Selâm cihazım case 4u tx 6 4 ram 32 rom

Arkadaşlarr bu cihazı aldım ancak pişman oldum pişman olana dek 14 günü geçtiği için iade edemedik mecburen çözümler bulucaz. Cihaz tv kapalıyken gece mesela açtırıyor bu bir bunu çözüyor um kumandaya uzun basıp tamamen kapanmasını sağlıyor. Ancak cihaz internet e kablosuz bağlı sorun yok ama you tube playstore vb. Bağlanmıyor ancak sıfırlayıp fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor bir kaç güne yine aynı.. bu durumun çözümü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ad3m -- 5 Aralık 2020; 16:54:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ad3m

Herkese Selâm cihazım case 4u tx 6 4 ram 32 rom

Arkadaşlarr bu cihazı aldım ancak pişman oldum pişman olana dek 14 günü geçtiği için iade edemedik mecburen çözümler bulucaz. Cihaz tv kapalıyken gece mesela açtırıyor bu bir bunu çözüyor um kumandaya uzun basıp tamamen kapanmasını sağlıyor. Ancak cihaz internet e kablosuz bağlı sorun yok ama you tube playstore vb. Bağlanmıyor ancak sıfırlayıp fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor bir kaç güne yine aynı.. bu durumun çözümü varmı

Daha önce bir arkadaşa da bu cihazın kendikendine açılma sorunu için. ( bende yapmıyor tv dan kaynaklı belkide ) uzun basıp kapamayı önermiştim ki bende 11.11 kampanyasından hepsiburda dan almıştım. https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-pm-HB00000JGIDY

kullanıcı yorumum olarak yazdıklarım. halada 1 aydır çok fazla olmasada kullanıyorum. arada sırada KODI den atıyor. Küçük BUG lar, takılmalar var. ama ben 299 TL lik kampayadan birde kişisel 25 TL indirim ile 275 TL ye 3 taksit aldım. sonradan bankada wordcard e +2 vada taksit vermiş yani peşin 275 TL ye 5 taksitte alınca , Tam bir fiyat permormans f/p ürünü almış oldum.

YOUTUBE için YOUTUBE VANCED kullanabilirsiniz , bende sıkıntı hem youtube da hemde youtube vanced da yok şimdilik.

GOOGLE PLAY STORE de hiç sorun yaşamadım. güncellemeler de dahil yapılıyor.

sadece çoğu program yüklememde REKLAMLAR can sıkıcı. Mesela CCleaner den soğudum. Birçok media playerden soğudum ( VLC Playerda karar kıldım şimdilik )

Dosya yönetici olarak DOSYA YÖNETİCİSİ OLUS + kullanıyorum gayet iyi.

ADGUARD kurdum ama bazı ayarlara vakıf olamadım sildim, güya lisanslı kullanıcıyım ama ben kurcalamadım çok , biliyorum ki çok kurcalayınca birçok yere giriş yapılmıyor.

Bende aslında bazı küçük sorunlardan ötürü YENİ YAZILIM vs güncellemesi bekliyorum.

Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Hafıza

16 Kasım, Pts

İlk kullandığım TvMedyaBox olduğu için çok kıyaslama yapamıyacağım. Ama parasına göre ( kampanyalı indirimli aldık) F/P ürünü denebilir. Kuzen bu işten anlıyor AnyDrive yükletti bana uzaktan girip herbir ayarı yaptı, birkaç kullanışlı uygulama kurdu ayarladı. Bu ayarlar yapılınca 5* hakeder ama acemisi olanlar için zor işler. İnce ayarlar meşakkatli. Kumanda yerine Logitech K400 plus dokunmatik mouse lı klavye taktık. Ama dokunmatik ayarı ayarlamasını bulamadık. Çok hassas nerdeyse parmak dokunmadan seçim yapıcak. bu size yanlış şeyler yaptırtabiliyor, ama genede kumandasından çok daha konforluca. Ama nerdeyse cihazın kampanyalı fiyatından pahalıca yenisi, el altında vardıda masraf yapmadık. Aslında akıllı kumandalar var Google Voice ( sesle kumanda etme ) işte arkası klavyeli, önü TV kumandalı olan. Hatta dokunmatik mouse panelli, air mose dediğimiz, ama çok ucuza rastlamadım. Cihaza verdiğimiz paranın yarısını bu tür airmouse klavyeli ses kumandalı zamazingoya harcamak kötü ollur diye almadık.

Ben ethernet bağlantısı ile değil WiFi ile bağladım. Modemimde 2.4G ve 5G desteği var. 2.4 ile daha yüksek çeksede hızı 10Mhz 5G ye göre yarıyarıya daha düşük. Daha az çeksede 5G ile bağladım. ( speedeTest ile birkaç test sonrası karar vermek zor olmadı)

11.11 furyasından önce sipariş verdiğim halde kargonun azizliğine takıldık. İstanbul anadolu yakasında olmamıza rağmen. Araçta bekledi gün kaybetti, depoda kaldı gün kaybetti. dağıtıma çıkacağız akşama gelir dediler, ben siz zahmet etmeyin dedim gelir alırım dedim, daha telefonu kapatmadan kargo teslim oldu SMS geldi :P neyseki birkaç saat sonra kendim gidip teslim aldım. Teşekkür de ettim vermeseler akşama kadar belki ertesi gün de dahil bekleyecektim.

Cihaz çok fazla beklentiniz yoksa sizi üzmez. Eski model TV mizi işe yarar hale getirdi. Gittikçe alıştıkça sevdik. İşimizi gayet rahat görecek.

Modem ile arasında 2 duvar var ve çaprazında olmasına rağmen beklediğimden umduğumdan daha başarılı çekti. Olmasa idi ethernet ile bağllamak , duvara delmek , kablo çekmek vs çok uğraştıracaktı.

Tümünü Gizle

Alıntı

metni:

111 kişi tarafından faydalı bulundu

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aynı fiyata almışız. Aynı tarihte. Yeni kurcalama fırsatı buluyorum. Tarih saat 2009 olarak değişmiş. Guncel tarihî girdim internete giriş sorunu çözüldü sanki şu an sıfırlamadan giriyor. Uygulamalar için yazdıklarınızı ve diğer yazılanları okuyarak bende bi ayar çekerim inşallah. Beklentimiz düşük canımız sıkıldığında film açıp izleyelim yeter. Pc bağlama derdinden kurtarsın çok bile. Tekrar teşekkürler
  • Tanix tx6 cihazım var maç vs izlemek için aldım ancak genel olaraktan yayınlarda istediğim akıcılık yok kasıntı çalısıyor sorun fps kaynaklımı aklıma baska bişey gelmedi benim veya çözmenin yolu varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagribulbul60 -- 6 Aralık 2020; 23:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagribulbul60

Tanix tx6 cihazım var maç vs izlemek için aldım ancak genel olaraktan yayınlarda istediğim akıcılık yok kasıntı çalısıyor sorun fps kaynaklımı aklıma baska bişey gelmedi benim veya çözmenin yolu varmı

Bağlantınız nedir ?

Ethernet kablosu ile direkt bağlı isenişz , internet hızınız nedir. SpeedTest ile hız testlerini yaparmısınız. ( Hiçbir şey indirip yüklemezken, mümnkünse sadece TX6 bağlıu olarak)

WiFi kablosuz bağlıysanız normal olanmı yoksa 5G olan ( bazı modenmlerde 5G isimli bağlantı var ki daha az çekse bile hız olarak çok daha yüksek neticeler alınıyor , en azından ben 5G olan bağlantı seçeneğiyle daha yüksek ve stabil bağlanıyorum. Modem ile TX6 arasında 2 oda duvarlar vs olmasına rağmen ortalaması iyi) Ama bazen inanılmaz yavaşlıyor takılıyor, bende karşı tarafın serrverıne bağlıyorum durumu)

Gönül isterki Modem den direkt Ethernet kablosu ile bağlantı kurup data stabikl , hızlı sonuçlar elde etmek. Ama kablo çek, duvarları del, vs , üşendim.

• Kablolu bağlantı hocam modemden geliyor yaklasık 6 metre falan cat 6 kablo internet hızım 12 mbps çıkıyor

• Genel olarak takılıyorsa anlık kastırıyorsa film ,youtube,iptv vs zaten belli eder ve rahatsız eder.Yazılımsal durumdan kaynaklı önceki sayfada bakarsanız yazılım ve ne gerekli hepsi var.

İnternet hızınız 12 mb iptv için yeterli 1080 p 9-10 mb yeterli zaten ,eğer sadece iptvde donuyor kasıyorsa, film izlerken olmuyorsa iptv sorun olabilir.,Wifi iptv için pek önerilmez hız mesafeye göre duruma göre değişir o zaman hız düşebilir.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu ama bu aralar yoğunluktan pek vakit bulamıyorum foruma girmeye, tüm dediğiniz yöntemleri denedim hangisi işe yaradı tam net bilemiyorum ama sanırım kumandaya uzun basarak kapatmak sorunumu çözdü, teşekkürler tekrardan.

• İyi akşamlar. konu içinde kopyala diye arattım bulamayınca sormak istedim. Mouse ile bir yazıyı seçince seçtiğimiz metni nasıl kopyalayıp bir yere yapıştırabiliriz? iptv hesap bilgilerimi chrome da kopyalayıp oynatıcı programa url olarak girmek istiyorum. link baya uzun ve karışık karakterli.

• Cümleten hayırlı akşamlar birşey sormak istiyorum cihazın mouse imleci bende sıkıntılı titreyerek hareket ediyor farklı mouselar ile de denedim sonuç aynı ve köşelere gidince 2 tane imleç gözüküyor sizlerde böyle bir sorun var mı acaba çözümü nedir ?
  • Beyler bu cihaza Logitech f710 nasıl kurucaz ya ne denediysem olmadı
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.