Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz ne kadarını aldınız yani geri?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kapak aynı şekilde kapalı,orjinal görüntüde bir değişiklik olmadı, kasanın hiçbir yerinide kesip-delmedim.
    Yaz aylarindaki sıcaklık durumu hakkında bilgi veremiycem çünkü tanix yazılımı firmware update yaparken cihazı çöp haline getirdiği için, artık kullanamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aylar sonra android 9.0’a geçmeye karar verdim. Netflix’te dizi izlerken videoda anlık kasılmalar oluyordu ve play store açılmıyordu. Şu anda son güncellemeleri de ota üzerinden yapıyorum. Bakalım mutlu edecek mi :)

• Arkadaslar bu cihazi kıracağım az kaldi. And 9 versiyonunu kurdum kurmaz olaydim kapatiyorum açılmıyor. Acilinca ekrana uygulama durdurdu hatası veriyor yazilim çöküyor ekran karariyor. Ses cizirtisi yüzünden and 9 a geçtim gecmez olaydım geri and 7 ye de dönemiyorum kabul etmiyor yazilimi bu cihazı nasil 7 versiyonuna geçireceğim bi yardim edin lütfen

• gkcn1907 G kullanıcısına yanıt
    Yüklemenin hemen sonrasında fabrika ayarlarına döndürseydiniz. Şimdi yapın yine de faydası olur diye düşünüyorum.

• cebor C kullanıcısına yanıt
    açabilsem cihazı bişeyler yapacağım da şimdi de açılmıyor meret kafayı yedirecek bana
    Sd karttan tekrar yüklemeyi kabul ediyor mu

yok hocam sd karta flashlayıp takıyorum makinede boot yazıyor ekrana bişey gelmiyor kalıyor öyle. usb kablosu ile de aynı şekilde uyumsuz diyor. yüklemeye çalıştığım sürüm bu TX6_release_H6_7.0_20181219 başka img uzantılı android 7 sürümü var mı bilginiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

quote:

TX6 romlar burada:
    Android 9.0 rom:https://yadi.sk/d/VnM-ISJpV8agAw
    Android 7.0 rom:https://drive.google.com/drive/folders/1G5LWA8Vqs2bERuIsEEOloj2_gNsQrCim?fbclid=IwAR32nsaMAzTf03jJKA371KumZrU_f0haZrLdmBv6_mNydr69nXYMO72nUTc

Android 7 için bu rom'u indiriyoruz "TX6_release_H6_7.0_20181219 - PC versiyonu"

PhoenixCard Tool 3.10:http://www.mediafire.com/file/betsc0x3nev6nmm/PhoenixCard+V310.00org.zip

- TX6 için bin uzantılı romu indirin.
    - PhoenixCard Tool'u indirip zipten çıkarın ve klasör içindeki PhoenixCard.exe'den çalıştırın.
    - İmg file kısmından rom'u gösterin.
    - Kart okuyucuyla SD kartı PC'ye takıp fat32 olarak formatlayın.
    - Phoenix'de Disk check kısmına tıklayın SD kartı görecek.
    - Burn'a tıklayıp SD karta yazmasını bekleyin. Yazma işi bitti uyarısı gelene kadar bekleyin.
    - SD kartı TX6'ya takın ve güç kablosunu söküp takın. Bott ekranında SD karttan kurulum başlayacak yeşil ilerleme çubuğu belirecek ve yükleme bitince uyarı verecek.
    - Tekrar güç kablosunu söküp takın yeni rom ile açılacak cihaz.

bu açıklamayı buldum ama işin garibi herşeyi doğru yapıyorum tamamlandı diyor. Fakat sdkarta bakıyorum içi boş görünüyor.

Write mode hangisi seçilecek acaba ? 3 seçenek var Product Startup Burn Key
    Akon arkadaşımızin yukarıdaki mesajından yararlanabilirsiniz belki

bu arkadaşımızın dediği yolla android 9 kurdum ama dediğim gibi bir gün düzgün çalıştı ertesi gün uygulama hatası vermeye başladı iki kere oldu bu işlem. benim android 7 ye geçmem lazım ancak cihaza uygun uyumlu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata0185

aynı sıkıntıyı yaşıyorum cihazım boot yazısında kaldı sd karttan (7 ve 9) denedim sonuç aynı yüklenmiyor. pc den PhoenixSuit ile denedim birkaç defa uçtu mu cihaz acaba. sd kart takılı değilken cihaz hiç tepki vermiyor ışık yanmıyor.
    arkadaşlar aynı problem bende de var çözüm buldunuz mu acaba
    maalesef cihaz çöp. mi box s aldım memnunum.
  • galata0185 G kullanıcısına yanıt
    bende öyle umudu kesmiştim. sd kart üzerine android 7 kurdum cihazı sd kart ile açıp kapıyorum. yani işletim sistemi sd kart üzerine kurulu çalışıyor. bu şekilde şuan problemsiz kullanıyorum hocam
  • Brick olan cihazlar içinde geçerli mi bu yöntem

benim cihaz da brick olmuştu yazılım atamıyordum uyumsuz hatası veriyordu baya uğraştım sonunda bu şekilde çözdüm işi
    1907'liler çözer. :))

• synthelo S kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun oldu sanki hiç elektrik gelmiyor gibi açılmadı. Kendi ekranı, tv ekranına birşey gelmedi. yazılım attım şimdi de google play sertifikası yok diye açılmıyor. Bizim aldığımız tanix falan değil galiba oem.
    TX6
  • Hazır android 9 lusu var vergi vs ile uğraşma bunu al diyen vqarmı ?
    www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.