Şimdi Ara

Tanju Özcan: 'İdam sehpasına bile götürseniz, hayvan yasası teklif yasalaşırsa bunu uygulayamam' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu taksiciler ve mama lobisi ne kadar güçlü olabilir diye düşünüyoruz ama adamlara hiç bir yaptırım uygulanamıyor. Adamların kaybettiği bir cephe yok.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Nasılda hemen çektin konuyu, foruma mesaj yazınca mı dedim yoksa günlerdir aralıksız forumdaki sokak köpeği karşıtı konularda sürekli seninle zıt fikirdeki insanlara cevap yazmanı mı ?

İşine gelmedikçe çevir değil mi ?

İnsanlara sen kan istiyorsun, hayvan düşmanısın diyince; böyle emin emin konuşurken bir şey olmuyor ama aynı laflar sana gelince ne oldu akp trolü ilan ettin bir anda.

Nasıl tiksindirici birisin anlatamam, ne kadar alçalacaksın daha.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevap vermeyince bloklayıp kaçan biri daha. Çevirmeye çalıştı, lafları oradan oraya çekti gene olmadı. İftira attı, onu da kıvırdı. En sonunda kaçması normal.

Şu tarz kişileri gördükçe üsttekiler, insanların dövülmesini isteyenler falan melek kalıyor. İnsanların ve hayvanların ölmesini, eziyet çekmesini isteyenlerle aynı kafada herhalde, ondan onları bu kadar savunurken bana bu kadar saldırdı.

Bu konu da dik duruş nedir konusuydu zaten. İnsanlık, hak, hukuk, adalet, doğrular için dik durduğumuz sürece bu tipler ne derse desin, doğru yoldan ayrılmayacağız. Hatta bunların bize karşı olduğunu görüp yolumuzun doğruluğu daha da kanıtlanıyor.

• Seve seve uygulayacaksın Tanju. Koltuk sallantıya girmeye başlayınca en önde sen gidersin uyutmaya...

• @kırılanhayaller Bana yazdığın mesaj gitmiş, herhalde kelime filtresine takıldı.

• İnsan egoist,bencil,menfaatçi, faydacı bir canlıdır. Hayvanın yaşamasının faydası daha fazla ise ölümüne daha uzak çekimser kalır. Fayda oranı daha düşükse ondan vazgeçmeside o kadar kolay olur. Aynı sokağa köpeğini atıp kaçanlar gibi. Kimsenin hayvanların yaşam hakkını önemsediği filan yok; örnekleri ortada. Hayvanlar arasında bile ayrımcılık var. Yapanlarda kendini hayvansever diye genel tanımlama yapıyor. Genel değil özel tanımlama yapmaktan da kaçınıyorlar gibi. Neden acaba?

Şu robot hayvanlar çıkınca ne yapacaklar acaba; hem de insanla konuşabilen dilli.

Bu kez de bazıları ; yav biz bu robot köpekleri satamıyoruz, ne yapsak deyince ne olacak acaba? Mama yerine lityum iyon pil mi lityum polimer pil mi satacaklar acaba? 

Dünya da milyonlarca çocuk temiz su, gıda ve ilaç bulamadığından ölüyor. Onların ahı ne olacak acaba? Oyuncaklarında bir ömrü, modanında bir dönemi vardır. İnsanın gözü doymaz. Sıkılınca; sıkıcı olduğunu düşündüklerinden vazgeçecek. Yalnız vazgeçincede sıkıcı olanlar başkalarına sıkıntı yaratacak. 2030 a kadar sorun çözülür bence; marketler işin içine girmeye başladı. Pasta bazıları için daralacak gibi. Esas kıyamet o zaman kopacak.

• Bunların içinde mansur dışında akıllı bir insan yokmuş belli oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun  

• Sirk gibi Ülke ya çok eğleniyorum patlamış mısırımı aldım.Müslümanlar Allahın verdiği canı alacaklar Ülkenin %99 müslüman ya hani sözde hahajaj ben eğleniyorum benim hiç umrumda değil ister yasa çıksın ister yasa çıkmasın müslümanların bu iki yüzlülüğünü herzaman vurucam suratlarına bunu kullanıcam bana içki içmek haramdır dienlere güzel bir tokat cevabım oldu kendi açımdan fırsata dönüştürüyorum bunu :)))Ahlak bekçileri gene kendi ayağına sıktı herzaman olduğu gibi kendi çıkarları için hayvanları öldürücekler ondan sonra İsrail katiiilll çok eğlenceli bence 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 21 Temmuz 2024; 9:0:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son kaldırıcaklar köpek öldürme cezasını halk kendi öldürcek köpekleri keşke biz uyutsaydık diyeceksiniz her yerde vahşi şekilde öldürülmüş köpekleri görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutsal hayvanlar kavga ediyor ayirmayin gunah dokunmak
    Mardin Life Gazete TVyoutube
    Köpeklerin kavgasını vatandaş ayırdı
    https://www.youtube.com/watch?si=BUNFowCyJyy1OOde&v=dCazSKQ_TOw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Temmuz 2024; 9:55:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ülkenin en büyük trollerinden birisi bu eleman.

• Uygulama da kayyumu atasınlar

• Konuyu boş bırakınca itçiler yine damlamış.
    Şu itçilerin kaçı benim gibi Anadolu 'da müstakil evlerde meskende yaşıyor? Korunaklı sitelerde, apartmanın 10. katındaki dairede oturan davarlar nereden bilecek ? ,ömrü tek yeşil ot dahi görmeden geçip giden betonarme çocuklarına laf anlatacak değiliz. Tarla görse mars yüzeyi sanacak embesil çocuklarına köpek altına yatmayı marifet sayabilir yada popülizm gereğini yapabilir. Bunun haricinde yasaya şiddetle ihtiyaç vardır.

İtlerinizi çok seviyorsanız alır evinizde beslersiniz. Sokaklar vahşi hayvanların yeri değildir. 430 bin ısırılma vakası yaşanan ve bu kadar da kuduz aşısı uygulanan ülkede yasa hafif bile.

İtizim din mensupları kıçını da yirtsa bu yasa geçecek, sokaklar vahşi hayvanlardan arındırılacak ,sizde kıçınızı yırta yırta ağlamaktan başka bir halt yapamayacaksiniz.

İte cici diyenler gelsin de sabah bırakayım tarlaya sürü nasıl parçalıyor bizati kendi bedeninde gözlemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Temmuz 2024; 8:31:30 >

• mama lobileri çoşmuş.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hak, hukuk, mukuk, direneceğiz haklıyız kazanacağız.. Cok gördük bunları.. Sonra bunların kafasına polis copu inince, merkezde falakaya yatınca, fössssssigggggk polis, fösssssigggggkkk dövlet diye ağlıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 9:0:56 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

Köpekizm bir terör ideolojisidir devletin tüm dernekleri kapatıp terörle etkili mücadele etmesi gerekiyor.. Kim savunuyor bunu? K***cü partiler ve yayın organları.. Bunun arkasından P*K cıkarsa hic sasırmayın P*K'nin bile bundan rantı olabilir.. Özellikle derneklerin ve yöneticilerinin alınması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Temmuz 2024; 9:3:30 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Kime neye hizmet ettikleri zaten masak raporlarında ortaya çıkmış.

Ben işin orasında da değilim. Herifçioğlu ,sitede yaşıyor. Apartmanın 10. katında yaşıyor,eve -işe taşıtla gidiyor,yeşil olarak ayrık otu bile görmeden beton soluyarak yaşıyor, beton gazı solumaktan beyin de pelte olunca herif ilçelerde de , Anadolu 'da da aynı olduğunu sanıyor.

Sürü halinde tarlayı esir almışlar millet çalışamıyor bile. Daha iki ay önce bir kadını parçalayıp tarlada öldürdü bu itler.

Ama ne bilsinler,tarla fotoğrafı atsam "bu mars yüzeyidir"desem bu embesillere yediriririm. Öylesine kopuklar.

Ulan her hafta istisnasız köpek saldırısına uğruyorum. Ya koşu yaparken ya bisikletimle işe giderken.

Hadi ben kendimi koruyorum peki yaşlı ve çocuklar? Halleri ortada zaten.

Bunlara laf anlatamazsın. Birkez cihangir solcuların,elitlerin toplumdan kopuk aptalların isteği değilde halkin isteği olsun.

Hadi referandum yapalım öyleyse yermi maçaları ?

• Halk icin calismayan, isini yapmayan Belediye Baskanlari, kendi Belediye sinirlarinda herhangi bir insan, sokak köpegi tarafindan zarar görürse bundan sorumlu tutulup, hayvanin insana verdigi cezanin bedelini bu Belediye Baskanlari cekmelidir.

• Bu şekliyle (ötenaaazi) yasalaşırsa belediyelerin birşey yapmasına gerek yok zaten. Hayvanın rızasını alamadık derler işin işinden çıkarlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.