Şimdi Ara

Tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben tank olup raid olayına giricem yakında 4 sorum var
    1)Elimde 1h ne olmalı?
    2)arkadaş bütün itemlerinin defence ratinge yüksek vermesine dikkat et yeter dedi doğrumudur?
    3)Hangi addonlar lazım?
    4)Tank olmak zormu kendime güvenim yok ya yapamazsam

• 500 defans yeter üzeri için zorlama. Ah de bir sword var mesela defans rate veren mavi bişey onla başlamıştım ben. Reple alına bir sword var expertise felan veriyor. Reple alına çok güzel bi epic kalkan var. Aldorun verdiği çok kral bir chest var. Warrior oynuyorsan çok bunları kafana takma stamina aban elinde hızlı bir silah olsun. Hp kas 500 defans yap. Korkacak bişey yok tek macro ile taklanabiliyor bile. Ama ben o kadar basite hiç indirmedim tank olayını. Olayın içinde olmak adrenalini yaşamak lazım.
  • pala tank yapacaksan tankadin ve pallypower çok işine yarar ayrıca bence elinde kalkan ve 1h olmalı..
  • Omen add on u kesinlikle olmalı. Party içindekilerinin aggro seviyesini gösterir çok kullanışlı. Ben full tank oynuyorum. PvP yi hiç sevmiyorum o yüzden oyunun başından beri tank talentle oynadım. Tank olmak baya zor bir iş, özellikle warrior tank isen daha zor. İtem bulman başlangıçta kolay olabilir ama iş epiclere gelince resmen tırmalıyorsun. Mesela Mech daki Sun Eater diye bir epic sword var onu düşürmek için kaç kere girdiğimi hatırlamıyorum bile. Tank olmak istiyorsan sabırlı olman gerekiyor ve dps si kesinlikle unutacaksın.
  • evet tank da dps yapmaya hiç çalışma threat yaratacaksın sürekli ve dodge parry yüzdelerin de yüksek olursa daha çok rahat edersin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurozel

Omen add on u kesinlikle olmalı. Party içindekilerinin aggro seviyesini gösterir çok kullanışlı. Ben full tank oynuyorum. PvP yi hiç sevmiyorum o yüzden oyunun başından beri tank talentle oynadım. Tank olmak baya zor bir iş, özellikle warrior tank isen daha zor. İtem bulman başlangıçta kolay olabilir ama iş epiclere gelince resmen tırmalıyorsun. Mesela Mech daki Sun Eater diye bir epic sword var onu düşürmek için kaç kere girdiğimi hatırlamıyorum bile. Tank olmak istiyorsan sabırlı olman gerekiyor ve dps si kesinlikle unutacaksın.

o addon 2.4.3 için daha güncellenmemiş hala
  • ben şuan son versiyonunu kullanıyorum bir sorun yok. tabi yeni update ile bazı şeyler değişmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PREMİUM TANK İADE
    9 yıl önce açıldı
    En iyi ağır tank
    11 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300 defance ile kara tanklarsın
  • Naptın hocam 300 defle karanın önündeki moblarla bile işin zor. en az 490 olması lazım crct yememesi için.
  • 489 def ile bile karazhan tanklamak sakattır, 490 da crit e immune olunur, ancak %0.01 bile olsa bossta gelicek bir crit tankı yatırır, karazhan ve badge itemleriyle ile 490+ def yapmakta bir problem yok ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 27 Temmuz 2008; 18:32:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

pala tank yapacaksan tankadin ve pallypower çok işine yarar ayrıca bence elinde kalkan ve 1h olmalı..

stormherald ile tanklasak bakarsın stunlarız xD şaka bir yana 1h olarak ne önerirsiniz diyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelmad

300 defance ile kara tanklarsın

300 defans lvl 60 da var la :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yunus Akkan

Arkadaşlar ben tank olup raid olayına giricem yakında 4 sorum var
    1)Elimde 1h ne olmalı?
    2)arkadaş bütün itemlerinin defence ratinge yüksek vermesine dikkat et yeter dedi doğrumudur?
    3)Hangi addonlar lazım?
    4)Tank olmak zormu kendime güvenim yok ya yapamazsam

Keşke öncelikle bir armory linki verseydin zira, bu şekilde yardımcı olmak zor.

1) Elimde 1h ne olmalı dediğine göre ya Warrior yada Tankadin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda daha deneyimli arkadaşların cevap vermesi daha doğru olacaktır.
    2) Arkadaşının yorumu çok doğru değil . Zira warriorlar için genel kabul görmüş pre-raid yada karazhan'a başlamak için geçerli formülasyon şöyle:

Warrior and Paladin Tanks:
    o 10,000 unbuffed health
    o 490 Defense

Yani bu durumda 490 Defense yaptığın vakit üzerine koyacağın her defense rating gereksiz. En azından elite lvl 73 bosslar için. 490 defense yatıktan sonra HP'ni 10K olarak hedeflemelisin.

Bir de Hit Rating meselesi var. 142 Hit ratingi sağlarsan çok rahat edersin. Üzerinde hit ratingini negatif etkilemeyen debuff olmadığı sürece teoricraft ta ıskalamazsın.

3.) Bu konuda warrior oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim ama ben (druid tank) Grid'i hem healer hem de tank olarak çok beğeniyorum tavsiye ederim Yanısıra crit immunity'i yakalayıp yakalayamadığını CushChance ve TankTotals gibi addonlarla izleyebilirsin. Deadlyboss mode yine alman gerken bir addon.

4) Tank etmekten ziyade insanlarla uğraşmak en zoru. Şahsi kanaatim tank her halukarda party veya raid e liderlik etmeli. Amaç asarım keserim değil tabiki. Tank initiative olduğundan yani genelde herşeyi fightları başlatan ve bossları/mobları üzerinde tutan bir sınıf olduğundan lider olmak zorunda. Party'deki arkadaşlarından en başında isteyeceğin şeyler.

1. aksi belirtilmediğince kimse senden önce bir yere gitmesin. Yani her zaman en önde sen ol.
    2. Aksi belirtilmedikçe kimse senden önce saldırmasın. (kimse 3. sunderdan önce saldırmasın gibi... yada xxx TPS'ten önce saldırmasın)

Kimse mükemmel değil o nedenle yeni tank etmeye başladığını bu nedenle yavaş gidebileceği söyle.. yada arkadaşlarınla antreman niyetine party kurup basit instancelara gidin.

Eğer ingilizce sorunun yoksa aşağıda vereceğim linki şiddetle tavsiye ediyorum. Dodge%, parry, armor value vs. vs. tüm bilgileri bulabileceğin çok güzel bir çalışma ve tartışma ortamı... Tam olarak rehber...

http://elitistjerks.com/f31/t18771-protection_warrior_guide/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 28 Temmuz 2008; 10:56:47 >

• wallha ben en rahat tanığım healerlarla giriyorum
    dps az oluyo çok oluyo bi şekil yapıoz ama grpta healerı tanımak bence en önemli şey bir tank için
    ii bi hunter da bulursan gerçekten çok rahat edersin
    cc için hunter kraldır bence

bi de arkadaşım pala mısın warr mısın?
    alla alla ben mi göremiyorum
  • ya zaten 70 olunca 10k hp si olmayan tank warrior olamaz bence yani itemlerin hepsi rare olsa yine olur
  • 10bile az tank için ama siz öle diosanız öle olsun :)
  • arkadaşlar 10K HP minimum rakam. Yetmediği durumlar eminimki olacak. Bu rakam yannız HC runlar için gerekli min rakamlar...
  • tmm girilen yere göre değişiyodur muhakkak
    ama buffsız 12k diom
    yani hedef öncelikli bu olarak başlamalı
    18-19lar da güzel rakkamlar ama hemen olucak iş değil
    yaa zaten 2-3 ay sonra yalan olucak ek paketle bunlar
    30-40k lar konuşulacak
  • warrior ile ilgili yazıklarım tecrübeme değil de okuduklarıma istinaden yazılan şeyler... Yani warrior tanklığım yok.

Karazhan'a başlangıç seviyesinde druid tankım mevcut. Karazhan'a başlamak için için Dire Bear form da 12K HP'nin yeterli olduğu söyleniyor. Tabi bu değer diğer statlara ulaşıldığı varsayılarak verilen rakamlar. Karazhan'dan tek drop almadan şu an Dire Bear Form'da self buffed 16.5K HP'im var. Dodge%30, AC 23-24K, Crit immunity : OK 1.6 K AP...

Şimdi Crit Immunity'i sağlayamadığımı düşünün... Bu açıdan min req. rakamlara yakalamadan 20K HP im olsa da bi anlamı yok. Bir tane crushing Hit yersin o 20K HP yalan olur healer ise WTF? der kaşla göz arasında yalan olur gömülürsün.

Özellikle tanklığın yalnızca HP ile ölçülmesi kadar saçma bişe yok (Bu lafım sizlere değil kimse şahsina algılamasın ltf) Önemli olan dengeli bir karakter oluşturabilmek. İlk aşamada heraçıdan dengeli bir karakter oluşturmak ta kolay olmadığından (drop gerektiriyor) minimumla başlamak zorundasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 28 Temmuz 2008; 12:40:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

warrior ile ilgili yazıklarım tecrübeme değil de okuduklarıma istinaden yazılan şeyler... Yani warrior tanklığım yok.

Karazhan'a başlangıç seviyesinde druid tankım mevcut. Karazhan'a başlamak için için Dire Bear form da 12K HP'nin yeterli olduğu söyleniyor. Tabi bu değer diğer statlara ulaşıldığı varsayılarak verilen rakamlar. Karazhan'dan tek drop almadan şu an Dire Bear Form'da self buffed 16.5K HP'im var. Dodge%30, AC 23-24K, Crit immunity : OK 1.6 K AP...

Şimdi Crit Immunity'i sağlayamadığımı düşünün... Bu açıdan min req. rakamlara yakalamadan 20K HP im olsa da bi anlamı yok. Bir tane crushing Hit yersin o 20K HP yalan olur healer ise WTF? der kaşla göz arasında yalan olur gömülürsün.

Özellikle tanklığın yalnızca HP ile ölçülmesi kadar saçma bişe yok (Bu lafım sizlere değil kimse şahsina algılamasın ltf) Önemli olan dengeli bir karakter oluşturabilmek. İlk aşamada heraçıdan dengeli bir karakter oluşturmak ta kolay olmadığından (drop gerektiriyor) minimumla başlamak zorundasın...

yani özeti:20k hpde olsa her vuruşu yersen bi anlamı yok,hoş 20k da az değil ama bu seferde healerların işi zorlaşıyo,nekadar az dmg yersen healerların işi okadar kolaylaşıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.