Şimdi Ara

Tank ekkomu Ap ekkomu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Her yerde tank ekko çünkü a.k. kekosu sadece luden ve lich bane ile tek atıyor . kalan 4 slot boş kalsa bile olur karar veremezsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full tank ekko kesinlikle ap gidip yarı tank gideyim dersen işe yaramazın teki olursun ne tanklayabilirsin nede hasar çıkartabilirsin. Yukarıdaki kekoya aldırış etme daha bugun 3/6 fizz oynarken 6/3 ekkoyu kestim iş sadece doğru oynamakta.
  • Yani tank ekko ap ekkodan daha efektif diyorsunuz peki.
  • Ad cdr

• tank ekko nerden çıktı la
  • as Ekko

• Blue Ekko

• nerften sonra pek iyi değil
  • Yellow ekko

• hani tank carry ye atlar disengage yaparsınya bu velette o yok vurduğun her şey boşa carry yi % 75 cana indir full can tf a geri dön bu yüzden tank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 29 Haziran 2015; 23:46:17 >
  • Full tank ekko çok sağlam arkadaşlar denedim tuttumu bırakmıyosunuz çok tanksınız oyun sonu 514 armorum 3k canım vardı(karşısı full ad) ve en önemlisi tüm takımı tanklayıp u ya geri dönüp canınızı doldurabiliyosunuz.Ek olarak pasif 18.seviyede %80 yavaşlatıyor ben bide buzdoğan ekledim karşı adc hareket edemedi.
  • Ap teklemesi yeter bence. Pasifi muazzam bir hasar vuruyor. Lich + luden + morello ve pasif ile erken oyunu iyi geçirmişsin adc'nin hiç şansı yok ve güzel yanı hasar bile almadan u ile kolayca kaçabilirsin.
    Tank denemediğim, daha deneyeni de göremediğim için bunun hakkında yorum yapamam.
    Ekleme: Yeni ap orman itemi ile alan etkili vuruyor ayrıca. Lich ve bunun pasifleri aynı anda işliyor sanırım. Her ne kadar özel pasif geçse de özellikler farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 30 Haziran 2015; 13:45:49 >
  • tanky ekko iyidir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

nerften sonra pek iyi değil

manası sıkıntılı oluyo ultiye basınca mana falan kalmıyo kaç kere eski ekkoda yapabileceğim komboları manasızlıktan yapamadım yürek almak zorunda kalıyorum
  • full tank ekko op , jungleda freewin şuan
  • Işlevsel sup itemli kekko

• Mana sıkıntısı oldugu için de blue ekko bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.