Bildirim
Tank Team !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
op falan değil. karsıda 1 vayne yeterdi hepinize -
Caitte bela oluyordu ama taunt ve tornmail ile kendi kendine oluyordu ki vayne vurana kadar erir giderdi -
vayne de süzme zaten pata küte sana girişecek :D iyi almışsınız ne diyeyim. bi kere benim de başıma böyle birşey geldi adamlar full tank almışlardı ama patates olmuşlardı oyun sonunda -
Dun aksam benzeri bir takim vardi karsimda. Morde, Nasus, Lee Sin, Leona, Maokai ilk bakisda gayet saglam gorunebilirler ama damage vuracak kimse olmadigi icin late game de etkisiz kaldilar. Early ve Mid de cok iyiydiler ama. -
Karsidakilerdeki arkadaslardan biri zeki olup vs ya da lw kassaydi op takiminizi gorurdum. Nese... -
Karşısı ciddi bir takım kurmuyorsa tanky team harbiden op. -
quote:
Orijinalden alıntı: Manicial
Karsidakilerdeki arkadaslardan biri zeki olup vs ya da lw kassaydi op takiminizi gorurdum. Nese...
aralarında zeki birisi var arkadaşım sallamadan önce bir itemlere bak sonra konus lw varmıymıs yokmuymuş. Nese... -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Dun aksam benzeri bir takim vardi karsimda. Morde, Nasus, Lee Sin, Leona, Maokai ilk bakisda gayet saglam gorunebilirler ama damage vuracak kimse olmadigi icin late game de etkisiz kaldilar. Early ve Mid de cok iyiydiler ama.
Atmog's yapınca aslında güzel damage'n oluyor heleki rammusla yapınca armoruda ad ye çevirdiği için oyun sonun 320 ad'm vardı tornmail ilede birleşince baya güzel duruyordu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: anno
quote:
Karsidakilerdeki arkadaslardan biri zeki olup vs ya da lw kassaydi op takiminizi gorurdum. Nese...
aralarında zeki birisi var arkadaşım sallamadan önce bir itemlere bak sonra konus lw varmıymıs yokmuymuş. Nese...
Oncelikle teldeydim gormemisim. 2. Olarak gordugun uzere son slotta muhtemelen son anlarda almis ki bu buyuk hata. Ve gercekten zeki olsaydi takimina lw kasmalarini soylerdi. Tek basina kasmazdi. Bi de cevabinin agresifligi de enteresanmis, hayirdir 5 yabanciya laf atmam seni mi bozuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manicial -- 1 Aralık 2011; 13:35:34 > -
quote:
quote:
quote:
aralarında zeki birisi var arkadaşım sallamadan önce bir itemlere bak sonra konus lw varmıymıs yokmuymuş. Nese...
Oncelikle teldeydim gormemisim. 2. Olarak gordugun uzere son slotta muhtemelen son anlarda almis ki bu buyuk hata. Ve gercekten zeki olsaydi takimina lw kasmalarini soylerdi. Tek basina kasmazdi. Bi de cevabinin agresifligi de enteresanmis, hayirdir 5 yabanciya laf atmam seni mi bozuyor?
Yine senin söylediğin saçma, cait'in de başlamış olduğunu görmüşsündür, ki oyun başında zaten tank takım ne item kasarsan kas baskın oluyor. Late game'e taşımama çabası için desen bile adamlar tank, kulelerin altında beklemeleri bile sadece tek başına oyunu yarım saat taşır. Slotta son sırada olması sonradan yapmış olduğu anlamına da gelmez, ben şahsen tüm itemlerimi son slotlara koyarım ( potion ve active kullanılabilenler hariç )
-
quote:
quote:
quote:
1.si lw penetration itemidir yani karşı takım armor ve mr kasmadan önce almanın bir manası yoktur ki adam son alarak bence doğruyu yaptı . Şurda haklısın evet hepsi madred ve lw alsa baya zorlanırdık
2.si ise agresifliğimin sebebi senin ilk mesajındaki küçümseyici tavır içindi ;)
-
Galio alan arkadaş bir daha galio almasın. -
evet iyi olur ama normalde kurulması gereken ideal takımlar içinde caster,cc,dps,supporter barındıran takımlardır.karşı takım henüz oyun başından last whisperer ve bloodrazor alsalardı muhtemelen perişan olurdunuz.bunu küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama ama tek tür herolardan oluşan takımlar iyi takımlar değiller.mesela geçenlerde karşı takımda xin zhao,trynd,master yi,dps teemo ve kendi halinde takılan bir leona vardı.normalde takım halinde kasacağımız tornmaillar sayesinde katliam çıkarabilirdik ama sadece leblanc ve ben aldık.sonra rahat kazanabileceğimiz oyunu teslim ettik adamlara.yani tek tür herolardan kurulu takımlar genel olarak başarılı olamazlar ve olduklarında karşı takımın yanlış tercihleri sayesinde başarılı olabilirler.yinede ilginç bir maç olmuştur izlemek isterdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X