Şimdi Ara

Tank Warrior'a Armor ve Kalkan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üstünde t3 armor set var ve toplam armor 8417. Biliyorum çok az iteme hiç vakit ayıramadım lvl kasmaktan. Neyse konuya dönelim arkadaşlar şimdi ben Black Temple'a Tank için hazırlanmak istiyorum. Şuan hangi dungeon yada instance'lar yapıp iyi bir kalkan veya armor seti yapabilirim?

Not: Talent olarak daha henüz dönmedim protection'a..

• karazhandan gearını full dizdikten sora ssc/tk farmlayan bi guilde girip progress doğrultusunda gearını fullersin. sonuçta black temple attunement isteyen bir yer ve buraları farmlayan guildler attune adam sıkıntısı çekmiyorlarsa ssc/tk runları yapmazlar.
    en mantıklısı karazhan gearını tamamladıktan sonra kael de progress yapmaya çalışan veya ssc/tk da hızlı ilerleyen bir guilde girmen. malum yakında sunwell akabinde de wotlk gelecek. elini çabuk tutarsan düşük bi ihtimal de olsa tbc content i tamamlama olasılığın var.
    kolay gelsin.
  • Hocam işin biraz zor bt hazırlanman için daha önünde uzun bir yol var.Yukarda da arkadaşın dediği gibi.Birde şunu söylemeden geçemiycem konu çöp ve gereksiz.Biraz düşünüldüğü vakit neleri yapacağını bilmem lazım.Oyunda bt için t4 ün yeterli olmadığı ve t5 ve ayarında item yapman gerektiğiin varsayarsak bt yi şimdilik unut.
  • yaw arkadaş sanırım yeni 70 olmuş siz ssc/tk felan bahsediyorsunuz :)

öncelikle sha'tar a exalted olup shield , aldor a revered olup chest'i , caverns of time a revered olup legini al. ondan sonra sürekli heroic yapıp " mümkünse daily heroic leri kaçırma " badge itemlerini topla gayet güzel itemler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carolin

yaw arkadaş sanırım yeni 70 olmuş siz ssc/tk felan bahsediyorsunuz :)

öncelikle sha'tar a exalted olup shield , aldor a revered olup chest'i , caverns of time a revered olup legini al. ondan sonra sürekli heroic yapıp " mümkünse daily heroic leri kaçırma " badge itemlerini topla gayet güzel itemler var.

Siz deme bence.Bak yukarda yazmışım bt yi şimdilik unut diye hatta ssc ve tk yı da unutmalı
  • yani uzun lafın kısası karaya girmesi içinde arkadaşın dediği gibi heroic kasması gerekiyo....
    bu ayrıca tank için değil bir çok class için aynı...
  • karaya girmek için heroic kasmaya gerek yok.Abartılacak bir dungeon değil artık.Normal dungeonlardan topladığı ve enchantlarını yaparsa fazla bir problem yaşanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heroic badgeleri ile alınan itemleri vs toplayınca zaten Gruul, SSC yapacak kıvama geliyorsun.
  • SSC ve Tk nın açılımları nedir acaba
  • SSC: Serpentshrine Cavern
    TK: Tempest Keep

Level 70 için bulunan 25 Man Raidlerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.