Şimdi Ara

Tanrı daima tebdili kıyafet gezer tarzı roman tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müthiş bir romandı,okuyalı 1 ay olmasına rağmen hala etkisindeyim.Laurent Gounelle nin bunun haricindeki diğer kitapları hakkında kitapyurdundaki yorumlara baktım,çok iyi değillermiş anladığım kadarıyla.Bu tür kişisel gelişim tarzı tabiricaiz ise beni uçuracak bir roman istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Müthiş bir romandı,okuyalı 1 ay olmasına rağmen hala etkisindeyim.Laurent Gounelle nin bunun haricindeki diğer kitapları hakkında kitapyurdundaki yorumlara baktım,çok iyi değillermiş anladığım kadarıyla.Bu tür kişisel gelişim tarzı tabiricaiz ise beni uçuracak bir roman istiyorum.

3 gün önce filan bitirdim gerçekten efsane bir kitaptı, o tarzda bulabilirsen banada pm atabilir misin.

• 2Shakur kullanıcısına yanıt
    pekihayırlısıyla bulayım bi.

• Bu konuda en bilindik kitap Simyacı-Paulo Coelho aklıma geliyor.Bir seyyahın gezisi esnasında kişisel gelişimini konu alıyor eser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Bu konuda en bilindik kitap Simyacı-Paulo Coelho aklıma geliyor.Bir seyyahın gezisi esnasında kişisel gelişimini konu alıyor eser.

Konusuna baktım da pek hoşuma gitmedi.Endülüslü çobanı falan konu alıyor,sanırım eski zamanlarda geçiyor.Bundan ziyade biraz daha şöyle 20-21.yüzyılda geçecek birşeyler arıyorum.Sağol gene de.

Not:Çok şey istiyorum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Bu konuda en bilindik kitap Simyacı-Paulo Coelho aklıma geliyor.Bir seyyahın gezisi esnasında kişisel gelişimini konu alıyor eser.

Konusuna baktım da pek hoşuma gitmedi.Endülüslü çobanı falan konu alıyor,sanırım eski zamanlarda geçiyor.Bundan ziyade biraz daha şöyle 20-21.yüzyılda geçecek birşeyler arıyorum.Sağol gene de.

Not:Çok şey istiyorum sanırım

Ben olsam simyacıyı alır okurum. Çok iyi bir kitap konusuna bakma verdiği edebi ve felsefi zevke bak...

• Tanrılar Okulu diye bir kitap vardı ,tamamını okuyamadım ( meşguldum o ara baya,bir de bu tarz çok kitap okuduğum için sıkılmıştım). roman +kişisel gelişim.
    kitapyurdunda yorumlar varsa oradan bakıp alabilirsin.

bir de siddharta'ya bak . Kişisel gelişim kitapları zaten doğunun mistik bilgilerinden türemiştir, salt bilgi şeklinde anlatılınca insanlar okumadığı için romana uyarlayıp aktarıyorlar o yüzden sen Simyacı'yı es geçme ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma*** -- 28 Temmuz 2014; 0:47:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Hetfield kullanıcısına yanıt
    Hocam bulabildiniz mi?
  • Ben bu kitabı yarısına kadar okudum, epubdan okuyordum berbattı n r harfleri m olmuş falan kitap güzeldi ama okumakta çok zorlaniyordum.

Düzgün bi yerde bulursam okucam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.