Şimdi Ara

TANRILAR SAVAŞI 1 'i BİTİREN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tanrılar Savaşı 1 oynuyorum ama bir yerde takıldık çıkamıyoruz. Üstte Posedionun karısı Amfithihre nin heykelinin olduğu ve oraya çıkmak için kolu çekince suyun içinden çıkan 3 basamaktan çıkılan yerde kaldık.
    Buradan çıkış yolu olan gizli geçidi bilen var mı ?
    YArdımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• bana "savaş tanrısı" oynuyorsun gibi geldi
  • Öyle olsun tamam orjinal adı

GOD OF WAR

Oğlum Tanrılar Savaşı dediği için bende öyle alıştım.
  • aslında oyuna tanrılar savaşı da denebilir.akşam god of war2 yi bitirdim.en sonu çok şahaneydi ya.gerçekten tanrıların savaşı yani
  • tam çözüm var ama ingilizce:http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/919864/36077

istersen bölümün ismini söyle. biri burdan bakıp çevirebilir.
  • ben bitirmiştim ama bayağı oldu bitireli:)
  • sen de benim gibi 2 sene geriden geliyorsun herhalde
    millet 2 yi bile bitirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihefe

Selam Arkadaşlar,
    Tanrılar Savaşı 1 oynuyorum ama bir yerde takıldık çıkamıyoruz. Üstte Posedionun karısı Amfithihre nin heykelinin olduğu ve oraya çıkmak için kolu çekince suyun içinden çıkan 3 basamaktan çıkılan yerde kaldık.

selamlar,

hocam kolu çekin, basamaklar su yüzüne çıktığında suya dalın. Sondaki üçüncü yani en uzun olan basamağın altında girilecek bir oda var. Bu odaya girip basamaklar geri aşağı inene kadar burda bekleyin. Basamak aşağı indiğinde sudan devam edeceğiniz bir yol çıkacak karşınıza
  • Çoooooook ama çok teşekkürler.....

quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

quote:

Orjinalden alıntı: semihefe

Selam Arkadaşlar,

selamlar,

hocam kolu çekin, basamaklar su yüzüne çıktığında suya dalın. Sondaki üçüncü yani en uzun olan basamağın altında girilecek bir oda var. Bu odaya girip basamaklar geri aşağı inene kadar burda bekleyin. Basamak aşağı indiğinde sudan devam edeceğiniz bir yol çıkacak karşınıza

• bi konuda türkçe god of war 2 tam çözüm vardı
  • Arkadasım tam cozume gerek yok god of war 2 de god of war 1 bıtırmıs olanlara sor hıc tam cozume ıhtıyacı oldumu duye herseyı hıle ve ya tam cozum le halletmeyın hıle sız ve ya tamcozum suz oyun her zaman daha guzel hadı dıyelım gunlerdır takıldıgın bır yer var ozaman sole bızde cevaplayalım
  • arkadaşlar yardım almak için benim imzama tıklayın büyük fan club umuzu katılmak için yani god of war fan club tam çözümlri falan hepsi mevcut üye de olabilirsiniztam çözümler türkçe.
    İmzama Tıklayın
  • Orda basamakları kaldıracaksın suya dalıcaksın son basamağın altında bi odacık var oraya girceksin o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.