Şimdi Ara

Tanrıya bir can borcumuz var (Hıncal Uluç) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • site fenerbahçe nin resmi sitesi
    itham ise gayet açık "Şerefsizsin!.."
    daha nasıl bir imza gerekiyor
    tazminat davası açacaksında ıspat etmekte mi zorlanıyorsun
    yoksa itham ettikleri vasıf mı hafif kalıyor
    diye sormak lazım kendisine
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Ben Fenerli olmama rağmen Hıncalı destekliyorum. O Fenerbahçedeki Hıncal Uluça ağır hakaret eden yeni yetmeler; Hıncalın tırnağı olmazlar...

Bu arada biri demiş ki PKK lılara bizim çocuklarımız demiş.

Şimdi ben Kürtleri hiç sevmem, baya milliyetçi bir insanım ama bu doğrudur;

O dağa çıkan çocuklar bizi ülkemizin insanı, dağa çıkanları öldürmeden önce onları dağa çıkartmamak gerekir, çünkü onları da bu vatanın anaları doğuruyor, analar da üzülüyor, ben sanmıyorum, dağa çıkan bi PKK lının anası bayram etsin, eğer ediyorsa da bi kurşun da inşallah ona gitsin ama;

devlete düşen onların dağa çıkmalarını engellemek bence; en büyük iş siyasi iradeye düşüyor;

Siyasi irade ne diyor: bizzat Başbakan "Apoya sayın diyor, şehitlere kelle diyor, gidiyor Diyarbakıra, Türkiyelilik diyor, Devlet vatandaşa Yanlış yapmıştır diyor...

E adamların aklına ayrılık sokuyorsun, bizzat başbakan ağzıyla bu laflar söylenirse,dağa çıkanlar olur tabiki...

Bu arada koskoca fenerbahçe kulübüne sırf birisi kendisinin açıklarını ortaya koydu diye şerefsiz diye ithamda bulunması yakışmamış. Varsa o iddialara karşılık cevabın, belgeleri ile ortaya koyarsın ama nezaketini, etiği bir kenara bırakmazsın, yoksa semt kulübü gibi böyle kahve lisanı ile cevap yazmalar, tehditler büyüklüğe yakışmaz, halbuki hiç muhatap almasa cevap vermese herkesdeki kanı şu olacak, 1koskoca fenerbahçe bu adamın dediklerini ciddiye alıp da mı cevap verecek" Oysa böyle kahve ağzıyla şerefsiz vs. demekle sanki bir açıklarına basılmış da ondan böylesine tepki geliyor izlenimi doğuyor.

• Hincalin pek cok yorumunu sevmem ama bu yazisina helal olsun diyorum
  • Tamamen ajitasyon üzerine kurulmuş bir yazı.
    Fenerbahçe'nin yaptığı hakareti tasvip etmesem de, Hıncal Uluç duayen bir gazeteci olarak şunu biliyordur herhalde:
    'Demirden Korkuyorsan Trene Binmeyeceksin'
  • quote:

Orjinalden alıntı: taskebabı

Galatasaray'ın medyada eğrisi doğrusu ile en cesur eleştirmenidir, cesur yüreğidir, halk kahramanıdır o. Umarım susturmazlar. Yazdıkları doğru olmasa bu kadar tepki almazdı, ses çıkmazdı.
    Yürü be Hıncalım

Platini FB'yi ziyaret etti diye krizlere girip GS'ye Fransız benzetmesi yapan üstad Hıncal Evet, o bir kahraman

Hıncal uluç seni susturmaya çalışan yok. Sus demiyoruz, konuşmanı, ıspatlamanı istiyoruz.

• yukarıda gs li dostlar bişiler gevelemiş ama ben yine açıkça sorayım net cevap gelmedi
    gs li dpstlar hıncal uluçun bu gs liler gerizekalı lafına katılıyormusunuz? katılmıyormusunuz? soru çok basit cevap ondan da basit evet veya hayır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

yukarıda gs li dostlar bişiler gevelemiş ama ben yine açıkça sorayım net cevap gelmedi
    gs li dpstlar hıncal uluçun bu gs liler gerizekalı lafına katılıyormusunuz? katılmıyormusunuz? soru çok basit cevap ondan da basit evet veya hayır?

Okuma yeteneğin yok galiba, bak yukarıya ne yazmışım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

yukarıda gs li dostlar bişiler gevelemiş ama ben yine açıkça sorayım net cevap gelmedi

Eğer bundan haz alacaksan, evet bütün Galatasaraylılar gerizekalı. Kimi neden ve nasıl eleştirdiğini bile bildiğini sanmıyorum. Ulu Fenerbahçe sitesi açıklama yapınca ayaklanır herkes, sonra verdiği cevabı bile okumadan gözünü kapatıp nerden vursam kardır mantığıyla devam ediyorsun.

İşini cesurca yapan insanlara saygı duymalıyız. Bu ciddi bir olaydır, birçok şeyden ciddi.. Mesela Galatasaray'lılara "gerizekalı lafına katılıyormusunuz" diye sormaktan, yada çeşitli galeyanlara gelip olayı "pkk" hakkındaki yorumuna tepki göstermekten bile önemli...

• Kemal Dinçer yazılarına yorumunuz var mı?
  • seni hiç tasvip eden biri değilim forum yazılarından dolayı
    ama bu konuyu özetlemişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Ben Fenerli olmama rağmen Hıncalı destekliyorum. O Fenerbahçedeki Hıncal Uluça ağır hakaret eden yeni yetmeler; Hıncalın tırnağı olmazlar...

Bu arada biri demiş ki PKK lılara bizim çocuklarımız demiş.

Şimdi ben Kürtleri hiç sevmem, baya milliyetçi bir insanım ama bu doğrudur;

O dağa çıkan çocuklar bizi ülkemizin insanı, dağa çıkanları öldürmeden önce onları dağa çıkartmamak gerekir, çünkü onları da bu vatanın anaları doğuruyor, analar da üzülüyor, ben sanmıyorum, dağa çıkan bi PKK lının anası bayram etsin, eğer ediyorsa da bi kurşun da inşallah ona gitsin ama;

devlete düşen onların dağa çıkmalarını engellemek bence; en büyük iş siyasi iradeye düşüyor;

Siyasi irade ne diyor: bizzat Başbakan "Apoya sayın diyor, şehitlere kelle diyor, gidiyor Diyarbakıra, Türkiyelilik diyor, Devlet vatandaşa Yanlış yapmıştır diyor...

E adamların aklına ayrılık sokuyorsun, bizzat başbakan ağzıyla bu laflar söylenirse,dağa çıkanlar olur tabiki...

• yukarki yazıda tomasinonun verdiği demeci bizzat izledim zaten metne de dökmüş
    chelsea maçıyla ilgili olarak gerizekalı dedikleri gs camiasında düşünmekten yoksun kesimdir
    günübirlik ihtraslara kapılarakçıkarılarına olmayan birşeyi sıf rakip zarar görsün diye farklı yorumlayan gslilere dedi.
    haklıydı
    quote:

Orjinalden alıntı: Electra

Yanlış hatırlamıyorsam Hıncal bütün Gslilere gerizekalıdır demişti. Buna ne diyceksin?

quote:

Orjinalden alıntı: taskebabı

Galatasaray'ın medyada eğrisi doğrusu ile en cesur eleştirmenidir, cesur yüreğidir, halk kahramanıdır o. Umarım susturmazlar. Yazdıkları doğru olmasa bu kadar tepki almazdı, ses çıkmazdı.
    Yürü be Hıncalım

• Bunu diyen Hıncal şunuda dedi.

İğrenç olan kim, ne, Bay Ulusoy!..

Havuz ihalesinin sonuna kadar, spor adına Televole programlarındaki yaka bağır açık, başında dansöz, kafası dumanlı görüntülerini saymazsak ortalarda asla görünmeyen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, tüm ipleri eline bıraktığı Başkan vekili Ata Aksu, ihaleyi bitirdikten sonra, "Kral" edası ile merdivenlerden indi. Mikrofonun başına geçti.. ve "Hakkımızda iğrenç yazılar yazan köşe yazarları.." diye saygın ağzını açtı..

O iğrenç(!) yazıları ben yazdım efendim..

Şimdi bakın Bay Haluk Ulusoy,

Bu yazıları burada bir kez daha madde madde özetliyorum.. Yalansa "Yalan" dersiniz. O zaman haklı olduğunuzu kabul ederim.. Ama demezseniz, diyemezseniz, spor kamuoyumuz kimin ve neyin, ne olduğuna karar verecektir.

1. Benim de bulunduğum geniş bir dostlar toplantısında istifayı aklından geçirmediğini, sonuna dek savaşacağını açlıklayan Abdullah Kiğılı, 48 saat geçmeden, görevli spor bakanının yurda dönüşünü bile beklemeden istifa etti. Kiğılı istifa sebebini hiç açıklamadı. Ama ben biliyorum. Yeraltı dünyası, ailesini hedef göstererek ve 24 saat mühlet vererek istifasını istedi.

Kiğılı istifa ettiği zaman, siyasal terbiye, nezaket ve gelenekler gereği, onunla ayni dönem seçilmiş Federasyonun da istifası gerekiyordu. Etmediler. Seçim sistemi, Başkan ve iki yardımcısının ayrı, federasyonun ayrı seçilmesini amir. En azından, Kiğilı ile ayni pusuladan seçilen iki başkan yardımcısının, yani Birinci Başkan Yardımcısı ve Başkan vekili Mete Kılıç ile, İkinci Başkan yardımcısı sizin ayrılmanız doğaldı. Ayrılmadınız. Federasyon da ayrılmadı. Kiğılı yapayalnız bırakıldı ve harcandı. Kalanlar hiçbirşey olmamış gibi görevlerine devam ettiler.

Yalan mı?.

2. Spor Bakanı Yücel Seçkiner, Küba'daydı. Yerine Ersin Taranoğlu vekalet ediyordu. Taranoğlu'nun gene siyasal nezaket gereği, istifayı kabul etmeden, asil bakanın dönmesini beklemeliydi. Beklemedi. İstifa büyük bir hızla kabul edildi. Sanki Kiğılı'ya çok yönlü bir tuzak kurulmuştu.

Yalan mı?.

3. Başkan istifa edince, yerini, vekili, birinci başkan yardımcısı Mete Kılıç'ın alması gerekirdi. Oysa, aile dostunuz, av arkadaşınız Ersin Taranoğlu, gene Seçkiner'in dönüşünü en basit siyaset nezaket gereği beklemeden ve Mete Kılıç'ı da atlayarak, sizi görevlendirdi. Kılıç'a söylenen "Bu zaten kongreye kadar ara dönem. Bırak Haluk Ulusoy, Federasyon Başkanları listesine birkaç ay için adını yazsın. Genel kurulda seni tek aday gösterir ve destekleriz, tam dönem başkanlık yaparsın" aldatmacasıydı. Kılıç, kendisine yapılan bu haksızlığa sustu ve yardımcınız olmayı kabullendi.

Yalan mı?.

4. Genel kurulda Kılıç'a verilen sözler unutuldu. Seçime yeni başkan yardımcısı adayları ile girdiniz.. Kongreye mayfa karıştı. Kongre sabahı kulislerde ünlü babaların tetikçileri kol gezmeye başladılar. Kendinizi zayıf gördünüz. Üyeniz Şeref Has, Mehmet Ağar'ı aradı. Ağar, Korkut Eken'i kongreye yolladı. Eken, mafya tetikçilerini dağıttı. Siz öyle seçildiniz.

Yalan mı?.

5. Bin söz ve vaadle ikna ettiğiniz Hadi Türkmen'i asbaşkanınız yaptınız. yaparken "Sadece ben değil, tüm Ulusoy ailesi arkanda, merak etme" dediniz ve ona en belalı görev, ikinci ve üçüncü ligler guruplarını yapma görevi verdiniz.

Bu listeleri hazırlayan Türkmen, yeraltı dünyasının yakın ilişkiler içinde olduğu kulüpleri onların istediği guruba koymadığı için tehdit edildi. Aynen Kiğılı gibi, ona da kızının okul yolu ve saatleri tarif edilerek, 24 saat içinde istifa etmesi söylendi. Türkmen size koştu.. "Başının çaresine bak" dediniz. Türkmen istifa etti. Siz onu feda edip paçayı bir süre kurtardınız.

Yalan mı?.

6. Alaattin Çakıcı, sizin de istifanızı istedi. "Bakan ile Dünya Kupası finallerine davetliyiz. Gitmezsem skandal olur. Dünya Kupası biter bitmez istifa edeceğim" dediniz. İzin aldınız.

Yalan mı?.

7. Dünya Kupası dönüşü, yeni bir pazarlık önerdiniz. "22 aralık 1998'te başkanlıkta bir yılım dolacak. Bir yıl dolarsa, emekli başkanların tüm haklarından yararlanma hakkım, yasal olarak dolacak. O tarihe kadar izin ver" dediniz. Ortak hemşerileriniz de araya girince, Çakıcı, Eyüp Sultanda 100 koyun kesip fakirlere bağışlamanız şartı ile, bu talebinizi kabul etti. Ergun Gürsoy ile gittiniz. 100 yerine 25 koyun kurban ettiniz ve izin aldınız.

Yalan mı?.

8. İstifa için söz verdiğiniz tarihte Alaattin Çakıcı yakalanınca, kendinizi özgür hissedip göreve devam ettiniz..

Yalan mı?.

9. Bundan böyle başkan kalmanız, Futbol Kongresine bağlıydı. Bu yüzden Kongreyi yönlendiren Futbol Birliğine, daha doğrusu Celal Doğan ve İlhan Cavcav'a teslim oldunuz. Onların her dediğini yapacak bir başkan olarak, tercih edilmeyi sağladınız. Durumu iyice garanti etmek için, Kongre Üyelerini eşleri ile birlikte milli takımın gezilerine, business class biletler, 5 yıldıklık oteller ve bol harcırahlarla ağırlamaya başladınız. Avrupa 2000'de bu davetleri doruğa taşıdınız.

Yalan mı?.

10. Eleme maçlarından birinden dönerken, uçakta biraz da kafanız dumanlı iken Alpay'ın baskısı ile futbolculara "Range Rover" jip sözü verdiniz. Başta Hakan futbolcular bu söze yapıştı. Pahalı Range Rover yerine ucuz Hyundai ile durumu idare etmeye kalktınız. Futbolcular isyan etti. Bunun üzerine, Mustafa Denizli, Selami Özdemir imzalı yazı ile "Federasyonun vaadettiği jipleri alacaklar" listesi size ulaştırıldı. Jipleri federasyomn bahçesinde törenle dağıttınız.. Sonra Spor Bakanı Fikret Ünlü "Bu jiplerin parasının kaynağı nedir" diye resmi yazı ile sorunca, resmi yazı ile yalan söylediniz. "Federasyon ne jip vaad etmiş, ne jip dağıtmıştır. Bilgimiz yok" dediniz. Bu yalanı Ata Aksu, M. Ali Birand'ın canlı yayınında, milyonlarca kişi önünde tekrarladı ve Cumhuriyet Hükumeti Bakanına alenen ve resmen bir daha yalan söyledi.

Yalan mı?..

11. Yeni ihaleden önce, Ata Aksu, televizyon canlı yayınında "Federasyon liglerin ertelenmesini kesin olarak düşünmüyor" dedi. Ardından kulüpler birliği erteleme istedi. Sözünüzü 24 saat içinde geri aldınız..

Yalan mı?.

12. Teleon kazazedeleri, aldatıldıklarını ileri sürerek ihaleyi yapan devlete, yani size baş vurdular. Ata Aksu "Bana ne.. Sanayi Bakanlığına gitsinler" diye milyonlarca vatandaşa karşı müthiş bir vurdumduymazlık sorumsuzluk örneği verdi.

Yalan mı?.

13. İhale tamamlandığında, televizyoncular "İhaleyi alan şirketin yayın yapacak alt yapısı var mı" sorusuna Ata Aksu canlı yayında, tüm Devlet, imaj, ahlak ve kurallarını hiçe sayarak "Bilmiyorum. Bu beni ilgilendirmez. Bu ihaleyi alanların sorunu. Gidin onlara sorun" dedi.

Yalan mı?.

14. İlkokul diplomanızla geçin yabancı dili, Türkçeyi dahi konuşmayı beceremeyen bir kişi olarak Federasyonu nasıl yönetttiğiniz sorusunu tüm ülke sormasın diye, ekranlardan kaçıyorsunuz. Dayanayıp konuştuğunuzda, medya önünde mesela benim anneme sövebiliyor ve "O, o.. çocuğunu uçağa almayın" diye emir verebiliyorsunuz. Moldova'ya, TSYD Başkanı Atilla Gökçe, kendisini "Yer yok" diye atlatmaya çalışan Ata Aksu'ya "O zaman ben inerim, Hıncal gider" diye bastırınca gittim. Uçağın yarısı boştu.

Yalan mı?.

15. Hakkınızda İçişleri bakanlığı soruşturma açtırdı. Dosya DGM'de.. Spor Bakanlığı soruşturma açtırdı. Dosya mahkemede.. Ben bu özetlediklerimi 1998'den beri ısrarla yazıyorum. Sfenks gibi susuyorsunuz. Çünkü verecek yanıtınız yok.

Yalan mı?.

Saygılarımla, Bay Ulusoy!..

Şimdi Gs lilere soralım, madem bu kadar delikanlı bu herif, Ulusoya böyle laf sokarken neredeydiniz.
    Hanginiz "doğru valla Ulusoy yakışmıyor TFF ye" dedi.
    Ulusoy Gs nin başkan adayı olmaya bile kalktı. Daha ne anlatıyosunuz. Federasyonmuşta RTEymişte.
    Ulusoy herşeyin ispatını kendi yaptı, Mesut Yılmaz ın yediği naneleri herkes biliyor.
    Bize söz düşmez artık.

Ayrıca Yukarıda bahsedilen RTE ve Federasyon ilişkisi içindeki FB mi en çok puanı hakemlerle aldı,
    yoksa Gs mi. Sorun kendinize, araştırın. Hıncal da yapsın, bazen ağır saçmalıyor(sunuz).

• Hıncalı çekemeyen çanak anten taktırsın
  • Hıncal'ın bu yazısını okumadım
    quote:

"Ulusoy yakışmıyor TFF ye" dedi.

Bunu her zaman söyledim.

Konuyu çok yanlış yerlere çekiyorsunuz. Herkes farklı bir yazısını yada sözünü bulup getiriyor, bu saçmalık değilmidir peki? İnsanların birbirinden farklı birçok görüşü vardır. Birine inanıyorsun diye tamamına inanmak zorunda değilsin. Bunu kimse yargılayamaz; yargılarım derseniz buyrun yargılayın, 500 tane yazısını koyun buraya. Kimseden cevap beklemeyin ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Hıncal'ın bu yazısını okumadım
    quote:

Bunu her zaman söyledim.

Konuyu çok yanlış yerlere çekiyorsunuz. Herkes farklı bir yazısını yada sözünü bulup getiriyor, bu saçmalık değilmidir peki? İnsanların birbirinden farklı birçok görüşü vardır. Birine inanıyorsun diye tamamına inanmak zorunda değilsin. Bunu kimse yargılayamaz; yargılarım derseniz buyrun yargılayın, 500 tane yazısını koyun buraya. Kimseden cevap beklemeyin ama.

İyide ben kimseyi yargılamıyorum.
    Hıncalıda - Gslileride eleştiriyorum. Mesut Yılmaz zamanında neden çıkıp konuşmadı Hıncal.
    Şimdi çıkmış Rte vs bik bik bik konuşuyor. Veya Gsliler, Ulusoya yazdığı yazıya bakarsak tezat düşünüyorlar. Sen bana göre tam anlamı ile istisnasın bu konuda.

Ayrıca yineliyorum. Federasyonun FB ye ne yararı oldu ki.
    Bu senede Gs aldı hakemlerden aslan payını. Bu kadar kendi ile çelişebilir mi bir adam.
    Araştırsın baksın, ne olmuş ne bitmiş. Bir takımın üstüne sırf gitmek içinde yazı yazılmaz.

Önemli olan onun içini doldurmak. Aynı yukarıda yazdığı gibi.
    Neden; gerçek olayları dayanakları ile yazmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Hıncal'ın bu yazısını okumadım
    quote:

Bunu her zaman söyledim.

Hocam birine inanıp yada şöyle söyliyelim. Hıncal Uluç'un söylediklerinden sadece kendi işine geldiklerine inanmak sence doğru bir davranışmıdır. Sadece rakip takım aleyhine söylediklerini buralara taşıyıp Hıncal bunları söyledi demek ne kadar doğrudur.

Ben Hıncal Uluç'un hiç bir yazısını kaale almam. Kim hakkında ne söylüyorsa bence araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle yazıyor. Elinde ispat olmadan birilerini sürekli suçluyor.
    Böyle bir adama ne denir ne denmeli sence?

• bu herifte gebermedi gitti lanet olası...
  • Sakin olun hacılar, okadar bağırmak hakaret etmek istiyorsanız msn de istediğiniz gibi konuşursunuz.
  • Sevgi yok saygı yok, tek dert kazanan olmak, karşı tarafı düşürmek, nasıl olsun da. Şu yazdıklarınızı okurken utanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.