Şimdi Ara

Tanrıya bir can borcumuz var (Hıncal Uluç) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde malesef böyle birisi bir kere hata yaparsa hep hatalidir Hincal Gs icinde neler söylüyor konustuklarinin 100 de 70 ni salliyorum ama dogru konustugu zamanlarda var.
    Koskaca fb camiasina yakisiyormu bu yapilan ve bu yapilani dogru bulmak (Azil yildirimin bundan hoslanacaginida sanmiyorum basit düsünen birisi degil gecen derbideki sitedeki pislik gibi haberi bile yokmus)
    O zaman Gs ve Bjk da yazsin sizde baya amigo yazar ne konustugunu söyledigini bilmeyen kisiler mevcut basinda serefsiz diye girise koysunlar dogrumu oluyor bunlar.
    Her konuda böyleyiz Hagiyi cok severiz Hagi cep teli calindi diye hirsizlar demis onu unutmuyan Gs taraftarlari var hala ama özür diledigini ve özürü kabul etmenin de bir erdem oldugunu dahi bilmiyoruz bizde hersey böyle.
    örnek Ridvan mesala pek cok konusmasinda Fb li kimligini asamiyor söyledigi bir sey baz alinarak bu yapilsa dogru bulacaksaniz bir sey demiyorum.
    Ben fb yi bu noktaya getiren Azil yildiriminda kesinlikle bu tarz kücük olaylara karisagini isteyecegini yada hoslandiginida sanmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.