Şimdi Ara

Tanzim satış çadırları online'a taşınıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x2yk

Neyi anlamıyorsun, Çiller demedi mi bir araba bir ev, Demirel Özal demedi mi Ecevit demedi mi daha da geri git eminim Gürsel 'ler İnönü 'lerde demiştir, geçmiş gazetelerin başlıkları çarşaf çarşaf duruyor, bugünde Erdoğan 20 yıldır demiyor mu peki ne değişti hiçbir şey peki sen eleştirdin ya da hakaret etti öbürü ne değişti değişen bir şey var mı ben en azından üzerime düşeni yaptım diyerek anca kendini kandırdığının farkında mısın peki? Bunları soruyor musunuz kendinize ben bugün ana avrat sövsem ne değişecek, çözülecekse hep beraber sövelim nasılsa 83 milyonu içeri alamazlar dimi peki değişecek mi hayır, ne çabuk unuttunuz, Ecevit doktorların arasında geldi basın konuşması yaptı kürsü de şunu bunu yapacağız dedi peki pes etti mi hayır oraya kim seçilirse pes etmez Erdoğan 'da pes etmeyecek, bakınız Baykal partisinin başına kötü bir şey gelmesin diye istifa etti başına gelen olaydan dolayı peki sonra nasıl çıktı insan içine yeniden milletvekili adayı oldu deseydi ya benim için bitmiştir siyaset diye peki niye hala bu adam seçiliyor sence ne gibi icraati var hiçbir icraat yok engelli bir şekilde sandalyesindemi nerede şuan kendisinden bile haberimiz yok iken milletvekili maaşı alıyor. Al birini vur ötekine sağ düşüncede olsun sol düşüncede olsun ne bahçeli bırakır ne de Erdoğan ne de Akşener ne de Kılıçdaroğlu bıraksa idi 10 seçimdir kazanamıyorum ben deyip bırakırdı dimi ama bırakmaz, oraya seçilenler anca mezarda bırakırlar. Bunu da defalarca gördük ettik. O yüzden hepsi aynı kabul etsende etmesende seni de oraya koysak onlardan en ufak bir farkın olmayacak çünkü seni oraya seçen biziz dolayısıyla biz çalışmazsak üretmezsek ilerlemezsek sen ülkenin başında sittin sene otur bu ülkeyi şaha kaldıramazsın. 100 yıla yaklaşan cumhuriyetimize bakarak ben bunu görebiliyorum Osmanlı Devleti idik kötü olduk ismimiz silindi gitti gün gelir bu Cumhuriyet 'te gider biz bu kafayla devam edersek, o yüzden ileri gitmeyiz anca geri gideriz. X 'si Y 'si olmaz ömrünüz olsunda şu erdoğan gitsin millet ittifakı gelsin de görelim artıkta geçmiş nesiller nasıl yaşadı öğrendi anladı bildi ise geleceklerimiz de bilsin görsün öğrensin yaşasın anlasın diyeceğim budur.

Benim anlamamda bir sıkıntı yok, o sizin anlamazlıktan gelmeniz. Saçma sapan eskiye dönük örnekler veriyorsunuz ki eminim o dönemlerin çoğunu siz de görmediniz. Bir örnek vereyim, geçen bir konu açılmıştı adı 'Eski Türkiye'ydi ve dikkat ettim o konuda forumun en azılı akplileri bile inkar etmiyordu eski Türkiyedeki durumun yenisinden daha iyi olduğunu. Bence bu bile ülkenin geldiği mevcut durumu özetlemeye yeterli.

Eleştiri tek başına bir şeyi çözmeyecek bunu biliyoruz ama insanlar doğru bulmadığı şeyleri eleştirebilirler bu doğal. Ben yaptıklarını eleştiremeyeceğim birine oy vermezdim. Ayrıca ben de farkındayım ülkemizde çoğu insan sırf eleştirmiş olmak için eleştiriyor ama bazılarının da eleştiriye tahammülü yok çünkü siyasileri ilahlaştırıp yapılan eleştiriyi kendilerine yapılmış hakaret veya küfür gibi algılıyorlar. Herhalde istiyorsunuz ki insanlar her şeye şükür, eyvallah desin ve sorgulamasın, yeter ki seçtiğimiz adamlara laf gelmesin. Bir de akpliler demez mi insanlar takım tutar gibi parti tutuyor diye, komedi resmen.

18 yılda ülkenin geldiği durum ortada, bir de adamlarda bütün yetkiler olmasına rağmen hiç bir şey düzelmiyor. Neden? Çünkü nasıl düzelteceklerini kendileri de bilmiyor. Bugüne kadar bu hükümetin yaptığı bütün icraatların ve vaatlerin hepsi ya yalan dolan çıktı ya da elimizde patladı. En basitinden Suriyeli mülteciler, S400, döviz krizi, ülkenin vergi cennetine dönmesi, koca devletin aile şirketine dönmesi vs. daha bir sürü şey.

Artık ülkede ne refah var ne huzur. Biz üretelim falan diyorsun da adamlar ülkede zaten var olan neredeyse bütün fabrikaları yabancılara, yandaşlara çerez parasına sattı, üretimi bitirdi artık ülkede üretilen çoğu şey ithal alınmaya başlandı ve üretimin önünü kapatmak için her şeyi yaptılar. Önceden insanlar yurt dışına okumaya falan gidip geri dönerdi şimdi herkes ülkeden kaçmaya çalışıyor çünkü ülkenin geleceğini harcadılar.

Yönetim değişse de hiç bir şey değişmeyecek diyorsunuz ama bence o sizin stockholm sendromunuz. Ne yapalım nasılsa her gelen aynı olacak diye oy vermeyelim mi? Ya da akp'ye mi oy verelim? Bunlar ucuz caydırma taktikleri, sanırım siz halinizden memnunsunuz. Biz değişim istemediğimiz sürece hiç bir şey değişmez. Bu mevcut yönetim zihniyetiyle de sonumuz anca felaket olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harken -- 30 Ocak 2021; 3:23:25 >

• Koalisyon hükümeti harika bir şey gençler görüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epttavm den aldığın yağ 20tl ucuz olsa dahi bunun kargo ücreti var,site komisyon ücreti var.

zincir marketlerden daha ucuza satabileceklerini zannetmiyorum.

ha PTT nin zarar etmesi uğruna ücretsiz kargo ve site komisyonu olmadan satış yapılırsa başka.

ama PTT görev zararını kim ödeyecek yine biz vatandaşlar.

• Bir dijital kuyruk olmadığımız kalmıştı.

• Gılışdar sesegayı baturdu x2yk nerdesin yetiş.

Roman yazar gibi savunmuş yine bademleri.
  • Eyyyyy Z kuşağı sen konuyu biliyorsun
  • Scalperlar hepsini almasa bari.  

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Gılınçdar Ssk'yı batırdı Z kuşağı bilmez.

Koalisyonlar vardı şimdi Hamdolsun şimdi Cumhur İttifakı var.

Bahçeli o koalisyonlar zamanında da koalisyondaydı.

Yanlış yazmışsın kardeş, bi kere onun gerçek adı Sorosdaroğlu olup halk arasında Gılıştar olarak bilinir. Hatta Google amcaya '' kaset chp kumpas fetö '' falan diye görsellerde arattırırsan en üst sıralarda bolca resmini görebilirsin     

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 30 Ocak 2021; 9:56:7 >

• Sıcak fırsatçılar hakkını verirler merak etmeyin. Ayrıca hitap ettikleri makarna ve kömür tayfası online alış veriş mi yapacak. Ahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatçılar hakkını verirler merak etmeyin. Ayrıca hitap ettikleri makarna ve kömür tayfası online alış veriş mi yapacak. Ahaha

• Vatandaş: Hayatımız bitmiş artık. Ölü gibi yaşıyoruz. Akşam pazara geliyoruz ki ucuz birşeyler bulalım diye"

zenginlerin hayatı .

• Arabada istiyoruz tanzimde ordada stokçuluk var. Pttavm satsın.
  • Cumhurbaşkanı z kuşağına erişin derken bunu kast etmemişti diye düşünüyorum 😁
  • Düne kadar ''falanca belediye başkanının millete ucuz ekmek ulaştırmasını engelliyorlar akp milletin ekmeğine göz dikti'' diyenler aynı olay için ''bravo büyük başkan milleti için çalışıyor'' diyenler şimdi devletin üç beş şirketin tekelinde olan ürünleri alıp ucuza halka ulaştırmasını takdir edeceği yerde ''ölkö botto yoo holo holo'' diyor yani bu ucuz provokatörlerin ne ekmek ne de yağ umurlarında bile değil yeter ki üstünden siyaset yapabilsin.

Not: 2 sene önce tanzim satış başladığı gün patates soğan fiyatları düştüğünde de bu tipler kaybolmuştu yine aynı olay yaşanacağını bal gibi de biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 30 Ocak 2021; 21:56:51 >
  • Bunlar varlık kuyruğu, varlık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Ocak 2021; 2:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP ümmeti sebze sırasına sokuyor diyenler utanır mı acaba? Tamam sıra oluştu ama Galaksi liderimiz bu sırayı onlinea taşıdı. Bi de bakın İsmet İnönüye ekmeği karneyle alıyorduk. O da açsaydı bi internet sitesi de ordan halletseydi ekmek sırasını

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.