|
Tanzim satış çadırları online'a taşınıyor (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertro tiplerin bir argümanı olamaz zaten ancak forumlarda ağlayıp zırlarlar, çok bir şey beklememek lazım
Alıntıları GösterCidden bazı üyelerin bu forumda ne yapmak istediklerini anlayamıyorum. Yani böyle herkesin her hakaretini takip edecek, devamlı gelip nefret ve kin kusacak ne yaşıyorlar gerçek hayatta acaba? İnsanlara hakaret edip, onları tahrik edip sonra cevap gelince "işte siz böylesiniz" demenin anlamı ne? İşin daha kötüsü hiçbiri kendisinin farkında değil.
-
Genel olarak diyeyim o zaman direk şahsına alınma, sen bir şeyler yazdın cevapta verdim işine gelir ya da gelmez. Uslüp muslup goy goyu da yapma bana burada ne sen beni tanırsın ne de ben seni, ister hakim ol istersem karşında savcı olayım gram bir değer ifade etmez sahip olduğumuz makamlar çünkü makamlar vasıflar kalitemiz devlet dairelerinde işler sanal dünya var ya da yok hükmündedir gerçek hayatta tanısan beni ama buradaki nickimle değil sıradan bir gün yolda tanışsak bendende muhalif bir adammış bu ya diye şaşar kalırsın, o yüzden internetin ardındaki insanları yazdığı iki cümle ile tüm dünyasını çözüyormuş gibi görmeyin zaten ne geldi ise bu ülkenin başına görmemişliğimizin önüne koymuşlar iphone leri telefonları bilgisayarları cep telefonları olduk hepimiz alim profesör bilgin aydın. Bak azıcık dokununca laf çıktın hemen ortaya benim 30 bin tl lik bilgisayarım var ben senin sülaleni satın alırım diyeceksin biraz daha zorlasan kendini hemen kendini bir şey görme sanma işte bu yüzden kaybediyoruz biz yazdığım cümlelerde tüm ülkeye mesaj var hepimiz aynıyız ve hepimiz buna dahil sende bende dediğim hal de hemen benim suçum yok ben seçmedim ve o yüzden nefret kusarım demeye getirme çabası. Eminim içinden bunlar geçiyor. Aynen bu kafa ile bu ülke devam etsin ileride de bir başkasına 50 bin tl lik pc den yazıyorum sen kimsin sen benim onda birim bile olamazsın gibi dile gelirsin. Bay bay. :)
-
Tanzim çadırları zamanı da vardı PTT min satışları. Farkı var mı?
-
Konuda yine aktroller ve bunlara inatla cevap vermeye çalışan ne işe yaradığı belirsiz muhalif gezinen tayfa.Bu ülkeden bir halt olmayacağını buna bakarak bile anlayabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: x2ykGenel olarak diyeyim o zaman direk şahsına alınma, sen bir şeyler yazdın cevapta verdim işine gelir ya da gelmez. Uslüp muslup goy goyu da yapma bana burada ne sen beni tanırsın ne de ben seni, ister hakim ol istersem karşında savcı olayım gram bir değer ifade etmez sahip olduğumuz makamlar çünkü makamlar vasıflar kalitemiz devlet dairelerinde işler sanal dünya var ya da yok hükmündedir gerçek hayatta tanısan beni ama buradaki nickimle değil sıradan bir gün yolda tanışsak bendende muhalif bir adammış bu ya diye şaşar kalırsın, o yüzden internetin ardındaki insanları yazdığı iki cümle ile tüm dünyasını çözüyormuş gibi görmeyin zaten ne geldi ise bu ülkenin başına görmemişliğimizin önüne koymuşlar iphone leri telefonları bilgisayarları cep telefonları olduk hepimiz alim profesör bilgin aydın. Bak azıcık dokununca laf çıktın hemen ortaya benim 30 bin tl lik bilgisayarım var ben senin sülaleni satın alırım diyeceksin biraz daha zorlasan kendini hemen kendini bir şey görme sanma işte bu yüzden kaybediyoruz biz yazdığım cümlelerde tüm ülkeye mesaj var hepimiz aynıyız ve hepimiz buna dahil sende bende dediğim hal de hemen benim suçum yok ben seçmedim ve o yüzden nefret kusarım demeye getirme çabası. Eminim içinden bunlar geçiyor. Aynen bu kafa ile bu ülke devam etsin ileride de bir başkasına 50 bin tl lik pc den yazıyorum sen kimsin sen benim onda birim bile olamazsın gibi dile gelirsin. Bay bay. :)
Yok yok emin ol o sülaleni satın alırım falan filan türü laflar etmem ben. İçimden geçmiyor öyle şeyler. Sen bana sürünüyorsun dedin ona hitaben yazdım onu. Ben gerçek hayatta karşımda bir insan ile nasıl konuşursam öyle konuşurum sanalda da. Olur olmadık hakaret etmem. Çünkü gerçek hayatta dostuna hakaret etsen dostluk kalmaz ortada, tanımadıgın birine etsen diş kalmaz agzında :)
-
Bizim milleti tanımıyorlar sanırım.
Karaborsaya düşer pahalı ürünler.
-
Yok, sürünürsün derken hem ben yanlış yazdım hem de yanlış algılandım benim hatam, onu şu şekilde demek istedim, sürünürsün derken ülke olarak yaşadığımız bugünleri hep yaşadık her zaman yaşarız babında demek istedim ecevit döneminde ambargo yüzünden yaşamadık mı yaşadık ee sonra hadi o ambargo idi kbrıs 'ı almanın bir bedeli idi peki 2001 ne idi onu da depreme bağlayanlar var peki madem ambargo idi diğeri de deprem idi neden akp diye bir şey var edildi o zaman bu ülkede işte dediğim şeye geliyor, ülke bunu hep çekti hep yaşadı yaşıyorda Atatürk ülkeyi kuruyor dolar ile tl 'yi eşitleyerek başlıyor ve para birimimiz bu olacak diyor ve o tarihten sonra dolar 1 tl ile başlayarak 1923 tarihinden bu yana bugün günümüze 8,520,000 tl ye kadar ulaşıyor bu bile ülkenin hiçbir zaman iyiye gitmediğini gösteriyor bunun suçlusu Atatürk değil İnönü de değil ya da Gürsel ya da Menderes ya da Sezer veya Erdoğan hiçbiri değil onlar halkın birer aynası seçilmişi gün gelmiş İnönü seçilmiş gün gelmiş Gül seçilmiş ama hangi dönemde dolar ya da döviz ya da ihracat ithalat ya da gsyhi en iyi dönemleri yaşamış hiçbir zaman ako döneminde bile 10500 dolarları geçmişti ama yine insanlar dolar olmuş 1,70 tl bu devirde pc toplanmaz dememişler mi 2007 2008 'demi ne konusu açıldı hatta birkaç ay önce yine konusu gündeme geldi o günde pc alınmaz demişiz 1994 'te de 2021 'de de aynı şeyleri diyoruz. Sağından da solundanda bu ülkede seçilmişler var koalisyonlar var iktidarlar var askeri darbe sonrası göreve getirilen ve hükümet kur denilen siyasiler var asılanlar var, var oğlu var ama sonuç hep aynı Türkiye. Ve bunun tüm sorumlusunun İngiliz değil Norveçli değil Alman değil bizim olduğumuzun kabul edilememesi
-
lol. 90'larda internet olmadigindan hastanede kuyrukta beklerdin. gunumuzde internet var. aliyorsun randevunu 4 ay evinde bekliyorsun. bu da onun gibi.
su hukumetin gecmisle dalga gectigi her seyin mislini bugun yasatiyor olmasi da ayri bir ironi hakikaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 30 Ocak 2021; 0:22:23 > -
Fiyatlara baktım marketlerden farkı yok. Birde kooperatif ürünleri. Zaten tarım kooperatifte fiyatlar aynı kimi kandırıyorlar. Bu millet bunu yer mi ? Çokta güzel yer.
Şimdi digital varlık kuyrukları versiyonu.
-
Doğru bir adım atılmış.
Kuyruk vb cevap yazanların kapasitesi nasıl da belli oluyor.
O rezil Eski Türkiye zamanlarında parasıyla alamıyordun, sabahlara kadar kuyrukta beklerdin.Şuan temel ihtiyaç vb bütün ürünler marketler de yığınla satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 30 Ocak 2021; 0:39:7 > -
"...ndan dolayı ben yapmadım ben değilim o der ya içgüdüsel olarak ha bizde de içgüdü olduğu için kendimizde asla suçu aramayız o yüzdende o dediğim üyeler gibi olaylara şahit oluyoruz her akşam ve bu yüzden de bende ayna oluyorum. :) Yeter li mi. İyi geceler, tek önerim şu olsun herkese yazıyorum artık ne yapın ne edin kendinizi kurtarın kendinize yatırım yapın yoksa ömrünüz forum köşelerinde gider ben bir iki üç senedir bunu yapıyorum artık yoksa çok sürünürüm,..."
Çok haklısınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: x2ykYok, sürünürsün derken hem ben yanlış yazdım hem de yanlış algılandım benim hatam, onu şu şekilde demek istedim, sürünürsün derken ülke olarak yaşadığımız bugünleri hep yaşadık her zaman yaşarız babında demek istedim ecevit döneminde ambargo yüzünden yaşamadık mı yaşadık ee sonra hadi o ambargo idi kbrıs 'ı almanın bir bedeli idi peki 2001 ne idi onu da depreme bağlayanlar var peki madem ambargo idi diğeri de deprem idi neden akp diye bir şey var edildi o zaman bu ülkede işte dediğim şeye geliyor, ülke bunu hep çekti hep yaşadı yaşıyorda Atatürk ülkeyi kuruyor dolar ile tl 'yi eşitleyerek başlıyor ve para birimimiz bu olacak diyor ve o tarihten sonra dolar 1 tl ile başlayarak 1923 tarihinden bu yana bugün günümüze 8,520,000 tl ye kadar ulaşıyor bu bile ülkenin hiçbir zaman iyiye gitmediğini gösteriyor bunun suçlusu Atatürk değil İnönü de değil ya da Gürsel ya da Menderes ya da Sezer veya Erdoğan hiçbiri değil onlar halkın birer aynası seçilmişi gün gelmiş İnönü seçilmiş gün gelmiş Gül seçilmiş ama hangi dönemde dolar ya da döviz ya da ihracat ithalat ya da gsyhi en iyi dönemleri yaşamış hiçbir zaman ako döneminde bile 10500 dolarları geçmişti ama yine insanlar dolar olmuş 1,70 tl bu devirde pc toplanmaz dememişler mi 2007 2008 'demi ne konusu açıldı hatta birkaç ay önce yine konusu gündeme geldi o günde pc alınmaz demişiz 1994 'te de 2021 'de de aynı şeyleri diyoruz. Sağından da solundanda bu ülkede seçilmişler var koalisyonlar var iktidarlar var askeri darbe sonrası göreve getirilen ve hükümet kur denilen siyasiler var asılanlar var, var oğlu var ama sonuç hep aynı Türkiye. Ve bunun tüm sorumlusunun İngiliz değil Norveçli değil Alman değil bizim olduğumuzun kabul edilememesi
Mesele hükümetin eleştirilmesi olunca nasılda hemen sorun "biz" oluveriyoruz. :) Diliniz gitmiyor dimi "zamanında kandığımız adamların verdiği vaatler hep boş çıktı" demeye? Bir de diyorsun beni tanısan bu adam ne muhalifmiş dersin diye ama ne hikmetse akp'nin eleştirildiği her konuda kılıf uyduruyorsun. Bu da yeni moda oldu, muhalif görünmeye çalışan akpliler.
Neyse, gelelim bir diğer meseleye ısrarla kime oy verirsen ver hepsi aynı demeye getiriyorsun bu da tipik akpli taktiği. Burada kimse hükümet değişince her şeyin anında düzeleceğini iddia etmiyor. Zira mevcut hükümetin bırakacağı enkazı düzeltmek uzun zaman alacak orası kesin. İnsanların yönetimde değişim istemesinin sebebi ülkenin her gün kötüleşen gidişatını düzeltebilmek, yani kısacası zarardan dönebilmek.
Son olarakta, hiç öyle bu bizim hatamız diye zamanında yenilen nanelerin hesabını halkın tümüne kesmeye çalışma. Birilerini suçlayacaksan önce zamanında sırf nispet yapmak için "yetmez ama evet" diyip ülkeyi bu hale getiren ve her seçim sonrası "koyduk mu" diye böbürlenenlere iki çift laf et.
-
Ortamlarda ekonomi çok iyi dersin kim bilecek. 2021 de dünya neyle uğraşıyor biz neyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gılınçdar Ssk'yı batırdı Z kuşağı bilmez.
Koalisyonlar vardı şimdi Hamdolsun şimdi Cumhur İttifakı var.
Bahçeli o koalisyonlar zamanında da koalisyondaydı.
-
yasakla
zincir market ve internet pazaryerleri tekel oldu
yağ 200 tl
kargo ücretleri 400 tl
olunca seçimde sonucu olur bunun
halen daha internet üzerinden satışa abanırsan o kargo ücretlerini tutamassın.
-
Neyi anlamıyorsun, Çiller demedi mi bir araba bir ev, Demirel Özal demedi mi Ecevit demedi mi daha da geri git eminim Gürsel 'ler İnönü 'lerde demiştir, geçmiş gazetelerin başlıkları çarşaf çarşaf duruyor, bugünde Erdoğan 20 yıldır demiyor mu peki ne değişti hiçbir şey peki sen eleştirdin ya da hakaret etti öbürü ne değişti değişen bir şey var mı ben en azından üzerime düşeni yaptım diyerek anca kendini kandırdığının farkında mısın peki? Bunları soruyor musunuz kendinize ben bugün ana avrat sövsem ne değişecek, çözülecekse hep beraber sövelim nasılsa 83 milyonu içeri alamazlar dimi peki değişecek mi hayır, ne çabuk unuttunuz, Ecevit doktorların arasında geldi basın konuşması yaptı kürsü de şunu bunu yapacağız dedi peki pes etti mi hayır oraya kim seçilirse pes etmez Erdoğan 'da pes etmeyecek, bakınız Baykal partisinin başına kötü bir şey gelmesin diye istifa etti başına gelen olaydan dolayı peki sonra nasıl çıktı insan içine yeniden milletvekili adayı oldu deseydi ya benim için bitmiştir siyaset diye peki niye hala bu adam seçiliyor sence ne gibi icraati var hiçbir icraat yok engelli bir şekilde sandalyesindemi nerede şuan kendisinden bile haberimiz yok iken milletvekili maaşı alıyor. Al birini vur ötekine sağ düşüncede olsun sol düşüncede olsun ne bahçeli bırakır ne de Erdoğan ne de Akşener ne de Kılıçdaroğlu bıraksa idi 10 seçimdir kazanamıyorum ben deyip bırakırdı dimi ama bırakmaz, oraya seçilenler anca mezarda bırakırlar. Bunu da defalarca gördük ettik. O yüzden hepsi aynı kabul etsende etmesende seni de oraya koysak onlardan en ufak bir farkın olmayacak çünkü seni oraya seçen biziz dolayısıyla biz çalışmazsak üretmezsek ilerlemezsek sen ülkenin başında sittin sene otur bu ülkeyi şaha kaldıramazsın. 100 yıla yaklaşan cumhuriyetimize bakarak ben bunu görebiliyorum Osmanlı Devleti idik kötü olduk ismimiz silindi gitti gün gelir bu Cumhuriyet 'te gider biz bu kafayla devam edersek, o yüzden ileri gitmeyiz anca geri gideriz. X 'si Y 'si olmaz ömrünüz olsunda şu erdoğan gitsin millet ittifakı gelsin de görelim artıkta geçmiş nesiller nasıl yaşadı öğrendi anladı bildi ise geleceklerimiz de bilsin görsün öğrensin yaşasın anlasın diyeceğim budur.
-
Haftaya marul da gelecek
Ön sipariş verirsiniz
Z kuşağına sallayan ehonomi cok eyü diye gezen tipler beceremeyip marul dilenir gençlerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 30 Ocak 2021; 1:49:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep chp yigenim, bunlar dij gujler
ekonomi coh iyi
-
Konu cansız olmuş beklediğim esas iki tane harbi troll nickleri vardı ya görmemişler yada gördüler ilgilerini çekmedi..
Konun özüne dönersek ben olaya teknik bakarım.. Migros sanal market bile operasyonel faaliyetleri semtteki migros Lara göre yaptiki taze ve hızlı teslimat olsun..
Aynısı diğer getir banabi lerde semtsel depo lar kurdu ordan direk yollanıyor.. bu çok ayrı bir operasyonel faaliyet.. araçları bunlara gıda taşımaya.göre özel soğutuculu araçlar ekipler ona göre eğitim almış ekipler..
PTT kargo normal kargo şirketi işleri bu değil, araçları bunlara uygun değil , böyle semtsel bölgesel bu işe uygun benim bildiğim özel soğutucu depoları falan yok.. sağlıklı olucağını düşünmüyorum..
Migros.sanal market yada getir de misal yumurta sipariş ettiniz yada sıvı.yağ sipariş ettiniz yağ akmış geldi yumurta kırık geldi aradığınızda yada.bağlantıya geçtiğiniz de anında gelip eski yağ akıtan yada kırık yumurtayı.alıp hemen yenisini getiriyorlar.. çünkü depo yada market çok yakında..
Misal ben migros sanal marketten sipariş verdim biriside soda idi soda kırılmış yazdım 10 dakka geçmedi yeni 6 şu paket getirdiler..eskileri verdim kırık olanı ve diğerlerini...
Kısaca o iş farklı bir segment farklı bir altyapı uzmanlık alanı istiyor gıda işi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 30 Ocak 2021; 2:46:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X