Şimdi Ara

Taobao ve Tmall'dan Alışveriş(3 kişiye JOYROOM USB Kablo hediye!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim adım Guiping ve çinliyim.9 sene İstanbul'da yaşadım ve şu anda Çin'in Zhejiang eyaletinde yiwu (çin'in eminönü'sü) isimli şehire yakın bir şehirde yaşıyorum ve Türkçe tercümanlık hizmeti veriyorum.Bir süredir forumu takip ediyorum ve Taobao'dan alışveriş yapmak isteyen bir çok insan olduğunu gördüm. Taobao ve Tmall'dan alışveriş yapmak isteyen veya bu konuda en azından bir fikir vermek isteyen arkadaşlar yorumlarıyla ve fikirleriyle destek verirlerse çok sevinirim.Mesela nasıl yaparız,nasıl bir sistem kurabiliriz,ödemeler nasıl olacak,komisyon oranları ne kadar olmalı gibi konularda yorumlarda bulunursanız çok iyi olur.Ben Taobao Turk isimli facebook sayfamı oluşturdum ve başlangıç olarak sayfayı beğenen forum üyeleri arasından üç kişiye küçük hediyeler vermeyi düşünüyorum.Herkese şimdiden çok teşekkürler.

Hızlı iletişim için:
    Wechat id:tolga20101007
    Whatsapp:+8613251959889

NOT:Bu yazıyı hazırlamak tam iki saatten fazla sürdü.Türkçe yazmak çok zor hem de çoook

Çekiliş sürecini başlatıyorum arkadaşlar. Temmuz ayı sonuna kadar 3 DH üyesi arkadaşımıza JOYROOM'dan altta verdiğim linkteki kabloyu hediye edeceğim.Üstelik yanında 1 m. kabloda JOYROOM'un kendisinden hediye. Tek yapmanız gereken KATILDIM diyerek sıra numarası almanız.Katıldım 1,katıldım 2 gibi.

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220o.1000855.1998025129.4.1bhqXP&id=524817834740&pvid=c5c27235-e3cc-4a28-864f-b9f4a5d86018&abbucket=_AB-M32_B0&acm=03054.1003.1.587829&aldid=CagnrbtV&abtest=_AB-LR32-PR32&scm=1007.12559.21524.100200300000000&pos=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAOBAOTURK -- 15 Temmuz 2016; 12:22:22 >

• 你好桂平。

中国是非常困难的。

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veziroglu kullanıcısına yanıt
    你好,是的,有点难。但是只要用心去学,没有你想象的困难。首先你要勤奋,其次有个好老师,最后就是有个语言环境,如此而已。
  • Neden Taobao ve Tmall'dan alışveriş yapılmak isteniyor. Diğer Çin merkezli ve Türkiye'ye kargo gönderen online alışveriş sitelerinden daha mı uygun fiyatlı ürün bulunabiliyor?
  • Evet baya ilginç ve ucuz ürünler var.
    Taobao da alibaba group un ama sadece Çin içerisinde satış yapıyor.
    İuni u3 telefonuma sadece ordan yedek parça getirtebiliyorum. Başka yerde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azomania kullanıcısına yanıt
    AndroidS7180'nın dediği gibi çok ucuz ürünler ve çeşit var. mesela alttaki linkteki ürünü denemek için bir ay önce satın almıştım. sorunsuz kullanıyorum şu ana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAOBAOTURK -- 11 Temmuz 2016; 12:57:59 >

• Bunun da Türkçe'si veya İngilizce olan versiyonu var mı? Bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azomania kullanıcısına yanıt
    maalesef çince bütün site.google translate baya bir işinize yarar diye düşünüyorum.
  • Kargo ve komisyon ne kadar olacak en önemlisi bu. Türkiyede bulunmayan bir çok parça,özellikle pc yedek parçaları ve modifiye ürünleri çok ucuz ama buraya gelmesi ne kadara mal olur acaba. Ayrıca taobao daki aynı ürün aliexpresste yarı yarıya daha pahalı oluyor bu da dikkatimi çekti.

• cüzi miktarda komisyon olmalı, fiyatlar aliexpress veya diğer alışveriş yapılan mağazaların fiyatına yaklaştıktan sonra kıymeti yok.

kargolamanın size olan maliyeti nedir ? bu çok önemli. Örneğin ürün 5$ ise 1$ komisyon alsanız 2$ gönderi ücreti olsa toplamda 8$ maliyet çıkar, bunu bizden çok siz araştırmalısınız, eğer gereken fizibiliteyi yapar ve aliexpresste bulamadığımız yada bulduğumuz halde fiyatı yüksek olan ürünü ucuza sunarsanız buradaki bir çok kişiyi ve reklam ile Türkiyedeki bir çok müşteriyi kendinize bağlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 11 Temmuz 2016; 23:17:07 >
  • Bu işi yoybuy.com yapıyor profesyonelce ama.
    ordan yaptığım alışverişde astarı yüzünden pahalı geldi
    kargo komisyon derken gearbest aliexpres ile aynı fiyata geldi.
    bide şu durum var tmall daki fiyatların üstüne komisyonunu ekleyip cep telefonu yollayabilirsen yıkılır buralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 12 Temmuz 2016; 12:15:23 >
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Merhaba akadaşlar
    dediğiniz gibi cüzi bi komisyon düşünüyorum bende.aklımda düz hesap olsun kolay olsun diye 10% düşünüyorum.
    china post bir kg 85 rmb alıyor.sadece 0-30 gr arası 30 gram parası alıyor.tabii birde üst sınır 2 kg.
    bu arada taobao ugreen micro usb kabloda indirim var:

detail.tmall.com
    绿联安卓数据线快充micro usb充电宝线短nova3i/9plus充电器线加长通用华为vivox21畅享荣耀红米麦芒小米手机-tmall.com天猫
    https://detail.tmall.com/item.htm?id=16184646887

• fixriterzi F kullanıcısına yanıt
    yollamak sorun değil ama orada hemen geri gönderiyorlar.ancak buraya gelen müşterilerle gönderebiliyorum oda sadece eşe dosta bile yetmiyor.
  • TAOBAOTURK kullanıcısına yanıt
    Şimdi ne yapacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dotdotbuy kullanarak alisveris veris yapmistim 3 kere. ancak paypal kaldirildigi icin alis veris yapma sansim kalmadi. o sitenin komisyonlari cok uygun bir goz atin isterseniz.
  • Whataspp ta çıkmadı numaranız... Eklerseniz, 0 534 014 22 65

• hortlatalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.