Şimdi Ara

Taotronics Ses Kontrol Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar taotronics soundliberty 53 model Bluetooth kulaklık ile Xiaomi mi6 bağlantısı yapıyorum. Şöyle bir özellik var sol kulaklık ses kısıyor, sağ da artırıyor. Eğer sol ile ses kısılmış ise telefonda son ses 15 bile yapsam sağ kulaklık ile artırmaz isem ses kısık kalıyor. Yani sadece sol kulaklık kullanmak imkansız. Developer ayarlardan mutlak sesi filan kapattım ama sonuç aynı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Malesef öyle. Tek kulaklık kullanırken dokunmatik kontrollerin iptal olması lazım ama olmuyor. Yanlışlıkla dokunup sesi kıstıysam diğerini tak ses yükselt uğraştırıyor 😄 hocam bu arada gelen telefon aramalarında, kulaklıktan bildirim sesi yerine asistan uyarıyor, bunu değiştiremiyoruz mu acaba
  • Paylaşım için sağolun, demek ki olay hardware'un kötü yazılmış olması. Bir güncelleme görürsek yada iş gören bir uygulama bulursak buraya yazalım.
  • Uzun bir aradan sonra çözümü tesadüfen buldum. Meğer sorun temadan kaynaklanıyormuş. Temayı standart temalardan biriyle değiştirince sorun kalmadı. Hatta bir çok şey daha düzgün çalışır oldu.
  • Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylı anlatabilirmisiniz rica etsem çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.