Modemden yayılan virüs!!!
Selamlar, virüs bulaşma yolu ile ilgili iki sorum olacak siz değerli arkadaşlarıma ...
1 - Torrent ve çeşitli riskli sitelerden indirme işlemlerini artık kullanmadığım bir android telefondan yapıyorum. Ve güvenli şekilde aktarım yapıyorum. Sorun torrent indirme sırasında modem üzerinden asıl cihazlarıma ulaşılması nekadar olası? Elbette bu mümkün yoksa halka açık wifi ağları güvenli değil denmezdi. Benim sorum güvenlik amaçlı en sağlam ne yapabilir?
2 - Bazen VPN kullanıyorum ancak bir kısmının direkt kendinin potansiyel risk olduğunu okudum. Bu konuda ne önerirsiniz?
Çok çok teşekkürler....
Bağlaç mı? Özne mi?
|
Anycast arkaplanda çalıştırma
|
|
Hepsiburada uygulamasında virüs mü var?
Bluetooth Kulaklık ile Ses Açma Kapama
Taotronics Ses Kontrol Sorunu
|
Yedek alınan apk yükleniyor!
Selamlar, yüklü olan bir uygulamanın yedek apk sını daha sonra herhangi bir cihaza yüklerken "Uyg. yüklenemedi" hatası veriyor. Bu sadece bazı uyg.da oluyor? Konuyu çok araştırdım. Versiyon kodu - yüklenme yeri değiştirme, uyg.izinlerini sıfırlama vs... Bu sanırım bir tür apk güvenlik önlemi. Aynı uyg.nın apk sını nette (apkpure vs) indirip denersem oluyor ama. Birkaç apk yedek alma uyg. ile de denedim sonuç aynı. Gözümden kaçmış bir şey var sanırım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.930 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar