Şimdi Ara

Yedek alınan apk yükleniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yüklü olan bir uygulamanın yedek apk sını daha sonra herhangi bir cihaza yüklerken "Uyg. yüklenemedi" hatası veriyor. Bu sadece bazı uyg.da oluyor? Konuyu çok araştırdım. Versiyon kodu - yüklenme yeri değiştirme, uyg.izinlerini sıfırlama vs... Bu sanırım bir tür apk güvenlik önlemi. Aynı uyg.nın apk sını nette (apkpure vs) indirip denersem oluyor ama. Birkaç apk yedek alma uyg. ile de denedim sonuç aynı. Gözümden kaçmış bir şey var sanırım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler

• A.s. O hata veren uygulamaların adını verebilir misiniz? apks xapk diye uzantılar da var, onlardan biri ise yedekleme uygulamaları düzgün yedekleyemiyor olabilir.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Es File Explorer ile apk yedeği alıyorum. Örneğin MePlayer uygulaması. Apk yedeği kurulamıyor. Ama pureapk sitesinden aynı versiyon apk kuruluyor? (Buarada amacım bazı uygulamaların eski versiyonunu kendi aldığım yedeğini bulundurmak). Xapk nedir hiç bilmiyorum. Xapk olarak mı yedeklenmeli yani? Çünkü sorunun benim aldığım apk yedekte olduğunu düşünüyorum... Ve desteğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatt -- 31 Ekim 2020; 18:4:36 >
  • Zatt Z kullanıcısına yanıt

Düşündüğüm gibi uzantısı farklıymış. Yani apks(bölünmüş apk). Es file explorer yedekleme uygulaması değil zaten. Şu uygulamayı ya da başka direkt işi yedekleme olan bir uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts

Denedim ancak root'lu olmadığı için sadece apk yedeği alındı uyarısı verdi. Ve aldığı yedeği malesef yüklemedi. "App not installed".
    Yedek alınan apk yükleniyor!

Maalesef rootsuz yöntem bilmiyorum. Her zaman rootlu olduğumdan ve otomatik izin verildiğinden root gerektiren uygulamalardan bile haberim olmuyor. Ancak sorun yedekleme uygulamalarında ona şüphe yok.

Anladım çok teşekkür ederim. Aklıma bir fikir daha geldi. Windows da Chrome ile direkt play storedan apk olarak indirmek için add-on varmış. Bakalım birde onu deneyeceğim.

Hocam uygulama paylaş uygulaması var orada seçip paylaşmadan diger seçeneklerden yedek alıyom root olmadan

• Forum nn1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, deneyeceğim. Buarada Chrome APK download add-on ile çözüm sağladım. apkpure, apkmirror gibi siteler belki güvenlidir ama ne olur ne olmaz, direkt play store üzerinden download edebilmek daha iyi.
  • X-plore kullan. Uygulama yedekleme özelliği var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.