Şimdi Ara

TaoTronics SoundLiberty 92 366 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TaoTronics SoundLiberty 92 Hi-Fi Stereo Şarj Kılıflı IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Bluetooth Kulaklık 30 Saat Müzik

https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundliberty-92-hi-fi-stereo-sarj-kilifli-ipx8-tersu-dayanikli-tekcift-kullanim-bluetooth-kulaklik-30-saat-muzik-p-HBV00000YEBIS?magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail

diğer satıcılarda fiyat 2 katı . 366 tl kur açısından iyi yaz fiyatında sanırım

• TaoTronics SoundLiberty 92 366 tl
  • investing kullanıcısına yanıt
    Farklı ürünler. Sizinkinde kulakçıklar var. Bunlar, kulaklığın düşmesini engelliyor ve ses izolasyonu sağlıyor. Ama kulağı rahatsız eder diye konu başlığındaki üründen almıştım.
  • farklı olduğunu biliyorum, hangisini tercih etmeli diye sormak istemiştim ancak iş yoğunluğundan dolayı kısa yazmışım :))

Ben de tam anlayamamıştım. İlk aklıma gelene göre cevap verdim:)

92 daha güzel bir ürün görüntü olarak ama sokakta yürürken telefonla konuşmak sıkıntı yaratıyor. Karşıdaki sesimi kesik duyuyor. Diğerinde nasıldır bilmiyorum. Telefonla çok konuşmadığım için pek umrumda değil. Onun dışında şarjı, bluetooth gücü, vs çok iyi. Müzik için ideal. Kulağımdan da hiç düşmedi.

52 pro var bende, silikonlu olduğundan ben rahat edemiyorum, klasik bana daha uygun. kutudan 4 farklı silikon çıkıyor ama bir türlü kulakta durmuyor ürün, yoksa şarj süresi, ses kalitesi, bağlanma hızı çok iyi.

• açıkçası silikonlu olanları da kullanıyorum diğer modelleri de.. bakalım gelince durumu anlayacağız :) umarım pişman olmam

• 325 TL'ye düşmüş.

• 53 pro modelini kullanıyorum marka çok iyi
  • mkm5838 kullanıcısına yanıt

bu siteye nasıl erişebilirim yardımcı olur musunuz?

• krmbzkurt kullanıcısına yanıt

Spydrop eklentisi hocam

Ben pro diye bundan aldım ses konuşma güzel kulaktan kolay düşmüyor ama müzikte bass yeterli değil xiaomi tws daha iyi müzikte elimde sony wıc310 var onla aynı

nasıl eriştiniz bu eklenti bayadır kullanım dışı var mı başka bir yolu

aynen hocam ben de kullanamıyorum ne zamandır update etmiyo kendini, hangi taracıyıda kullanıyorsunuz

• Turn Me On kullanıcısına yanıt

Brave kullanıyorum hocam

• bandırma10.5 kullanıcısına yanıt

Brave kullanıyorum hocam 4 ay önce pcye format atmıştım sonra eklenti olarak eklemiştim sorunsuz kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.