TaoTronics SoundLiberty 92 Hi-Fi Stereo Şarj Kılıflı IPX8 Ter/Su Dayanıklı Tek/Çift Kullanım Bluetooth Kulaklık 30 Saat Müzik diğer satıcılarda fiyat 2 katı . 366 tl kur açısından iyi yaz fiyatında sanırım |
TaoTronics SoundLiberty 92 366 tl
-
-
-
TaoTronics SoundLiberty 53 PRO USB-C Şarj Kılıflı Dört Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu ürün mü o ürün mü?
-
Farklı ürünler. Sizinkinde kulakçıklar var. Bunlar, kulaklığın düşmesini engelliyor ve ses izolasyonu sağlıyor. Ama kulağı rahatsız eder diye konu başlığındaki üründen almıştım. -
farklı olduğunu biliyorum, hangisini tercih etmeli diye sormak istemiştim ancak iş yoğunluğundan dolayı kısa yazmışım :))
-
Ben de tam anlayamamıştım. İlk aklıma gelene göre cevap verdim:)
92 daha güzel bir ürün görüntü olarak ama sokakta yürürken telefonla konuşmak sıkıntı yaratıyor. Karşıdaki sesimi kesik duyuyor. Diğerinde nasıldır bilmiyorum. Telefonla çok konuşmadığım için pek umrumda değil. Onun dışında şarjı, bluetooth gücü, vs çok iyi. Müzik için ideal. Kulağımdan da hiç düşmedi. -
52 pro var bende, silikonlu olduğundan ben rahat edemiyorum, klasik bana daha uygun. kutudan 4 farklı silikon çıkıyor ama bir türlü kulakta durmuyor ürün, yoksa şarj süresi, ses kalitesi, bağlanma hızı çok iyi.
-
açıkçası silikonlu olanları da kullanıyorum diğer modelleri de.. bakalım gelince durumu anlayacağız :) umarım pişman olmam
-
325 TL'ye düşmüş.
-
53 pro modelini kullanıyorum marka çok iyi -
bu siteye nasıl erişebilirim yardımcı olur musunuz?
-
Spydrop eklentisi hocam
-
Ben pro diye bundan aldım ses konuşma güzel kulaktan kolay düşmüyor ama müzikte bass yeterli değil xiaomi tws daha iyi müzikte elimde sony wıc310 var onla aynı -
nasıl eriştiniz bu eklenti bayadır kullanım dışı var mı başka bir yolu
-
aynen hocam ben de kullanamıyorum ne zamandır update etmiyo kendini, hangi taracıyıda kullanıyorsunuz
-
Brave kullanıyorum hocam
-
Brave kullanıyorum hocam 4 ay önce pcye format atmıştım sonra eklenti olarak eklemiştim sorunsuz kullanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X