Şimdi Ara

tapeler imha edilecek!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Bu Paralel terörist örgüt üyeleri sütden çıkmış ak kaşık gibi bide olayları yorumluyorlar ya ona hayret ediyorum.

kim bu dediklerin alaman kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Putçular doluşmuş yine

nereden anladın ,yoksa sende mi öylesin

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 1:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Putçular doluşmuş yine

Boş bir küpün etrafında donup, onunde egilerek, siyah bir astroid taş parçasını operek, insanlara putçu demen manidar olmuş :)

Hiç oraya girmeyecektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmasx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 1:44:47 >
  • Sıvıyorlar sıvamak zorundalar yoksa çıkacak foyalar meydana. Bilmiyorum yorumları okumadım ondan savunan varmıdır bu durumu bilmiyorum. Ancak insan olanın hadi insanı geçtim de Müslümanım diyenin bu işe eyvallah dememesi lazım. Eğerki suçunuz yoksa zaten ne tape imha edersin ne birşey yaparsın çıkarsın mahkemene de , yüce divana da orada savunursun kendini. Hiç yoktan suçsuz olursan Adnan Menderes gibi efsane olursun.

Ki benim anlamadığım izinsiz dinleme delil kabul edilmiyor felan yazılmışta bu hukuksal bi durum değil bence. Yani elinde bir dinleme var izinsiz hukuksuz nasıl dinlenirse dinlensin. Bu dinlemeye göre atıyorum anadolu adliyesine 15 aralıkta bomba koyulacak diye sohbet geçiyor ne yani bunu dinlemeyip "zaten izinsizdi" diye kaale almamak mı lazım ?

Hadi onu da geçtim imha sebebi tam olarak ne ? Yani neden insan elindeki verileri imha eder ki ?. İzinsiz dinlenmesi bunlardan fayda edilemeyeceği anlamına gelmiyor neticede.

Bu iş osmanlının vesikalık arşivlerinin kağıt niyetine satılmasına benziyor. Sanki birileri birşeylerden kaçmaya çalışıyor. İşin üzücü tarafı bunu halk önünde alenen yapıyor..
    Eğerki bu 4 karakter yoksunu bakan, ki birisi Ayetle dalga geçtiği için zaten yerin dibine sokulmalı, bunların tam aksine sonuna kadar araştırılıp varsa bir çaldığı çırptığı itibarı yerle bir edilip cezası verilseydi ben adım gibi eminim bu durum akp ye çok ama çok faydalı olarak dönüş yapardı. Ama yapmadılar . İşte yapmayınca insan akp destekçisi olunca bile iyice düşünüyor.

• Allah evlerine ...
  • ben kaydettim pc ye tapeleri canım sıkıldıkça dinliyorum, bilal oğlan ın bıbıcım bıbıcım demesini telefonuma zil sesi yaptım. çocuklarım olursa onları nasıl yetiştirmeyeceğimi öğrendim. sağolsun baştaki uzun.
  • devrim oturarak yazarak değil harekete geçmekle olur.heryer taksim heryer gezi ruhuna girmezse zulüm dahada çoğalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyan -- 7 Ocak 2015; 0:27:35 >
  • quote:

Bu Paralel terörist örgüt üyeleri sütden çıkmış ak kaşık gibi bide olayları yorumluyorlar ya ona hayret ediyorum.

Sen git acun abinin yanına beatbox yap alamancı kardes bu konular seni aşar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

quote:

Sen git acun abinin yanına beatbox yap alamancı kardes bu konular seni aşar

Merhaba harley abi ben almanyadan geliyom
  • Bunu bile savunanlar varki artık söylenecek bir şey kalmamış gerçekten.

• seçimlere kadar mıydı bu tapeler yoksa elde edemeyeceklerini anlayınca dinlemekten vazmıgeçtiler :D şu okyanus ötesindeki cia ajanının yaptıklarına hala inanıyosunuz ya bişey demiyorum adamın israilde bile okulu var okullarda din anlatılıyormuş birde :) neyse sizlere iyi inanmalar

ha bu arda seçimden sonra kimse kalmadı ki dinliyecek diyenler olabilir adam ilk tapeden sonra önlemini zaten almıştı seçime gerek yoktu yani nedense seçim sonrası baya bi sustular ..şu paralel polislerede ayar oldum ellerinde kelepçe havaya kaldırıyolar masumum suçsuzum diye ..lan sen polislik sınavına girerken yaptığın suçları düşünmedin mi soruları çalarak girdin onlara hizmet ettin geçin bunları geçinnn
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Tapeler hukuksuz bir şekilde toplanmış. AHİM 'in müktesebatına göre bile bir işlem yapılamaz.

Bir evde silah var siz arama kararı olmadan o evi basip silahı buldunuz, o silahı kanun yok sayar.

T.C. Bakanını dinleyemezsin mahkeme kararı ile de, o sebeple bir sonuç doğurmaz. Hiç bir zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

Tapeler hukuksuz bir şekilde toplanmış. AHİM 'in müktesebatına göre bile bir işlem yapılamaz.

Bir evde silah var siz arama kararı olmadan o evi basip silahı buldunuz, o silahı kanun yok sayar.

T.C. Bakanını dinleyemezsin mahkeme kararı ile de, o sebeple bir sonuç doğurmaz. Hiç bir zaman.

Sorun degil bu hirsizlari yargilayacak ortada adelate yok ileride o kanunuda degistirirz , yerin 1000 metre altinda da olsa hesap sorulur, no problemo.!

• Hı hı alcan sen
  • Ee yani tapelerin gerçek olmadığını montaj olduğunu iddia eden AKP li arkadaşlar neden imha edildiğini de bir zahmet açıklasınlar..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ee yani tapelerin gerçek olmadığını montaj olduğunu iddia eden AKP li arkadaşlar neden imha edildiğini de bir zahmet açıklasınlar..!!

suç unsuru da olsa kanunsuz elde edilmişse imhası gerekir
  • Ya beyler oyle bi konusuyosunuzki sanki ahmet abi , mehmet abiden 200 tl calmista dinleme izinsizmis de delil sayilmazmis. Ulan adamlarin ihaleye fesat karistirmaktan tut , torpille milletin paralarini aralarinda bölusmeye kadar her turlu pisligi meydanda. Gelmissiniz hala yok izinsiz dinleme yok kil yok tuy ne kilif bulacaginizi sasirdiniz. Milleti devleti soymanin ispati var izinsiz elde edilmismis iste hukuka uygun degilmis , her boku hukuka uyduruyolar ya haspalarim sanki daha 2 gun once yuce divana guvenmeyenler neden tapelerle ilgili kanunlarin arkasina saklaniyolar o zaman. Arkadaslar kimse kimseyi yemesin. Simdi sorumun cevabini akpartili arkadaslarima soruyorum. Suan ulkeyi Chp, mhp veya X partisi yonetse , bu tapeler ortaya ciksa dermiydiniz bunlar yasa disi kayitlar kullanilamaz ? Hepiniz yaygara koparirdiniz Allahsizlar , hirsizlar diye. Ikili oynamayin artik, vicdan bu yüzden var ve kullanmasini bilin artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumincalik -- 8 Ocak 2015; 0:03:30 >
  • geç gelen adalet adalet değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ee yani tapelerin gerçek olmadığını montaj olduğunu iddia eden AKP li arkadaşlar neden imha edildiğini de bir zahmet açıklasınlar..!!

suç unsuru da olsa kanunsuz elde edilmişse imhası gerekir

Türkiye de yüzlerce General ses kaydı çıktı,

Ne hiçbirine montaj dendi ne de imhası istendi

Ama iş kendilerine dokununca iş değişti.....!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.