Şimdi Ara

Tapu Iptal ve Tescil Davasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen sene bir ev satin aldim. Evi satin aldigim kisiler binada hisse sahipleri. Satis esnasinda tapu mudurlugunde herhangi bir usulsuzluk tespit edilmedi. Tapu uzerinde cektigim banka kredi ipotekinden baska serh de yoktu. Ozetle, kanunlara nizamlara uygun bir satis gerceklestirildi.

Aradan 1 sene gecti. Muteahhit, hissedarlarla kat karsiligi daire anlasmasi yapmis. Tabi ben bu anlasmadan haberdar degilim. Zaten haberdar olmama da gerek yok. Ancak muteahhitin iddiasi, anlasma uyarinca bana satilan dairenin kendisine ait oldugu, kendisinden habersiz satis yapildigidir.

Satisi yapanlar da bunu reddediyorlar. Anlayacaginiz 2 tarafli bir alacak verecek meselesinin ortasinda kaldim.

Benim tek derdim benim tapum yanar mi hakkim gider mi?Benim bilgim disinda 2 tarafin borc meselesi beni etkiler mi? Tum odemelerim satislarim belgeli.

Not: Halihazirda bir avukata basvurmus vaziyetteyim. Sadece alternatif fikirleri gorme amacli buraya da yazmak istedim. Tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir gelisme yok mu

• Anlaşmayı ne zaman yapmış . size satıştan öncemi sonra mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satistan once yapmis. Ancak benim haberim yok olmasina da imkan yok.Ben anlasmanin tarafi degilim. Anlasmayi da yapinca tapuya şerh ettirmemiş.

• neon1 N kullanıcısına yanıt

Okudum kadarı ile avukatınız var .

Eminm avukatınız bu konuda size bir yol haritası cizmiştir biz , size ve avukatınıza yol gösteremeyiz ama istemediniz bir sonuç ortaya cıkarsa tapu iptali vs gibi

Lütfen avukatınıza zararınız hakkında nasıl bir yol izliyeceğini sorun . tazminat davası vs gibi

• Avukatimla hersey konusuldu gorusuldu. A,B,C ne kadar plan varsa hazir. Mesajimda da belirttigim gibi alternatif fikirler icin buradayim. Gecmiste benzer konuyu tecrube etmis biri olabilir, magduriyet yasamis birisi olabilir...gibi

• neon1 N kullanıcısına yanıt

Başımızda buna benzer bir dava var . ilk mahkeme bizi haksız gördü lakın toprak sahibiyiz

Mütahit ( batan ) binayı noter sözleşmesinde ki kaba projeye göre yapıyor

Belediye deki proje farklı

Ama binayı notere göre teslim ediyor

Nasıl ama arap sacı gibi demi . dava konusuda işyal ediyoruz iddası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.