Şimdi Ara

Tarafsız gözlerle TSM-CLG finali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence hiç de zevkli olmayacak. Şimdiye kadar zevkli olacak dediğim hiçbir maç zevkli olmadı aksine zevkli olmayacak dediklerim oldu.

BJK-DP maçı zevkli olmadı. İlk maç hariç DP ezici bir üstünlükteydi. BJK bir maç kazansa da serinin kaderi ve niye kazandığı belliydi.
    HWA-DP en büyük umudum olan maçtı ama zevkli olmadı. HWA aşırı ezildi.
    TL-TSM zevkli sandım yine değildi. TSM yine aldı.

Hani ikisi TR serisiydi ayrı mesele de hiçbir seri güzel değildi. Bu da aynı olacak kötü bir seri olacak ve CLG TSM'e yenilecek.
  • CLG alabilr bence bu sefer.
  • TSM diyorum bjergsen taşıyacak gibi bir his var içimde turtleda formunda olursa

GG
  • DYRUS TAŞIYACAK AT FAVA BEKLE
  • Tarih, saat verir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santorin ve dyrus çok formda bana kalırsa ekko ve olaf tüm seride yasaklanacaktır(hem xmithie,zionspartan hemde dyrus,santorin oynadığı için). Bunun dışında wt performansı çok belirleyici olucak diye düşünüyorum.Genel olarak bakarsakta tsm 3-1 alıcak hem bo5 tecrübeleri hemde clgden üstün olmaları sebebiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzlar-Silverlar yorumcu kesildi başımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: RQFQR

Santorin ve dyrus çok formda bana kalırsa ekko ve olaf tüm seride yasaklanacaktır(hem xmithie,zionspartan hemde dyrus,santorin oynadığı için). Bunun dışında wt performansı çok belirleyici olucak diye düşünüyorum.Genel olarak bakarsakta tsm 3-1 alıcak hem bo5 tecrübeleri hemde clgden üstün olmaları sebebiyle

Tip gibi korkulan bir takımı clg 3-0 eze eze yendi. Tsm karşısında bir fark olmayacağı kesindir.

• TSM takım savaşlarında işi bitirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 19 Ağustos 2015; 3:43:27 >
  • hocam lissandra öldükten sonra dyrus dağa taşa ulti mi attı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

quote:

Orijinalden alıntı: Ralf Jones

Bjerg Amerikalılarin abartmasi. Dyrus low. Wild dengesiz. Sadece support ve jungler ları iyi. TL yi elemeleri mucizeydi bence. 2 unlucky gameden sonra piglet taşıdi. Son oyunda hiç vermemesi gereken bir karar vererek twitch tercihinde bulundu. Zaten onu görünce TSM finalde demistim kendi içimden. Finalde de CLG kazanır diyorum.

bjerg overrated dyrus low ha vay be. senin beyin ölmüş kardeş

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

TSM deki oyuncular ne kadar kalitelide olsa bi sorun var oynayamıyorlar bence bjerg eskisi gibi değil bence oyunda varlıklarını hala hissederiz diye düşünüyorüm
    CLG doub. Canımın içi yarı finalde tristanayla nasıl oynadığını gördük bence baya formda apro ile olan uyumu bence yorumsuz diğer oyuncularda iyi oyuncular bence CLG alır

Arkadaş haklı
  • Eğer Bjergsen Azir almazsa bu oyunu CLG alacak.
  • Sony Black S kullanıcısına yanıt
    Bu hafta sonu hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abivos

quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

TSM deki oyuncular ne kadar kalitelide olsa bi sorun var oynayamıyorlar bence bjerg eskisi gibi değil bence oyunda varlıklarını hala hissederiz diye düşünüyorüm
    CLG doub. Canımın içi yarı finalde tristanayla nasıl oynadığını gördük bence baya formda apro ile olan uyumu bence yorumsuz diğer oyuncularda iyi oyuncular bence CLG alır

Arkadaş haklı

Haykrdm daeeee

• Tsm tokatlar

• Clg 3 2 TSM doublelift son maç vayne oynayacak.Hayaller bu yönde

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Bu hafta sonu hocam.

Allah razı olsun Hocam

• Sony Black S kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum. Hatta Riotgamesturkish kanalından canlı izleyebilirsin. Scarlet ve Kaan Kural canlı yayınla anlatacak.
  • CLG CLG CLG CLG CLG HYPE TRAIN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.