Şimdi Ara

Tarafsız gözlerle TSM-CLG finali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finali yorumlayalım istiyorum + ve - yönleriyle kim avantajlı seri kaç kaç biter.Özellikle TSM beklenmedik şekilde TL yi eledi CLG ise rahat bi yarı final geçirdi.

• Bir tarafta sürekli dengesiz bir performans gösteren WildTurtle, bir tarafta ise son dönemde inanılmaz oynayan bir Doublelift var. Serinin kaderini bu ikili ya da ZionSpartan ile Dyrus belirler gibime geliyor.
  • TSM deki oyuncular ne kadar kalitelide olsa bi sorun var oynayamıyorlar bence bjerg eskisi gibi değil bence oyunda varlıklarını hala hissederiz diye düşünüyorüm
    CLG doub. Canımın içi yarı finalde tristanayla nasıl oynadığını gördük bence baya formda apro ile olan uyumu bence yorumsuz diğer oyuncularda iyi oyuncular bence CLG alır
  • Santorin ve dyrusun liquid maçında oynadığı gibi oynaması lazım. Clg ağırlığı dlifte veren bir takım. Büyük ihtimal lane swap olacak, santorinin ve dyrusun mümkün olduğunca baskı yapması lazım.
  • Clg bu Sezon başarılı olduğu çoğu maçta kule alma takım kompozisyonu kurdular.bunun dışında b planları olmazsa TSM in kazanma olasılığı çok yüksek olacaktır.mesela TSM tris banlanır jinx alırsa doublelift çok zor duruma düşecektir.(yüksek ihtimal dlift sivir alır böyle durumda).buna karşın TSM in böle bi zayıflığı yok.clg çok dikkatli oynamalı ve oyun stilinde ufak değişiklik yapmalı kazanmak istiyorasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onii Chan Kenobi

Santorin ve dyrusun liquid maçında oynadığı gibi oynaması lazım. Clg ağırlığı dlifte veren bir takım. Büyük ihtimal lane swap olacak, santorinin ve dyrusun mümkün olduğunca baskı yapması lazım.
    konu başlığını okuyunca geçen sene link fail ultisi aklıma geldi.

Maç hakkında belli bir skor tahmini yürütmek zor iki takım oyuncuları rollerinin en iyisi, Eğer TSM TL maçlarındaki gibi çoğu skoru wildturtle alırsa CLG işi zor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin.

Maç hakkında belli bir skor tahmini yürütmek zor iki takım oyuncuları rollerinin en iyisi, Eğer TSM TL maçlarındaki gibi çoğu skoru wildturtle alırsa CLG işi zor olabilir.

Alıntıları Göster
    CLG bu sezon early gamede yaptığı rotasyonlar ve call lar ile bilinen bir takım. Yani early game i kuvvetli bir takım. TSM ise early game i zayıf fakat mid game ve late gamede doğru kararlar vererek maçları kazanan bir takım. Tabi CLG - TIP serisine bakarsak TIP gerçekten early gamede CLG'ye üstünlük kurdu diyebiliriz. Fakat CLG mid gamede oyunu/oyunları çevirmeyi bildi. Yani burdan da şu anlaşılıyor: İki takım da (TSM ve CLG) mid gamede verdiği doğru kararlar ile öne çıkıyor. Artı olarak CLG'nin early game gücü var. Bana kalırsa oyunun kaderini de oyunun mid game aşamalarında verilen call lar belirleyecek. TSM'in Tristana'yı çok yüksek bir ihtimal banlayacağını düşünüyorum. CLG'de genelde oyunculara göre ban atan bir takım. Kendileri böyle söylemişti bir keresinde. Bu yüzden Bjergsen'e Azir bırakacaklarını sanmıyorum ki TL - TSM serisini izleyenler de benimle aynı fikirdedirler. Rush Hour şuan çok formda. Eğer TIP serisinde oynadığı gibi oynarlarsa WildBoys'un işi zor olabilir. Dyrus playoffların başından beri çok formda. Eğer erken lane swap gelmezse ZionSpartan ve Dyrus arasındaki karşılaşma ve atılan teleportlar da belirleyici etken olacaktır. ZionSpartan koridorunu genelde kazanan bir oyuncu. Yani bire birde gerçekten iyi bir oyuncu. CLG - TIP serisinde de Impact'e baya sıkıntı yaşattı. Dyrus ise kamplanmazsa takım savaşlarında ve teleportları ile neler yapacağını gösterdi bize playofflarda. Skor tahmini yapmak çok zor fakat herkes hype olmuş durumda. Zevkli bir seri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 18 Ağustos 2015; 17:41:26 >

• Bjerg Amerikalılarin abartmasi. Dyrus low. Wild dengesiz. Sadece support ve jungler ları iyi. TL yi elemeleri mucizeydi bence. 2 unlucky gameden sonra piglet taşıdi. Son oyunda hiç vermemesi gereken bir karar vererek twitch tercihinde bulundu. Zaten onu görünce TSM finalde demistim kendi içimden. Finalde de CLG kazanır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Zamanında çok tartışılmıştı Burada asıl turtle iyi oynadı fakat Link e'yi erken kullanmıştı. Yazık oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ralf Jones

Bjerg Amerikalılarin abartmasi. Dyrus low. Wild dengesiz. Sadece support ve jungler ları iyi. TL yi elemeleri mucizeydi bence. 2 unlucky gameden sonra piglet taşıdi. Son oyunda hiç vermemesi gereken bir karar vererek twitch tercihinde bulundu. Zaten onu görünce TSM finalde demistim kendi içimden. Finalde de CLG kazanır diyorum.

Dyrus low bjerg abarti hmm xd kaale alip bir ton istatistik ve yorum yapardım na lcs kaçırmayan biri olarak ama degmez sanırım sen devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandCuff93 -- 18 Ağustos 2015; 18:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Zamanında çok tartışılmıştı Burada asıl turtle iyi oynadı fakat Link e'yi erken kullanmıştı. Yazık oldu

Alıntıları Göster
    bence en yoruma açık karşılaşma tsm çok dengesiz oynuyor clg ise tam tersi yükseliyor biraz bjerg taşımazsa clg win

• wildturtleın yetim kalacağı bütün her şeyin bjergsene bakacağı bir seri bizi bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandCuff93

quote:

Bjerg Amerikalılarin abartmasi. Dyrus low. Wild dengesiz. Sadece support ve jungler ları iyi. TL yi elemeleri mucizeydi bence. 2 unlucky gameden sonra piglet taşıdi. Son oyunda hiç vermemesi gereken bir karar vererek twitch tercihinde bulundu. Zaten onu görünce TSM finalde demistim kendi içimden. Finalde de CLG kazanır diyorum.

Dyrus low bjerg abarti hmm xd kaale alip bir ton istatistik ve yorum yapardım na lcs kaçırmayan biri olarak ama degmez sanırım sen devam et

Tamam sen de na lcs izlemeye devam et.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tabiki tisme çünqi onlarda bjerg var .s

şaka maka clg alacak gibi.

edüt : :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 24 Ağustos 2015; 8:57:51 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dlift >wt

• Clg ama belli olmaz
  • Magaradaydim kusura bakmayin mac ne zaman
  • Dyrus ve santorine bakar
  • Her ne kadar CLG ağır bassada ben TSM'in kazanıcagını düşünüyorum.TSM 5 maçlık serilere kendini saklıyor takım resmen farklı oynuyor
  • quote:

bjerg overrated dyrus low ha vay be. senin beyin ölmüş kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.