|
Bildirim
Canlı Yayın Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın |
Bizim vergilerimizle finanse ediliyor ama yine bize üyelik satıyor, biz harbiden keriziz :(
|
Yani ben anlayamıyorum bazı şeyleri şöyle devam edeyim çeşitli ülkelerin yayın kanalları şl maçlarını yayımlıyor ücretsiz bir şekilde. Uydudan veya internet üzerinden yayımlayan farklı ülke kanalları bir sorun yaşamıyor nedense hep bizim ülkede böyle problemler oluyor.
Hadi onu geçtim devlet kanalı diyoruz, devamlı insanları kısıtlayarak yayın veriyorlar. Maç vakti frekans değiştiriyorlar veya insanları tabii denen dandik platforma yönlendiriyorlar. O tabi denen platform yayınları öyle dandik veriyor ki bitrate oranı yerlerde yani kaçak yayın yapanlar bunlardan daha iyi yayın yapıyorlar internet ortamında. Bir iyilik yapıyorsunuz maçları ücretsiz veriyorsunuz niye insanları süründürüyorsunuz? Exxen’de devamlı çökerdi, bizim ülkede anca para kazanayım olayı var 😀 Mevcut ekipmanları, sunucuları ve alt yapıyı iyice güçlendireyim diye asla düşünmüyorlar |
Gördüğüm en cahil yorumlardan
|
THY özel şirket ikincisi trt katkı payı var, özel olarak oraya para ödeniyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 6 Kasım 2024; 01:04:31 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bizde internet üzerinden olmaz bu işler, dizi film izletirsin anlarım ama özellikle yoğunluk oluşacak işlerde sistemler çöküyor. Bu yayını aldıysan az çok altyapın bunu kaldırmayacağını bilirsin. En azından sunucu kiralar veya satın alırsın. Ama bu milleti mağdur etmezsin. Sözüm sadece trt ye değil, tüm internet sitelerine. Daha yoğunluk olup ta bu yoğunluğu çökmeden kaldıran bir site görmedim ben Ülkemiz de. |
THY de bizim vergilerimiz ile finanse ediliyor uçağa bedava mı binelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|