Aziz Yıldırım'dan ve Aykut Kocaman'dan kurtulduk falan tamam seviniyoruz ama senelerce çok kötü yönetildiğimiz için yeni yönetimin şuana kadar yaptığı hatalara herkes at gözlüğü ile bakıyor. Ali Koç'un ilk senesi olduğu için hertürlü her koşulda zaten destek alacak ama bazıları at gözlüğü ile olaya bakıp hem hiçbir eleştiri yapmıyor hem de bu da yetmezmiş gibi eleştiri yapanlara laf atıyorlar
En büyük hata Cocu da oldu. Artık ülkemizde Hollandalı ve İtalyan TD'ler tutmuyor bunu yeni yönetmin bilmesi lazımdı. Cocu geleceğine hiç sevmesemde Aykut Kocaman da kalabilirdi çünkü bence hiç fark olmayacak. Alman bir TD getirebilirdik
Ve mevcut kadromuz. Hangi birini yazayım bilmiyorum ama kadro nerden tutarsan eleştiriyi hakediyor Bu kadroya rağmen taraftar fazla beklenti giriyor. Artık gerçekleri görelim senelerce çok kötü yönetildik ve malesef yeni yönetimde geldiğinden beri pek iyi işler yapmadı. Yeni oldukları için birşey demiyorum ben şahsen, benim beklentim zaten seneye yani bu sene zaten hiçbir şekilde şampiyon olamayız yok öyle bir durum, aksini söyleyen ağır fanatiktir
Ben beklentilerimi seneye saklıyorum, eleştirilerimide seneye saklıyorum eğer vaatler yerine getirilmezse. Ama bu süreçte bu kadromuzdan pek beklentiye girmeyin hüsrana uğrarsınız
Kadro kadro diyip durmayın Allah aşkına
Kayserispor oyuncularından daha mi kalitesiz bu kadro?
Adamlar ateş gibi top oynuyor
Teknik direktör çok yanlış
Ersun HOCA'yi almalıyız
Derhal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Maçları geçici olarak izlememe kararı aldım..İyi kötü sağlığım var..Kusura bakmasınlar bozamam valla..Fenerbahçe ilaç firmalarına çalışmaya başladı..Sizlere iyi seyirler..