Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 gb olana 7 tl modem parası eklenince oluyo 36 lira. ben ttnet 12 gb'lık kotaya 39 lira veriyorum. sıcak fırsat degil hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

8 gb olana 7 tl modem parası eklenince oluyo 36 lira. ben ttnet 12 gb'lık kotaya 39 lira veriyorum. sıcak fırsat degil hiç

modem eklenmiyor da vergi ekleniyor

yol yapılan deprem vergisi...
    inceden tıktık
  • arkadaşlar ben 5gb gs modemli olandan aldım.turkcellin vını daha kaliteli.isteyen varsa gs avea modemi faturalı istanbuliçi kendi elimle tesli 30 tl ye satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

8 gb olana 7 tl modem parası eklenince oluyo 36 lira. ben ttnet 12 gb'lık kotaya 39 lira veriyorum. sıcak fırsat degil hiç

birincisi modem parası diye birşey yok sadece hat vergisi ekleniyor yani 8 gb toplam 34 ödüyorsun.
    ikincisi takımının attığı her gole 100 mb geliyor.yani aylık kota 9 gb ı geçer.
    üçüncüsü kullanmadığın mb bir sonraki aya devrediyor.
    şimdi karşılaştır bakalım ttnetin 12 gb 39 tl ye olanıyla.fikrin değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

arkadaşlar ben 5gb gs modemli olandan aldım.turkcellin vını daha kaliteli.isteyen varsa gs avea modemi faturalı istanbuliçi kendi elimle tesli 30 tl ye satarım

Ne açıdan kaliteli ? Malzeme olarak mı ? Yazılım olarak mı ? Başka birşey mi ? Meraktan soruyorumda.
  • ısınma sorunu yok turkcelinkinde.avea da ısınma sorunu oluyor 5-6 saat kullanınca.kart takma yerini açmak kapağı komple sökmek demek avea da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

10 unu kullansa da 6 sı sonraya devreder

hayır yanlış bilgi, bir dahaki aya devretmez..
    mesela geçtiğimiz ay kullanılmayan kota sonraki aya devrediyor ancak ikinci aya devretmiyor... bu konu daha önce geçmişti..

tabi burda devretmiyor derken mesela devreden 2gb + yeni gelen 5gb. ikinci aya devretmez derken devretmeyen kısım 2 gb. olan mı , yoksa 7 gb'ın tamamı mı devretmiyor , o konudaki bilgi net değil..

bir de ben avea mh ile görüştüğümde kullandığınız gün kadar faturalandırılırsınız demişti, aynı mh'nin verdiği kota devrediyor bilgisi doğru çıktı... ben faturalandırmanın da günlük olarak yapılacağını tahmin ediyorum. mesela 25'inde alan kişiye 2 günlük fatura kesilecek diye düşünüyorum..

• quote:

ısınma sorunu yok turkcelinkinde.avea da ısınma sorunu oluyor 5-6 saat kullanınca.kart takma yerini açmak kapağı komple sökmek demek avea da.

hocam senin modemde sorun olabilir.. ayrıca anladığım sadece modemi satıyorsun. kim alsın ki modemi? zaten bu kampanyadan yararlananlara modem ücretsiz veriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

mesela geçtiğimiz ay kullanılmayan kota sonraki aya devrediyor ancak ikinci aya devretmiyor... bu konu daha önce geçmişti..

tabi burda devretmiyor derken mesela devreden 2gb + yeni gelen 5gb. ikinci aya devretmez derken devretmeyen kısım 2 gb. olan mı , yoksa 7 gb'ın tamamı mı devretmiyor , o konudaki bilgi net değil..

bir de ben avea mh ile görüştüğümde kullandığınız gün kadar faturalandırılırsınız demişti, aynı mh'nin verdiği kota devrediyor bilgisi doğru çıktı... ben faturalandırmanın da günlük olarak yapılacağını tahmin ediyorum. mesela 25'inde alan kişiye 2 günlük fatura kesilecek diye düşünüyorum..

8 gb l,k paket için bakalım

o zaman 8+8=16
    önceki ayın 8 gb kullan + 2 gb bu ayın bakiyesinden daha kullan =10 gb
    bu ayın 8 gb-2 gb=6 gb yine devretmesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 28 Ekim 2011; 22:53:00 >

• evet bu ayın kotası devrediyorsa dediğiniz gibi olur. ancak onunla ilgili durumu nasip olursa önümüzdeki ay göreceğiz. net bir şey yazılmamış.. ama ben de sizin yazdığınız şekilde olacağını tahmin ediyorum. mevcut ayın ki devredebilir.
  • arkadaşlar , ağ bağlantılarım'dan bakar mısınız? sizin modem de aranan numara nasıl görünüyor? ben de bu şekilde *99***2#
    bazı jetler'deki ayarların *99# şeklinde olduğunu gördüm.. bende ki bağlantı ara sıra kesiliyor, acaba ondan mı diyorum.. bir de bağlantı yöneticisi'nde bu şekilde bağlantı kesildiğinde, program hata verip kendiliğinden kapanıyor, siz de nasıl durum?

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl
  • quote:

ısınma sorunu yok turkcelinkinde.avea da ısınma sorunu oluyor 5-6 saat kullanınca.kart takma yerini açmak kapağı komple sökmek demek avea da.

soguk kıs gunlerınde varsın ısınma problemı olsun usuyoruz zaten :)
  • quote:

quote:

quote:

o zaman 8+8=16

dostum niye öyle oluyor 8 gb devretti diyelim 8 gb de yeni tanımlanır eder 16 gb. devreden değil de yeni tanımlanan 8 gb kotayı kullandın sonra 2 gb de devredenden kullandın diyelim geriye kaldı devredenden 6 gb bu yüzden bu kota bir sonraki aya devretmez

• quote:

Orijinalden alıntı: mursid

quote:

quote:

quote:

o zaman 8+8=16

dostum niye öyle oluyor 8 gb devretti diyelim 8 gb de yeni tanımlanır eder 16 gb. devreden değil de yeni tanımlanan 8 gb kotayı kullandın sonra 2 gb de devredenden kullandın diyelim geriye kaldı devredenden 6 gb bu yüzden bu kota bir sonraki aya devretmez

dostum peki niye böyle oluyor önceliği nasılmış

• quote:

arkadaşlar , ağ bağlantılarım'dan bakar mısınız? sizin modem de aranan numara nasıl görünüyor? ben de bu şekilde *99***2#
    bazı jetler'deki ayarların *99# şeklinde olduğunu gördüm.. bende ki bağlantı ara sıra kesiliyor, acaba ondan mı diyorum.. bir de bağlantı yöneticisi'nde bu şekilde bağlantı kesildiğinde, program hata verip kendiliğinden kapanıyor, siz de nasıl durum?

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl

arkadaş şu bakmak bu kadar zor mu ya? bir bakıp hangi numarayı çevirdiğini söyleceksiniz, başka birşey yok..

• kota sorgulamayı nasıl yapıyoruz?
  • numara taşımaylar olmuyor demi kesin?
  • quote:

arkadaşlar , ağ bağlantılarım'dan bakar mısınız? sizin modem de aranan numara nasıl görünüyor? ben de bu şekilde *99***2#

*99***1# yazıyor benimkinde... daha önce avea kullandığımda *99# idi, fark olacağını sanmıyorum ama...
  • quote:

kota sorgulamayı nasıl yapıyoruz?

avea online işlemlerden bakabiliyor veya KULLAN yazıp 5555 e ücretsiz mesaj gösterebiliyorsunuz. önceki sayfalarda da yazıyor...
  • Ben ay'ın 23'ünde almıştım fatura kesim 27'si gözüküyor ve tutar bahsedildiği gibi 34 TL olarak geldi.

Kota miktarı ise devretmiş. 14403 MB olarak gözüküyor. Yanılmıyorsam yaklaşık 15 GB yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.