Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar , ağ bağlantılarım'dan bakar mısınız? sizin modem de aranan numara nasıl görünüyor? ben de bu şekilde *99***2#
    bazı jetler'deki ayarların *99# şeklinde olduğunu gördüm.. bende ki bağlantı ara sıra kesiliyor, acaba ondan mı diyorum.. bir de bağlantı yöneticisi'nde bu şekilde bağlantı kesildiğinde, program hata verip kendiliğinden kapanıyor, siz de nasıl durum?

*99***1# yazıyor benimkinde... daha önce avea kullandığımda *99# idi, fark olacağını sanmıyorum ama...

teşekkürler..

ben de online işlemlerden fatura bilgisine baktım, 5gb için 24TL. görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 29 Ekim 2011; 16:36:46 >

• Bugün kullanmaya başladım çok da memnunum çekim kalitesi ve hızından... Vodafone kullanıyordum, 4 gb 34 tl aynı işe avea 19 tl istiyor... İnşallah çoüu kişinin başına gelen limit problemleri yaşamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

kota sorgulamayı nasıl yapıyoruz?

avea online işlemlerden bakabiliyor veya KULLAN yazıp 5555 e ücretsiz mesaj gösterebiliyorsunuz. önceki sayfalarda da yazıyor...

kullan mı yazıyoruz kalan mı?
  • quote:

quote:

quote:

kota sorgulamayı nasıl yapıyoruz?

avea online işlemlerden bakabiliyor veya KULLAN yazıp 5555 e ücretsiz mesaj gösterebiliyorsunuz. önceki sayfalarda da yazıyor...

kullan mı yazıyoruz kalan mı?

farketmiyo aynı şey
    ister 9495 e at oda farketmiyo.

bu arada kardeşimde aldı aynı kampanyadan gsmobile hiçbi yerde yokmuş. hep fb bjk trabzoncell kalmış :)
  • gs ofansif futbol oynadığı için gol yollaro zengin. bu da çok gol ve çok hediye mb internet demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

bu arada kardeşimde aldı aynı kampanyadan gsmobile hiçbi yerde yokmuş. hep fb bjk trabzoncell kalmış :)

hattı gsmobile alsın modemi klasik siyah olandan...
  • Saat 16:00'da Kayserispor - Galatasaray maçı var. Hadi kotanıza bereket, galibiyet bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Saat 16:00'da Kayserispor - Galatasaray maçı var. Hadi kotanıza bereket, galibiyet bekliyorum.

En az 5 gol bekliyoruz
  • vınn kullanıyorum 2.3 ay var sözleşmenin bitmesine ne kadar devam edecek bu kampanya
  • biraz dolaylı bir soru olacak ama;
    malum, artık sayfalarda yığınla fotoğraf, flash vs içerik oluyor, video vs izlemesen bile download+upload ın birlikte hesaplandığı 3G meselesinde kota hemencecik doluyor.
    kotayı daha az şişiren bir web browser veya eklenti vs mevcut mudur, nedir arkadaşların taktiği?
  • quote:

biraz dolaylı bir soru olacak ama;
    malum, artık sayfalarda yığınla fotoğraf, flash vs içerik oluyor, video vs izlemesen bile download+upload ın birlikte hesaplandığı 3G meselesinde kota hemencecik doluyor.
    kotayı daha az şişiren bir web browser veya eklenti vs mevcut mudur, nedir arkadaşların taktiği?

Opera tarayıcı'yı Turbo modunda kullanıldığında görsellerin boyutları sıkıştırılıyor, kalite düşürülüyor, flash animasyonlar ve videolar açılmadan önce play işareti geliyor eğer basarsan açılıyor, basmazsan play işareti kalıyor ve kotayı etkilemiyor.
    Ciddi anlamda kotaya olumlu yönde etkisi var.

Ayrıca IP adresi değiştiğinden ötürü engelli sitelere girilebiliyor. Hem engelli hem video sitelerinde bazen görüntüyü oynatmama problemi olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 30 Ekim 2011; 10:09:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Saat 16:00'da Kayserispor - Galatasaray maçı var. Hadi kotanıza bereket, galibiyet bekliyorum.

En az 5 gol bekliyoruz

amin
  • mesaj mı geliyor kotaya eklenince
  • quote:

mesaj mı geliyor kotaya eklenince

evet
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum modemler mf627 mi yoksa mf190 mı? ona göre alıcm mf627 ler sorunlu gibiymiş
  • Bana MF190 olanından verdiler. Ama siyah olan standart modemden. Takımlar için renkli veriyorlarmış sanırım. Benimki renkli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Bana MF190 olanından verdiler. Ama siyah olan standart modemden. Takımlar için renkli veriyorlarmış sanırım. Benimki renkli değil.

ben alırken karşılaştırdım, takım modemlerinin üstünde de mf190 yazıyordu, ben de siyah standart olandan aldım, neticede boyalı kapak...
  • mf190 veriliyosa güzel:) çünkü mf627 modemlerde sorun yaşandığını bugun avea müşteri hizmetlerindeki elemanda doğruladı. zaten mf627 max 3.6mbps hıza izin veriyor. alırken modemede dikkat edilsin:) baklım bende yarın alıcam inşl modem mf190 olur
  • Taahütnameye baktım şimdi orada MF627 olarak yazmışlar. Fakat MF190 verdiler.
  • eski taahhütname o modem sanırım 3.6 mps
    Bir yere sordum hafta içi gelecek dedi az geliyormuş. Bence 20 modem gelse 3 er 4 er taraftar kalanı avea gibi bir oranla geliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Ekim 2011; 15:38:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.