Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

barcelona hattı da olsa ya

BARCELONA hat , GÖZÜM KAPALI ALIRDIM :))))))))))

Hocam farkında değilsiniz ama Avea'da Barcelona hattı(tarifesi) de var, şaka değil gerçek :)

Yalnız bu kampanya dahil değildir :)

• ilk faturam 48,00 TL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

ilk faturam 48,00 TL..

sebebi?
  • bilmem..
  • aramadınmı mh yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

ilk faturam 48,00 TL..

sebebi?

teori-
    1. Ayın faturası 2. Ayınki ile birleşti çünkü öde kullan yapacak avea kullan öde değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

ilk faturam 48,00 TL..

sebebi?

teori-
    1. Ayın faturası 2. Ayınki ile birleşti çünkü öde kullan yapacak avea kullan öde değil.

mumkunatı yok fazla faturayı nasıl tahsıl edecekler ozaman kota asımlarını falan bır sonrakı ay almaları lazım ama 48 tl 2x24 oldugundan belkı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 31 Ekim 2011; 20:52:02 >
  • aktivasyon sms'i gelmeden kullanmış olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 31 Ekim 2011; 22:15:35 >
  • ankara gs modem stok bilgisi lütfen
  • quote:

ankara gs modem stok bilgisi lütfen

gs modemi özellikle mi arıyorsunuz, hat gs olduktan sonra modemin herhangi bir renkte olmasının önemi yok, düz siyah olanı alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

ankara gs modem stok bilgisi lütfen

gs modemi özellikle mi arıyorsunuz, hat gs olduktan sonra modemin herhangi bir renkte olmasının önemi yok, düz siyah olanı alınabilir.

özellikle jet istemiyorum ;)
  • Arkadaşlar bana zte MF190 modelini verdiler bu modem ler diger hatlara açık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

Arkadaşlar bana zte MF190 modelini verdiler bu modem ler diger hatlara açık mı?

geçen gün vodafone hattı taktım yemedi
  • Dün akşam 5gb internetim hattıma tanımlandı ve gece ortalama 30 dakika internete girdim yaptığım fb hürriyet donanımforumda gezinmekti ve neti kapatıp kontrol ettiğimde 81mb kullandığımı gördüm imkansız bir olay bu kadar kullanmam,neyse müş.hiz. aradım ve konuyu anlattım bununla ilgili bir cevap alamadım.bilgisayar xp sp3 kurulu tüm güncellemeler kapalı antivirus yok hiçbirşey yok mozilla firefox kullanarak girdim nete.bir fikri olan varmı acaba?bu şekilde bir kullanım olursa 5gb 5gün bile dayanmaz sonuçta.program olarak fenercell connection manager kullanıyorum.ilk kez 3g kullanmıyorum daha öncede kullandım avea normal hattımla kullanmıştım böyle birşey başıma gelmemişti.bu hat data hattı olmasıyla ilgili birşey olabilirmi?
  • Bu ayarlarla ilgili birşey yapmak lazım mı?özellikle gprs-edge / umts ayarlarıyla ilgili?

• arkadaşlar türkcell ön ödemeli vınn kullanıyorum da çok pahalı buna göre. Ben öğrenci yurdunda kalıyorum avea 3g nin çekip çekmediğini öğrenmenin bir yolu var mı? Arkadaşlardan da kullanan yok hiç
  • emrecengiz bence o 81 mb gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar-te

arkadaşlar türkcell ön ödemeli vınn kullanıyorum da çok pahalı buna göre. Ben öğrenci yurdunda kalıyorum avea 3g nin çekip çekmediğini öğrenmenin bir yolu var mı? Arkadaşlardan da kullanan yok hiç

3G Modemlerde var mı bilmiyorum ama 3G uyumlu cep telefonlarında bölgedeki baz istasyonlarını sorgulayabiliyorsun. Bende hepsi çıkıyor şuanda. Turkcell T20 kullanıyorum.
    Avea 2G
    Avea 3G
    Turkcell 2G
    Turkcell 3G
    Vodafone TR 3G
    Vodafone TR 2G

şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 1 Kasım 2011; 14:33:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

Arkadaşlar bana zte MF190 modelini verdiler bu modem ler diger hatlara açık mı?

geçen gün vodafone hattı taktım yemedi

avea müsteri hizmetlerini arayıp sim kilidi isteyip, diğer hatlara açtırabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: ar-te

arkadaşlar türkcell ön ödemeli vınn kullanıyorum da çok pahalı buna göre. Ben öğrenci yurdunda kalıyorum avea 3g nin çekip çekmediğini öğrenmenin bir yolu var mı? Arkadaşlardan da kullanan yok hiç

3G Modemlerde var mı bilmiyorum ama 3G uyumlu cep telefonlarında bölgedeki baz istasyonlarını sorgulayabiliyorsun. Bende hepsi çıkıyor şuanda. Turkcell T20 kullanıyorum.
    Avea 2G
    Avea 3G
    Turkcell 2G
    Turkcell 3G
    Vodafone TR 3G
    Vodafone TR 2G

şeklinde.

bende android kullanıyorum nasıl sorguluyoruz acaba onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.