Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

eski cepnet kullanicisi olarak cepnet'in yeni abone alimina kapandigini ögrendim.:( bu hattin taahhut suresi bittikten sonra belki yeniden cepnete gecerim diyordum. ama anlasilan gecemeyecegim. bakalim o zamana kadar belki degisir

Bende 1,5 yıl cepnet kullandım. 4-5 ay kullanırım daha iyi bir alternatif çıkana kadar dedim ama 1,5 yılda çıkan en iyi alternatif avedan geldi bunda bile fiyat cepnetin 3 katı olduğu halde cepneti bazı aylar yanda kullanırım diye düşünüyordum. Çünkü şimdi internet hızlanınca video falan izlemeye başladım cepnet ile ayda 3 GB civarı kullanım yaparken bu 5 GB bana yetmeyecek sanırım.
    1 yıl sonra iyi kampanyalar çıkar belki diyemiyorum. Çünkü internet ücreti hiç düşmüyor bana göre.
  • quote:

eski cepnet kullanicisi olarak cepnet'in yeni abone alimina kapandigini ögrendim.:( bu hattin taahhut suresi bittikten sonra belki yeniden cepnete gecerim diyordum. ama anlasilan gecemeyecegim. bakalim o zamana kadar belki degisir

evet ben de baktım yeni abone alımına kapanmış ama mevcut kullananlar kullanmaya devam edebilirmiş.buna rağmen vodafone hiç iyi yapmamış. güzel bir iş yaptı diyorduk onu da iptal etti vodafone açısından iyi olmayacak bence çünkü aylık cepnet paketinin yerine getirdikleri yeni mobil paketler tam anlamıyla kazık atmak için oluşturulmuş örneğin; 1 gb internet 29 tl yahu ben aveada 29 tl ye 8 gb internet kullanıyorum kim senin 1 gb internetine 29 tl verir bekle bekle dur bizim için bir sorun yok sağolsun avea.
  • bende 3 operatorunde hattı oldugu ıcın kampanyadan kampanyaya atlıyorum cepnet duruyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursid

quote:

evet ben de baktım yeni abone alımına kapanmış ama mevcut kullananlar kullanmaya devam edebilirmiş.buna rağmen vodafone hiç iyi yapmamış. güzel bir iş yaptı diyorduk onu da iptal etti vodafone açısından iyi olmayacak bence çünkü aylık cepnet paketinin yerine getirdikleri yeni mobil paketler tam anlamıyla kazık atmak için oluşturulmuş örneğin; 1 gb internet 29 tl yahu ben aveada 29 tl ye 8 gb internet kullanıyorum kim senin 1 gb internetine 29 tl verir bekle bekle dur bizim için bir sorun yok sağolsun avea.

ben jet'i alınca hattımı da vodafone'dan avea'ya taşıdım. 1,5 yıllık cepnet kullanıcısıydım ama son zamanlarda çok yavaşlamıştı gerçekten. çok yoğunluktan sanırım 3G'si 3G değil.. edge'i edge değildi. 3G'de hızı çok yavaştı, artık ay başı olup 3G hızında bağlanma zamanı geldiğinde 96kbps ile mi bağlanıyorum, 3G ile mi bağlanıyorum ayırt edemiyordum.. ama herşeye rağmen rakipsizdi... hele ilk çıktığında hız sınırı 256kbps idi.. o zaman çok daha iyiydi..

• arkadaşlar bu kampanyada bir aldatmaca var.
    Şimdi 12 ay taahhüt veren tüm Taraftarlara,
    5GB internet ve takımının modemi sadece 19TL
    8GB internet ve takmının modemi sadece 29TL
    12 ay boyunca ücretsiz ayda 600 dk TTNET WiFi ile birlikte !

Üstelik takımı her gol attığında 100MB internet Hediye!

Internet Paketlerine 12 ay abone olan herkese:

Tuttuğu takımın renklerinde mobil modem,
    Takımının attığı her gol için 100 MB mobil internet,
    12 ay boyunca TTNET WiFi
    HEDİYE !

İnternet Paketleri:1 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 19 TL
    4 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 29 TL

benim anladığım bu paketlerden birine abone olma mecburiyeti var.faturalarınız 48 tl gelen arkadaş gibi gelirse şaşırmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 3 Kasım 2011; 23:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

bende 3 operatorunde hattı oldugu ıcın kampanyadan kampanyaya atlıyorum cepnet duruyor :)

benim de vodafone hattımda aylık cepnet var neyseki beni hiçbirşekilde etkilemiyor ama yeni abone olmak isteyenler için hiç iyi olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

arkadaşlar bu kampanyada bir aldatmaca var.
    Şimdi 12 ay taahhüt veren tüm Taraftarlara,
    5GB internet ve takımının modemi sadece 19TL
    8GB internet ve takmının modemi sadece 29TL
    12 ay boyunca ücretsiz ayda 600 dk TTNET WiFi ile birlikte !

Üstelik takımı her gol attığında 100MB internet Hediye!

Internet Paketlerine 12 ay abone olan herkese:

Tuttuğu takımın renklerinde mobil modem,
    Takımının attığı her gol için 100 MB mobil internet,
    12 ay boyunca TTNET WiFi
    HEDİYE !

İnternet Paketleri:1 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 19 TL
    4 GB İnternet Paketi: 12 ay boyunca ayda 29 TL

benim anladığım bu paketlerden birine abone olma mecburiyeti var.

yanlışlıkla güncel olmayan bir bilgiyi eklemişler öyle birşey yok yani faturasını görebilen arkadaşlara sor 5 gb için 24 tl gelir ayrıca taahütname yi okursan öyle birşeyin olmadığını görürsün.

• umarım öyledir.5gb internet ayda 19 tl diye bir ibare neden eklememişler?bana 5 gb interneti tek kullanımlık hediye olarak veriyorlar gibi geldi.inşallah yanılıyorumdur.

• neden acaba???
  • quote:

umarım öyledir.5gb internet ayda 19 tl diye bir ibare neden eklememişler?bana 5 gb interneti tek kullanımlık hediye olarak veriyorlar gibi geldi.inşallah yanılıyorumdur.

quote:

GSMobile modem kampanyasından belirlenen tarifelere 12 ay taahhüt verilerek faydalanılabilinir Kampanya boyunca 5GB internet ve mobil modem paketi fiyatı aylık 19TL, 8GB internet ve mobil modem paketi fiyatı aylık 29TL olacaktır. Kampanya 14 Ekim 2011- 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerlidir. Taahhhüt bitiminde 5GB internet paketi aylık 29TL ile, 8GB internet paketi aylık 39TL ile devam eder. Paket dahilinde yer alan ve tahsilatına aracılık edilen aylık 7 TL değerindeki mobil modem bedellerine 12 ay boyunca hizmet faturası kapsamında yer verilecektir. Paket aşımlarında MB başına KDV ve ÖİV dahil 0,05 TL olarak ücretlendirilir. Paket dahilinde sağlanan veri kullanım hakları sadece yurtiçi için geçerlidir. Kampanya kapsamında taraftarlara ayda 10 saat TTNET WiFi kullanımı hediye edilecektir. Taahhüt bitiminden önce hattın iptal edilmesi durumunda, hattın iptalinden sonraki ilk faturaya faydalanılan toplam indirim tutarı ve kalan cihaz bedeli toplamı yansıtılır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir. Veri kullanımından yansıtılacak en fazla fatura tutarı KDV ve ÖİV dahil 199 TL olacaktır. 34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti 12 ay taksitli olacak şekilde, aylık 1,1 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti ise abonelik süresince taraftar tarafından karşılanacaktır. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

• arkadaşlar avealıysanız ve hattınız faturalıysa kotanıza çok dikkat edin.sonra müşteri hizmetleri ve şikayet var sitesiyle uğraşıp durursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Oh oh iyi iyi 200 MB oldu.

merhaba
    arkadaşlar gol olunca gelen mb. hemen yüklenıyormu?
    nasıl haberdar oluyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

merhaba

Ben kullanıcısı değilim, gol olduğu için yazdım. Ama yükleniyormuş, çoğu mesaj bunu gösteriyor.
    SMS olarak bildirim geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

merhaba

Ertesi gün yükleniyor.
    200 MB yüklendiyse bitince de mesaj geliyor bitti hediyeniz diye. Bitti mesajı geç geliyor.
  • avea faturalı hat kullanıyorum (memnunıyet orta derecede)

evımde ınternetım var ama aylık max. 7-8 gb kullanıyorum ve kapattırım böyle bır seçenegı degerlendırmeyı düşünuyorum
    ama avea iştee
  • bende avea faturalı hat kullanıyorum ve telefonumun gprs ayarlarını online işlemlerden kapattım.kota aşımı vs. gibi sebeplerden süpriz fatura gelmiyor.1 GB kontörlü avea jet kullanıyorum,kota aışım derdim yok.evimin bulunduğu yerde 3G var hız gayet iyi fakat işyerimde olmadığından kağnı gibi internete giriyorum.Eğer bulunduğunuz yer 3G kapsama alanındaysa ve kotanıza dikkat edecekseniz alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 4 Kasım 2011; 22:40:55 >
  • bu galatasaray da ayıp ediyor en az 300-400 mb bekliyordum maç 0-0 bitmiş. Berabere kalmak istiyorsan yine berabere kal da 4-4 kal değil mi Bu arada Herkese IYI BAYRAMLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 6 Kasım 2011; 5:46:50 >
  • devam ediyor mu arkadaşlar bu kampanya, bir de faturasız olarak almak mümkün mü bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 6 Kasım 2011; 15:24:15 >
  • quote:

bende avea faturalı hat kullanıyorum ve telefonumun gprs ayarlarını online işlemlerden kapattım.kota aşımı vs. gibi sebeplerden süpriz fatura gelmiyor.1 GB kontörlü avea jet kullanıyorum,kota aışım derdim yok.evimin bulunduğu yerde 3G var hız gayet iyi fakat işyerimde olmadığından kağnı gibi internete giriyorum.Eğer bulunduğunuz yer 3G kapsama alanındaysa ve kotanıza dikkat edecekseniz alın.

Nasıl yani??Ne tür bir ayar ?

quote:

devam ediyor mu arkadaşlar bu kampanya, bir de faturasız olarak almak mümkün mü bunu?

Daha yozgata gelmemiş bile devam ediyor kampanya bayramdan sonra bende edinmeyi düşünüyorum sürpriz fatura vs demişler ancak 8 i de dolduramam herhalde :)
    Bakalım VODEM den memnunduk ama taahhütü ve avantajı bitti, şehir merkezindeyim avea da çeker diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 6 Kasım 2011; 21:47:44 >

• Yani avea faturalı cep hattımın internetini avea online işlemlerden kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 7 Kasım 2011; 13:23:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.