Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merzer

siLİNİYOR.

bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyin.. tekrar tekrar aynı sorular soruluyor, o yüzden cevap vermiyorum. bu konuların hepsi tartışıldı ve doğru sonuçlara ulaşıldı en sonunda.. benim gönderdiğim mesajları takip etseniz bile bu soruların hepsine cevap bulursunuz.
  • quote:

siLİNİYOR.

Çok biliyorsunuz, tecrübe konuşmuş gene..
  • quote:

bilip bilmeden yanlış bilgi vermeyin.. tekrar tekrar aynı sorular soruluyor, o yüzden cevap vermiyorum. bu konuların hepsi tartışıldı ve doğru sonuçlara ulaşıldı en sonunda.. benim gönderdiğim mesajları takip etseniz bile bu soruların hepsine cevap bulursunuz.

Her soruya cevap vermek zorunda değilsin kimsede 7 sayfalık %50'si geyik muhabbeti dolu postları okumak zorunda değil..elbet biri çıkıp doğru veya yanlış cevap verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

quote:

siLİNİYOR.

Çok biliyorsunuz, tecrübe konuşmuş gene..

Avea bayiisi nin verdiği bilgi bu , çok biliyorsunuz ne alaka...
    Ne insanlar var Allah'ım..
  • arkadaşlar bu kampanya kapsamında verilen ücretsiz TTNET WİFİ internet paketini kullanan oldu mu bunu nasıl kullanabiliriz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_murat

yahu bana ne mesaj geliyor ne de ben gönderebiliyorum acaba bi ayar mı yapmam lazım yoksa hattı telefona mı y-takmak lazım mesajları okumak için?

programın sms kısmına girin, orada ayarlar'a tıklayın. sms alma-gönderme numarası girilmiş mi orayı kontrol edin...

şimdi baktım yazıyor mesaj merkez numarası.
    telefona takınca da geliyor mesajlar ama jetteyken gelmiyor yav bjk 3 gol attı aldığımdan beri 300mb yüklenmiş ben kullanmışım haberim bile olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mursid

arkadaşlar bu kampanya kapsamında verilen ücretsiz TTNET WİFİ internet paketini kullanan oldu mu bunu nasıl kullanabiliriz bilgisi olan var mı?

Şifre kartı çıkıyor içinden o şifreyi 1919(yanılıyor olabilirim) a gönderdiğinizde wi fi kullanıcı adı ve parolası geliyor, ayda 10 saat 12 ay diye de mesaj geliyor ardından... O kullanıcı adı ile tt net wifi noktalarından inetnet erişimi sağlanabiliyor.
    Genelde terminallerde falan görüyorum ben bu noktaları ya da dinlenme tesislerinde
  • Bende 5gb olan paketten aldım, gs mobil modem yoktu, siyah renk mf190 modem aldım gs mobil data tarifesi ile. istanbul sarıyer, avea şebeke biraz zayıf ancak hız hiçte fena değil. daha önce vodafon modemde avea denemiştim. alacak arkadaşlar avea çekimini denesinler.

internet yazıp 6000'e sms yolladım gelen cevap;

quote:

26.11.2011e kadar kullanabileceginiz 5103MB Internet kullanim hakkiniz kalmistir.Son 48 saat harictir.

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 11 Kasım 2011; 21:25:14 >
  • arkadaşlar bu 7TL modem parası anladığım kadarıyla 12 ay bitmeden iptal ettirirseniz alınıyor. sözleşmede 7TL modem parası hizmet bedeline dahildir diyor.
  • Arkadaşlar ben mf190 3g modemi, tplink mr 3420 router ile kullanıcam bu router'e sınır koyulabiliyormu bilen varmı?
  • Bulundugum yerde avea 5mps ile ckio . vidafone ve turkcell olum gbi
  • 1 ay sonrasında yüksek faturayla karşılaşan oldumu acaba ? yakın zamanda taraftar hattı alacağımda..
  • Arkadaşlar peki modemle birlikte verilen sim kart herhangi bir tablet'e veya ipad e takip kullanilabilir mi? veya ilerleyen zamanda avea dan micro sim falan talep edebilir miyiz aynı hat için. şuan trkcell vınn kullaniyorum, istediim zaman tablette istediim zaman vınn modemde, sorun olmuyor.
  • Muhtemelen avaa sim kartındada sorun olmaz. buarada avea'nın programı çok kötü, mobil partner daha iyi bence mesaj geldiğinde falan sesli uyarı var en azından.
  • Takipteyim
  • ARKADAŞLAR 8 GB ALDIM ŞU AN 3 GB BİLE OLMADI.AZ ÖNCE FATURA GELDİ 232 TL....ALLAH BELALARINI VERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexpredator

ARKADAŞLAR 8 GB ALDIM ŞU AN 3 GB BİLE OLMADI.AZ ÖNCE FATURA GELDİ 232 TL....ALLAH BELALARINI VERSİN

Fotoğraf olmadan inanmam. En fazla 199 TL değil mi zaten ? Orasıda ayrı bir muamma. Muhtemelen paket, hattına tanımlanmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Kasım 2011; 16:53:28 >
  • quote:

ARKADAŞLAR 8 GB ALDIM ŞU AN 3 GB BİLE OLMADI.AZ ÖNCE FATURA GELDİ 232 TL....ALLAH BELALARINI VERSİN

aktivasyon mesajı gelmeden kullanmaya başlamış olabilir misiniz? avea bayileri ne yazık ki uyarıda bulunma konusunda hassas davranmıyorlar... başka da birşey aklıma gelmiyor... Allah'a şükür benim fatura normal, 24tl. geldi. (5GB için)
    evet Network deyince uyandım.. en fazla 199 TL. deniyordu. sizinki taraftar hattı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Kasım 2011; 16:59:50 >
  • quote:

nedense şaşırmadım avea bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

nedense şaşırmadım avea bu

ya benle beraber bi kaç kişiye daha aynı fatura gelmiş.sanırım teknik bi sorun.müşteri hizmetleriyle görüştüm faturam incelenecek.muhtemelen bi hata var
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.