Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: emirbayke

Arkadaşlar bana zte MF190 modelini verdiler bu modem ler diger hatlara açık mı?

geçen gün vodafone hattı taktım yemedi

avea müsteri hizmetlerini arayıp sim kilidi isteyip, diğer hatlara açtırabiliyorsunuz.

hocam seneye kampanya bitince avea'yı arar modemi her operatörde kullanırım diye düşünüyorum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ar-te

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

arkadaşlar türkcell ön ödemeli vınn kullanıyorum da çok pahalı buna göre. Ben öğrenci yurdunda kalıyorum avea 3g nin çekip çekmediğini öğrenmenin bir yolu var mı? Arkadaşlardan da kullanan yok hiç

3G Modemlerde var mı bilmiyorum ama 3G uyumlu cep telefonlarında bölgedeki baz istasyonlarını sorgulayabiliyorsun. Bende hepsi çıkıyor şuanda. Turkcell T20 kullanıyorum.
    Avea 2G
    Avea 3G
    Turkcell 2G
    Turkcell 3G
    Vodafone TR 3G
    Vodafone TR 2G

şeklinde.

bende android kullanıyorum nasıl sorguluyoruz acaba onu

Bende bu şekilde : Ayarlar > Kablosuz Özelliği ve Ağlar > Mobil Ağlar > Yalnızca 2G Ağlarını Kullan seçeneği işaretli olmasın.
    Sonra Mobil Ağlar'a bas çevredeki baz istasyonlarından bulacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar türkcell ön ödemeli vınn kullanıyorum da çok pahalı buna göre. Ben öğrenci yurdunda kalıyorum avea 3g nin çekip çekmediğini öğrenmenin bir yolu var mı? Arkadaşlardan da kullanan yok hiç

3G Modemlerde var mı bilmiyorum ama 3G uyumlu cep telefonlarında bölgedeki baz istasyonlarını sorgulayabiliyorsun. Bende hepsi çıkıyor şuanda. Turkcell T20 kullanıyorum.
    Avea 2G
    Avea 3G
    Turkcell 2G
    Turkcell 3G
    Vodafone TR 3G
    Vodafone TR 2G

şeklinde.

bende android kullanıyorum nasıl sorguluyoruz acaba onu

Bende bu şekilde : Ayarlar > Kablosuz Özelliği ve Ağlar > Mobil Ağlar > Yalnızca 2G Ağlarını Kullan seçeneği işaretli olmasın.
    Sonra Mobil Ağlar'a bas çevredeki baz istasyonlarından bulacaktır.

teşekkürlerr.

• bana sms geldi(kartalcell),300mb kotanızın bitmesine 64 mb kaldı,başka tarifeniz yoksa normal tarifeden ücretlendirilecek diye..bu ne ola ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamil

bana sms geldi(kartalcell),300mb kotanızın bitmesine 64 mb kaldı,başka tarifeniz yoksa normal tarifeden ücretlendirilecek diye..bu ne ola ki??

gollerdir yahu..
    Ankara gs modem stok bilgisi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 1 Kasım 2011; 22:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamil

bana sms geldi(kartalcell),300mb kotanızın bitmesine 64 mb kaldı,başka tarifeniz yoksa normal tarifeden ücretlendirilecek diye..bu ne ola ki??

dikkate alma, online işlemere girip paketine bak, paketin duruyorsa kaç mb kaldığı yazıyorsa sorun yok....
  • online işlemlere girmedim ama 5 gb internetiniz tanımlanmıştır diye sms gelmişti,daha 3 gün oldu alalı.
    bende gollerdendir diyorum ama sonra gol yemeyelimde diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

avea müsteri hizmetlerini arayıp sim kilidi isteyip, diğer hatlara açtırabiliyorsunuz.

ben vodafone hattımı taktım gayet güzel algıladı ve bağlandı sim kilitli olduklarını düşünmüyorum.

yalnız vodafondan aldığım k3765 vodeme avea hattımı takınca doğru simi takın diyor vodemim sim kilitli sanırım 1 yıl önce almıştım şimdi müşteri hizmetlerini arasam açtırabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mursid

quote:

quote:

quote:

ben vodafone hattımı taktım gayet güzel algıladı ve bağlandı sim kilitli olduklarını düşünmüyorum.

yalnız vodafondan aldığım k3765 vodeme avea hattımı takınca doğru simi takın diyor vodemim sim kilitli sanırım 1 yıl önce almıştım şimdi müşteri hizmetlerini arasam açtırabilir miyim?

bende vodafone sim kartı taktığımda yeşil yandı ama kırmızıya dönüşmedi

• arkadaşlar bende aldım ama modem konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım. telefon full e yakın çekerken modem anca 3g sinyali buluyo acaba modemdemi sorun var yoksa kalitesi bumu? modem mf190. camın önünde 2çizgi çekiyo oraya yapıştırdım usb kablosuyla uzatma yaptım böyle 3.4mbps altına inmedi hız testlerinde hızım. modemin böyle telefonla aynı oranda çekmemesi normal mi?
  • quote:

bende limango kampanyasından VODEM almıştım, 542 yi aradım, "sim kilitli falan değil, avea hattını takınca avea'yı arayıp çevirmeli bağlantı ayarları isticeksiniz, öyle girebilirsiniz, vodemin içindeki program vodafone ait bir programdır ve sadece vodafone hatları çalıştırı" dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

bende limango kampanyasından VODEM almıştım, 542 yi aradım, "sim kilitli falan değil, avea hattını takınca avea'yı arayıp çevirmeli bağlantı ayarları isticeksiniz, öyle girebilirsiniz, vodemin içindeki program vodafone ait bir programdır ve sadece vodafone hatları çalıştırı" dedi

sen avea hattını vodafonun programında çalıştırabildin mi? aslında ben programı çalıştırmadan çevirmeli bağlantı oluşturup avea hattımla bağlandım fakat programla bir türlü çalıştıramadım..müşteri hizmetlerinin söylediğine göre bu mümkün değilmiş.

• bayilerin hepsi ağız birliği etmiş gibi hafta içi gelir diyor ama hangi gün gelir kimse bilmiyor
  • kampanyadan alan arkadaşlar nasıl aldınız diye sorabilir miyim? modem car diyelim ödüyor muyuz ayda 7 tl yine modem almasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

kampanyadan alan arkadaşlar nasıl aldınız diye sorabilir miyim? modem car diyelim ödüyor muyuz ayda 7 tl yine modem almasak?

modem herşey dahil 5gb 24 tl 8 gb 34 tl(5 tl yeni hat bedeli)
  • Numara taşımada da kampanyadan faydalanılsa iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Numara taşımada da kampanyadan faydalanılsa iyi olurdu.

12 ay ödeyeceğiz 5 tl.yi.....
    taraftar kutusunu öyle hazırlamışlarki herşey o kutunun içinde(hat modem)
  • quote:

quote:

quote:

sen avea hattını vodafonun programında çalıştırabildin mi? aslında ben programı çalıştırmadan çevirmeli bağlantı oluşturup avea hattımla bağlandım fakat programla bir türlü çalıştıramadım..müşteri hizmetlerinin söylediğine göre bu mümkün değilmiş.

çalıştıramadım, yukarıda da yazdım, 542 bunun mümkün olmadıgını söyledi

• quote:

quote:

quote:

quote:

çalıştıramadım, yukarıda da yazdım, 542 bunun mümkün olmadıgını söyledi

türkcell e177 vınn'da mobile partner programı ile avea'yı kullanıyorum.Aynı program k3765'te işe yarıyormu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.Mobile partner programı ile modem üzerinden telefon görüşmeside yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 3 Kasım 2011; 8:28:47 >

• eski cepnet kullanicisi olarak cepnet'in yeni abone alimina kapandigini ögrendim.:( bu hattin taahhut suresi bittikten sonra belki yeniden cepnete gecerim diyordum. ama anlasilan gecemeyecegim. bakalim o zamana kadar belki degisir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.