Şimdi Ara

Taraftar üyelik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taraftar üyelik modeli getirilmezse kurtuluş yok. yapsınlar kardeşim taraftarları da.. her şehirde dernek kur üyelik aç üye olsun herkes. yıllık bi aidat koy herkes seve seve verir. her dernekten 2 veya 3 kişi hatta 4 kişi seçimle kulüpte oy kullanabilsin? niye kardeşim benim 500 -1 milyon dolarım yok diye ben niye bu haktan mahrum kalayım? içine edeyim öyle işin. parası olanları da gördük 12 bin üyenin 1.500 tanesi anca geliyor geleceğine karar veriyor kulübün. böyle şey olmaz. yoklama alsınlar üst üste 3 kongreye katılmayan ihraç edilsin.

buyrun size örnek;

25 milyon taraftar var
    yıllık aidat 100 lira (içine passolig parasını da kattım üye olan taraftarına kulüp ücretsiz gönderecek ve her hafta çekilişle belli bir miktar taraftara 50-100-250-500 kişi artık orasını bilemem hediye bilet yükleyecek ve yine çekilişle belli dönemlerde forma hediyesi ve antrenmanlarda futbolcularla tanışma, kaynaşma, yönetim ve teknik ekiple konusma istekleri ve beklentileri aktarmak için etkinlik düzenleme yapma.

25 milyonun yarısı diyorum çünkü malum herkes katılamaz. 12 milyon dedik x100tl : 1.200.000.000 (YILDA) ve bunun heryıl düzenli geldiğini düşünün?

şuan galatasarayın kaybedecek birşeyi kalmadı riva ve floryayı kaybettik ne yazık ki hemde 1 yıllık zarara böyle giderse. yine aynı duruma geleceğiz çünkü eldekini satarak borç kapatılmaz düzgün yönetmezsen çar çur edersen birileri zenginleşirken Galatasarayımızın kasasını boşaltırlarsa kulüp daha kötü hale gelir. bu tabiki hayali miktar ve beklenti ancak ciddi ciddi düşünürsek önümüzde 2 seçenek var;

1- ya man. city- psg- monaco gibi arap sermayesine açılacağız %51 ini satacağız kulübün
    2- taraftar üyelik modelini getirip hem daha aktif yönetim ve mali yapıyı sağlayacağız.

herkes iyi kötü fikrini belirtmekte özgür. bunun gs'ı fb'si bjk'si yok..

avrupada bunu uygulayan kulüpler, barcelona, real madrid,bayern munih, manchester united, arsenal vs vs..

• Adamlar her türlü kaymağını yedikleri bir yapıyı niye başkalarına versinler? sebep ne?
  • büyük kulüpler zaten çok düşük bi giriş ücreti falan ile dünyanın her yerinden üye alıyor. milyonlarca taraftarı olan kulüplerin kaderini 1000-2000 kişi belirlememeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

büyük kulüpler zaten çok düşük bi giriş ücreti falan ile dünyanın her yerinden üye alıyor. milyonlarca taraftarı olan kulüplerin kaderini 1000-2000 kişi belirlememeli

katılıyorum
  • en cok uye munihte diil mi? 281 bin miydi, neydi. aldiklari parada 11 milyon Euro. bu proje hayal hocam.
  • Gayrimenkulleri sömürsünler sıra size de (tuttuğu takıma para kazandırmayı kendine görev edinmişlere de) gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Gayrimenkulleri sömürsünler sıra size de (tuttuğu takıma para kazandırmayı kendine görev edinmişlere de) gelecek.

Eee senin sorunun ne hadi bu yiyicilere karsi bişeyler düşünüyoruz biz. Yaziyi iyi okusaydin biraz anlarsın ama nato kafa nato mermer kime neyi anlatıyoruz ki. Herseye muhalefetsiniz siz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler mevcut sistemin başında olanlar sadece zengin değiller, aynı zamanda medyayla ve siyasetle güçlü bağlantılara sahipler...İşlerine gelmeyen ve müdahale edemeyecekleri sistemleri gündeme bile getirmezler, getirmek isteyeni yerinden ederler...

Keşke böyle bir şey olsa ama olacağını sanmıyorum
  • 25 milyonun yarısı almışsın sonra aidat parasıyla çarpmışsın falan filan gerisini okumadım zaten. Sen hangi hayallerde geziyorsun kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

25 milyonun yarısı almışsın sonra aidat parasıyla çarpmışsın falan filan gerisini okumadım zaten. Sen hangi hayallerde geziyorsun kardeş?

o zaman kongrede beni temsil eden 2 bin kişi değildir de me ye cek sin kardeşş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

25 milyonun yarısı almışsın sonra aidat parasıyla çarpmışsın falan filan gerisini okumadım zaten. Sen hangi hayallerde geziyorsun kardeş?

o zaman kongrede beni temsil eden 2 bin kişi değildir de me ye cek sin kardeşş..

Ben öyle bir şey demiyorum kardeş, Dünya'da 12 milyon üyesi olan bir futbolu kulübü gösterebilir misin bana? Arap sermayesi falan demişsin de sen kendi kulübünün özkaynaklarını daha bilmiyorsun önce bunu öğren istersen. Şu anki üye alımı devam ettirilsin sadece dışarıdan üye olmak isteyenler için kolaylıklar sağlanabilir. Ünal Aysal'da bu ssitemden çıktı, Faruk Süren'de ve diğer büyük başarıları yaşatan başkanlarda bu sistmein içinden çıktı. Bana Türkiye'de bizden daha başarılı bir kulüp gösterbeilir misin? 2 sene istediğimiz düzeyde dğeiliz diye öldü bitti muhabbeti yapmak saçmalıktan başka bir şey değildir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Ben öyle bir şey demiyorum kardeş, Dünya'da 12 milyon üyesi olan bir futbolu kulübü gösterebilir misin bana? Arap sermayesi falan demişsin de sen kendi kulübünün özkaynaklarını daha bilmiyorsun önce bunu öğren istersen. Şu anki üye alımı devam ettirilsin sadece dışarıdan üye olmak isteyenler için kolaylıklar sağlanabilir. Ünal Aysal'da bu ssitemden çıktı, Faruk Süren'de ve diğer büyük başarıları yaşatan başkanlarda bu sistmein içinden çıktı. Bana Türkiye'de bizden daha başarılı bir kulüp gösterbeilir misin? 2 sene istediğimiz düzeyde dğeiliz diye öldü bitti muhabbeti yapmak saçmalıktan başka bir şey değildir.

12 milyon üye zaten hayali üye kısa örnek olsun diye verdim. kaldı ki şuan üyelik sistemi içerisinde en fazla üyesi olan kulüp f.c. bayern onunda 300 bine yakın. maddi güçlerini düşün real madrid den sonra en iyi bütçesi olan takım. öz kaynaklarımızı biliyorum elbette ancak bu yıl 57 milyon euro sadece 6 ayda zarar açıkladılar buda riva+floryanın yarısı ve yıl sonunda bu zarar 2 katı olacak ve riva devlete 1 yıllık zarar karşılığı verilmiş olacak. bence başımızdakiler bu saçma düzende yönetemedikten sonra kulübün batışı yakındır. aysalda çıktı özbekte çıktı faruk sürende çıktı. hangisi maddi olarak kulübü düzlüğe çıkardı? gelen kendi çıkarını düşünüyor cebini doldurup gidiyor. spor yöneticilerini denetleyen bir sistem yok üye sayımız 12 bin mali kongreye gelen 1300 kişi nerde istikrar? yok tabiki de.. şuan galatasarayın düzlüğe çıkmasının tek yolu üyelik sistemini taraftarına açmak veya %51 ini satıp yönetimde denetleyici hissedar sağlamak. başka türlü gelen soyar giden soyar bizde burda öttüğümüzle kalırız anca..

• Yaw öle herkes Galatasaray'da söz sahibi olacaksa ooo

Bence Galatasaray Lisesi gayet yeterli bir kıstas. Şuan ki sistem dewam etsin
  • Arkadaşlar bu 25 milyon taraftar hikayelerini geçelim lütfen. İstanbul'da 20 milyon insan yaşıyor, 25 milyon Gs'li/Fb'li hikayelerimize göre İstanbul'da 7 milyon Galatasaray ve yine 7 milyon Fenerbahçe taraftarı olması lazım. Ama olaya bakın ki maç günleri 7 milyon kişiden 55.000 tanesini bile toplayamıyoruz. Siz kalkmış 12 milyon 500 bin taraftarın kulübe üye olmasından bahsediyorsunuz. Geçiniz.
  • avianca kullanıcısına yanıt
    Kulube daha fazla para verelim futbolculara daha fazla maaş versinler, daha iyi yaşasınlar diyorsun. Ama biz yine .ok gibi futbol izleyelim, fark etmez diyorsun. Formasına, şapkasına, atkısına para verdiğin yetmiyor. Stadda izlemek için kartına, kombinesine para veriyorsun. Evde izlemek için yayıncı kuruluşa para veriyorsun, yetmiyor. Diyorsun ki bizi üye yapsınlar yılda şu kadar para daha verelim, diyorsun. Sonra nato kafa nato mermer lafını araya sıkıştırarak bir akıllı benim demeye getiriyorsun.

Futbol para harcadıkça güzelleşen bir spor olsaydı Fenerbahçe taraftarı şu an kan ağlamazdı.
  • Üyelik sistemine gençlik kollarına kayıt zorunluluğu getirilebilir. Nasıl olsa siyasilerin istediği şekilde yönetiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Kulube daha fazla para verelim futbolculara daha fazla maaş versinler, daha iyi yaşasınlar diyorsun. Ama biz yine .ok gibi futbol izleyelim, fark etmez diyorsun. Formasına, şapkasına, atkısına para verdiğin yetmiyor. Stadda izlemek için kartına, kombinesine para veriyorsun. Evde izlemek için yayıncı kuruluşa para veriyorsun, yetmiyor. Diyorsun ki bizi üye yapsınlar yılda şu kadar para daha verelim, diyorsun. Sonra nato kafa nato mermer lafını araya sıkıştırarak bir akıllı benim demeye getiriyorsun.

Futbol para harcadıkça güzelleşen bir spor olsaydı Fenerbahçe taraftarı şu an kan ağlamazdı.

yahu benim anlamadım sadece görüş öneri belirttik. heralde bu dediklerini biliyoruz. bende hoşnut değilim selcukun semihin sabrinin aldığı paralardan... bırakalım lise yemeye devam etsin bi başkan cıkarıyorlar al birazda sen ye diyorlar. niye taraftarında kongrede söz hakkı olmasın? burdan bakın birde. babalarının çiftliği gibi yönetsinler bi ton borç takıp gitsinler. para olsa selcuk sabri mi izleriz biraz düşünün ya. adam akıllı yöneticiler olmadıktan sonra nasıl düzlüğe çıkacak mali açıdan. sen stada gitme ürün alma kulübe destek olma sonra neymis güzel futbol yok. bizde biliyoruz parayla saadet olmaz. ben fikrimi belirttim en azından buyur sen de belirt o zaman 1 milyar liralık borc nasıl kapancak. ülkede zaten bir zevkimiz futbol vardı oda bitti ilerde artık oynatılması da yasaklanırsa şaşırmam. birlikten kuvvet doğar bugün gs ın şuanki halinden kurtulması için yıllık bırak 100 lirayı 1000 hatta 10 bin lira ödemeyi göze alacak taraftar tanıyorum.

niye yıllık üyeliğini yaptığında passolige para vermesen, çeşitli çekiliş ve hediyeleri olsa, kulübün ferdi gibi davranabilsen kötü mü olur? 500 bin dolar üyelik aidatın yok diye niye senin senin söz hakkın alınıyor. kongrede o ne idüğü belirsiz 1300 kişi seni temsil etmek zorunda kalıyor?

yahu bir adam da çıksın arkadaş sen fikrini sunmuşsun ama böyle olsa daha iyi olurdu desin. herşeye muhalefetsiniz şurda yazılanları nasıl karalarım nerden acık bulurumun derdindesiniz. bizim ulusumuzun neden bir arpa boyu yol alamadığı burdan belli işte birşeyleri üretmek değil, olan şeyleri nasıl baltalarım nasıl bi çomak sokarım onun derdindesiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.