Şimdi Ara

taraftara acık antreman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kazımı ne diye çağırıyolar tam anlayamadım ?

ayrıca video için teşekkürler
  • en çok gaza getiren kazım olmuş
  • Eboue yi çağırmadılar mı ben mi görmedim
  • fenere küfür ediyolar sanırım kazımda daha yüksek daha yüksek diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitandirr

Eboue yi çağırmadılar mı ben mi görmedim

Cagirdilar hocam baslarda cagirdilar arti tisort esorfman filan siyah olunca tabi görmemissin
  • Büyük ihtimal gözükmedi ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitandirr

Büyük ihtimal gözükmedi ekranda

Cok ayiiiip ama bende baktim birdaha haklisin biraz öyle yanliz busene en önemli oyuncumuz olack görükmez adam

• Ben diyordum geçen sene bu İssiar Dia kadar kara adam olmaz diye eboue dahada kara çıktı maçta artık oyuncular korksun siyah incimiz
  • Hepsi farklı tarzda çağrıldı. Mesela Kazım böyle: Kazım Kazım o o o Kazım Kazım o o o . Elmander böyle: Elmander Elmander Elmander aman aman Elmander..... H.Şaş komediydi: Hasan Şaşı Hasan Şaşıı fenere ... Başıı
    Eboueye 30 cm doğuştan falan söylediler.. Fazla küfür olmadı bi Kazım çağrıldıktan sonra giderken fb ile ilgili küfür ettiler Kazım fenerin... Diye..

Sonuç olarak güzeldi yani. Ayrca Meloda makara adam taraftar tezahürat yaparken adam oturarak oynuyor ellerini falan kaldırıyor..

Takıma gelince de Baros biraz moralimi bozdu. Adam gibi ne şut çekti ne pas attı poposunu zor kaldırdı umarım maçlarda böyle olmaz.. Bide Sercan ve Riera daha pek alışamamış ama Rieranın sol ayak dışı pasları ortaları falan süper..

Edit: Unutmadan Sercanı çağırdıktan sonra bu forma kutsaldır.... Söylediler mesaj babında

• evet sercandan sonra bu forma kutsaldır nasip olmaz herkeze dediler , ayrıca baros kötü ne oldu kafasını karıştıran ne anlamadım , sercan da alışır fatih hocanın baskısından heyecan yapmıştır biraz , allah nasip edersen nazar değmezse takım güzel olacak arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangoren

Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince paylaşırım bu tarz videoları Bu arada Kazım bu sene adından baya bi söz ettirecek gibi

Resmi twitter hesabından senin videoları paylaştılar (yanlış anlaşılmasın senden sonra paylaştılar zaten)

• .......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.