fenere küfür ediyolar sanırım kazımda daha yüksek daha yüksek diyo
quote:
Orijinalden alıntı: Mitandirr
Eboue yi çağırmadılar mı ben mi görmedim
Cagirdilar hocam baslarda cagirdilar arti tisort esorfman filan siyah olunca tabi görmemissin
Büyük ihtimal gözükmedi ekranda
quote:
Orijinalden alıntı: Mitandirr
Büyük ihtimal gözükmedi ekranda
Cok ayiiiip ama bende baktim birdaha haklisin biraz öyle yanliz busene en önemli oyuncumuz olack görükmez adam
Ben diyordum geçen sene bu İssiar Dia kadar kara adam olmaz diye eboue dahada kara çıktı maçta artık oyuncular korksun siyah incimiz
Hepsi farklı tarzda çağrıldı. Mesela Kazım böyle: Kazım Kazım o o o Kazım Kazım o o o . Elmander böyle: Elmander Elmander Elmander aman aman Elmander..... H.Şaş komediydi: Hasan Şaşı Hasan Şaşıı fenere ... Başıı Eboueye 30 cm doğuştan falan söylediler.. Fazla küfür olmadı bi Kazım çağrıldıktan sonra giderken fb ile ilgili küfür ettiler Kazım fenerin... Diye..
Sonuç olarak güzeldi yani. Ayrca Meloda makara adam taraftar tezahürat yaparken adam oturarak oynuyor ellerini falan kaldırıyor..
Takıma gelince de Baros biraz moralimi bozdu. Adam gibi ne şut çekti ne pas attı poposunu zor kaldırdı umarım maçlarda böyle olmaz.. Bide Sercan ve Riera daha pek alışamamış ama Rieranın sol ayak dışı pasları ortaları falan süper..
Edit: Unutmadan Sercanı çağırdıktan sonra bu forma kutsaldır.... Söylediler mesaj babında
evet sercandan sonra bu forma kutsaldır nasip olmaz herkeze dediler , ayrıca baros kötü ne oldu kafasını karıştıran ne anlamadım , sercan da alışır fatih hocanın baskısından heyecan yapmıştır biraz , allah nasip edersen nazar değmezse takım güzel olacak arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: cihangoren
Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince paylaşırım bu tarz videoları Bu arada Kazım bu sene adından baya bi söz ettirecek gibi
Resmi twitter hesabından senin videoları paylaştılar (yanlış anlaşılmasın senden sonra paylaştılar zaten)
.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme