1 i izledim renkaş saol 2 yi de izleyelim ellerine sağlık
Eline sağlık hocam
Ellerine sağlık hocam.
Teşekkürler.
Eline sağlık hocam. Çok makbule geçti.
Çok güzel hocam eline aülık inşallah bozulmaz bu tablo abartı bir yıldızın gelmemesi daha iyi olmuş gibi gerçek bi takım havası var fatih hoca sağolsun
Antrenmana gittim beyler, hatat ilk resimde bende varım Bir çok kişi gelmişti, tezahüratlar falan inledi baya..
quote:
Orijinalden alıntı: Boztas03
Antrenmana gittim beyler, hatat ilk resimde bende varım Bir çok kişi gelmişti, tezahüratlar falan inledi baya..
bizde nerde o şans ah be istanbulda olsam yemin ederim giderdim
Çok güzel hocam eline aülık inşallah bozulmaz bu tablo abartı bir yıldızın gelmemesi daha iyi olmuş gibi gerçek bi takım havası var fatih hoca sağolsun
Taraftar isim farketmeksizin herkesi çağırıyor helal olsun. Bu gurur hepimizin arkadaşlar, hepimizin !!!
büyük GALATASARAY TARAFTARI beni acaip gururlandırdı
kazım adam ya
taraftarlık çekirdekten merkeze bir sistemdir , her kademe ve kademeler arasında dayanışmayı gerektirir.idmanda takımın yanında olmak nasıl bir taraftarlık örneğiyse , senin bu videoyu renktaşlar için paylaşmanda aynı derecede önemli bir taraftarlık örneği. yani ; Eyvallah
Kazım adamın dibi arkadaş, herkes nasıl klasik adam bir anda tribün çoşkunu 3 katına çıkarttı.
Kazım coşturmuş valla
Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince paylaşırım bu tarz videoları Bu arada Kazım bu sene adından baya bi söz ettirecek gibi
Kazım futbolcu olmasa Dj olurmuş, adama bak ya
kazım uçmuş , nasıl gaza getiriyo taraftarı hahahahaha çok fırlama yaa