Şimdi Ara

Taraftara özel bölümlerle ilgili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reLo

Kusura bakmayın ama buradaki yoneticiler sizin uşağınız değil.Gunün her saati burada olmak zorundada değil.Herler burada amme hizmeti (geneli diyelim) yapıyor.Herkesin özel hayatı var.Hayatı günboyu buraya bağlı kalmak değil.Buraya sizlerde yardımcı olacaksinizki insanların islerini hafifleteceksiniz.Yapmıyorsanız sesinizide cikarmiyacaksiniz.Para ödemiyorsun birsey yapmiyirsun sonrada bol bol konuşuyorsunuz.

millette sizin saçma sapan kışkırtıcı topiclerinizi okumak zorunda değil. Tamam kabul ediyorsanız bende her gün gs ilgili şahsi görüşlerimi kendim yazıp kendim karar vereyim ve alaycı haksız ifadeler kullanayım tamam diyorsanız devam edelim.
  • Sebep? Neden? Sonuç?
    Do u think ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Kusura bakmayın ama buradaki yoneticiler sizin uşağınız değil.Gunün her saati burada olmak zorundada değil.Herler burada amme hizmeti (geneli diyelim) yapıyor.Herkesin özel hayatı var.Hayatı günboyu buraya bağlı kalmak değil.Buraya sizlerde yardımcı olacaksinizki insanların islerini hafifleteceksiniz.Yapmıyorsanız sesinizide cikarmiyacaksiniz.Para ödemiyorsun birsey yapmiyirsun sonrada bol bol konuşuyorsunuz.

millette sizin saçma sapan kışkırtıcı topiclerinizi okumak zorunda değil. Tamam kabul ediyorsanız bende her gün gs ilgili şahsi görüşlerimi kendim yazıp kendim karar vereyim ve alaycı haksız ifadeler kullanayım tamam diyorsanız devam edelim.

Kusura bakma ama benim yazdıklarım ne senin dediklerin ne? Ayrıca okumak zorunda degilsen girmezsin foruma olur biter.Yada giriyorsanda şikayet edersin seni haklı bulursan kapatırlar konuyu mesajı..Ama buradaki görevli arkadaslar sabahtan aksama kadar forumda insanların pesinden kosturamaz.

Kısacası kimse zorla sizi bu foruma sokmuyor.Egerki rahatsız oluyorsanız şikayet ederek rahatsızlığınızı giderirsiniz yada foruma girmezsiniz.

• fenerliler girmesin o zaman bizim bölüme! ne yani orası Galatasaray bölümü tamamda hiç mi rakiplerimiz hakkında konuşmayacağız?
    Yaptığınız komiklikleri görseniz siz kendiniz yarılırsınız zaten! O kadar şike vs vs olayı sizi acıtmıyorda '''' bu ifademi sizin zorunuza gidiyor?

Gülmekte mi yasak desem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

fenerliler girmesin o zaman bizim bölüme! ne yani orası Galatasaray bölümü tamamda hiç mi rakiplerimiz hakkında konuşmayacağız?
    Yaptığınız komiklikleri görseniz siz kendiniz yarılırsınız zaten! O kadar şike vs vs olayı sizi acıtmıyorda '''' bu ifademi sizin zorunuza gidiyor?

Gülmekte mi yasak desem?

Konuşacaksınız tabi lafımız yok edebiyle konuşmalısınız. Sizin bizim kendi takımımızı savunmak için yazdıklarımızı dahi kopyalayıp(diğer açtığınız dalga amaçlı, iftira amaçlılar dolu onları söylemeye bile gerek duymuyorum) "muhaha bu fenerlilere acıyorum yazdıklarına bak" tarzı basit şuursuz topicler olmamalı. Bir kerede öz eleştiri yapın ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 26 Ağustos 2011; 23:03:39 >

• nekadar kastırılıyor bu bölüm yahu , acayip acayip yasaklar var ... kreş işletiyor sanki yöneticiler , cezalar böyle oldukça insalarda kreş ortamı oluşturmaya devam edecektir

herkez heryere mesaj atabilmeli ... ısrarla tartışmaları uzatanlara bölüm uzaklaştırma verirsin , mesajlarını silersin our biter illaki o tip kişilerin ayağı kesilir burdan ... ve sonuç olarak taraftarların buluştuğu ortam burası altın gibi olacak hali yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bunun amacı kendi renktaşlarımızla aynı bölümde konuşmak, diğer takımların katılmasını istersek te ortak bölümde konuşmak değil miydi ?

karşı takım hakkında kendi renktaşlarımla konuşmak istiyorum belki ?

madem forumu bu şekilde olsun istediniz biz de o şekilde yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

bunun amacı kendi renktaşlarımızla aynı bölümde konuşmak, diğer takımların katılmasını istersek te ortak bölümde konuşmak değil miydi ?

güldürmeyin üste yazıyorum yine yazıyorum

Konuşacaksınız tabi lafımız yok edebiyle konuşmalısınız. Sizin bizim kendi takımımızı savunmak için yazdıklarımızı dahi kopyalayıp(diğer açtığınız dalga amaçlı, iftira amaçlılar dolu onları söylemeye bile gerek duymuyorum) "muhaha bu fenerlilere acıyorum yazdıklarına bak" tarzı basit şuursuz topicler olmamalı. Bir kerede öz eleştiri yapın ....

• Kudüs'e dönmüş burası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

güldürmeyin üste yazıyorum yine yazıyorum

Tamam hocam, sakin ol.Ne bu şiddet, bu celal?Ben şimdi senin söylediğinin aksi birşey mi söyledim?Veya SPaCeLoRD senin söylediğinin aksi birşey mi söylemiş?

• Genelde Galatasaray taraftarı yapıyor bunu, sayı olarak da kalabalıklar burada konu Fenerbahçe oluyor ama kendi bölümlerinde konuşuyorlar, ortak alana açılması gerekir bu konular.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

fenerliler girmesin o zaman bizim bölüme! ne yani orası Galatasaray bölümü tamamda hiç mi rakiplerimiz hakkında konuşmayacağız?

Gülmekte mi yasak desem?

Sizin bölümde hiç yok zaten Galatasaray'la dalga geçen. Herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Genelde Galatasaray taraftarı yapıyor bunu, sayı olarak da kalabalıklar burada konu Fenerbahçe oluyor ama kendi bölümlerinde konuşuyorlar, ortak alana açılması gerekir bu konular.

Bir Beşiktaş'lılar kalmıştı bizi yöneticilere şikayet etmeyen şu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Genelde Galatasaray taraftarı yapıyor bunu, sayı olarak da kalabalıklar burada konu Fenerbahçe oluyor ama kendi bölümlerinde konuşuyorlar, ortak alana açılması gerekir bu konular.

Genelde dedim, hepimiz yapıyoruz bunu ,kurallara uyacaksın kardeşim Beşiktaşlısı Galatasaraylısı yok bu işin.

• quote:

quote:

quote:

Genelde dedim, hepimiz yapıyoruz bunu ,kurallara uyacaksın kardeşim Beşiktaşlısı Galatasaraylısı yok bu işin.

Tamam da bizim bölümde daha çok olmasının sebebi bizim daha fazla taraftarımızın olması. Bunu sende söylüyorsun. Kafasına esen konu açıyor kalabalık olunca diğer bölümlerden daha çok konu olmuş oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam da bizim bölümde daha çok olmasının sebebi bizim daha fazla taraftarımızın olması. Bunu sende söylüyorsun. Kafasına esen konu açıyor kalabalık olunca diğer bölümlerden daha çok konu olmuş oluyor.

Bunu söylüyorum çünkü yöneticiler o bölüme daha dikkat ederler belki diye

zaten konuların büyük çoğunluğu kendi takımı dışında diğer takımla alakalı oluyor, malum şike olayı olunca... herkese cevap hakkı verilmeli.

• Bence tekrar acilmali ama diger bölümlerde hakeret, tahrik gibi durumlarda süResiz bölüm cezasi gelmesi daha mantikli olur.
    Benim Galatasarayli olarak Galatasaray bölümünde 7 8 kenidni bilmezin sayesinde iyi yasadigim bir durum bunu uygulayabilirler.
    Neticede zaten siteye telofon numarasi ile falan kayit mecburi oldu herkez hareketine mecburen dikkat etmek zorunda kalir. Ama 3 5 kisi sorun yaratir diye herkezi engellemek bence sacma oluyor
  • Helal olsun 2 dakikada silindi mesajım.Keşke her bölümde bu kadar hızlı işlem yapılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ortak alanlarda kavga çıkar, sürekli toplu banlanma olur ortak alan fikri olmaz futbol bölümlerinde.

Birde hazır yönetim burada iken bir soru sormak istiyorum, eğer Fenerbahçe spor klübü bank asyaya düşerse forumdaki kategorisi kalacak mı yoksa diğer ligler bölümüne mi alınacak?

Böyle bir ihtimal yok , bank asya fikstürü çekildi.

Bunun olmayacağını siz nerden biliyorsunuz? Federasyonun yaptıkları herşeyin birbiriyle tutmadığını forumdaki herkes biliyor.Burada arkadaş sadece düşerse nolur demiş.Sizce düşer mi dememiş ;)

• Bence sonuclari daha vahim olacak, yanlis bir uygulama. Basbakanin patlayan "komsularla sifi sorun" politikasi gibi birsey sizinki

Nedeni gayet acik, ustteki mesajlarda bile 4 buyuklerin taraftari --yoneticiler konuda olmasina ragmen-- birbirine daliyor. Nasil olacak da ortak bolumde rahat duracaklar?

Mumkun degil

Birakin millet bir sekilde kendi basliklarinda rahatlasin, 'lasin, gazini alsin, yoksa soda siseleri yine ortalikta dolasacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 27 Ağustos 2011; 9:39:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.