Şimdi Ara

Taraftara özel bölümlerle ilgili (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Yapcaksanız tam yapın, kimse karşının konularını göremesin

en mantıklısı bu.
    madem başka kulüplerin konusuna hem giriyor hem de şikayetçi olunuyorsa kendi kulübünün dışındaki taraftar bölümlerine giremesin. tabi log out olunca da giremesin yoksa anlamı kalmaz.
  • "Yönetici abiler, Galatasaraylılar bizden çok konu açıyor bizimle ilgili "

Komiksiniz vallahi. Bütün ülke dalga geçiyor sizinle, biz konuşunca batıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

"Yönetici abiler, Galatasaraylılar bizden çok konu açıyor bizimle ilgili "

En basit şekilde empati yapıcak kadar akıl kırıntısı yok.
  • Admin'e birşey sormak istiyorum.

Efsane futbolcusu, yöneticisi, başkanı ve futbolcuları şike kapsamında gözaltına alınmış, ifadelerine başvurulmuş, şampiyonlar liginden atılmış bir klübün taraftarının ; kanırta kanırta diyerek başlık açması, taraftarın bölümünde gelip galatasaray'a hakaret etmesi o takımı aşşağılamaya çalışması yüzsüzlükten başka nedir ?

Eğer birilerini suçluyorsanız onları suçlayın birazda.Yeter artık taraf tutmalar sanki biz şike yapmışız gibi muamele görüyoruz.Onların mesajları siliniyor biz ban yiyoruz 4 gün. ortamı birazda siz kızıştırıyorsunuz kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Sen bir empati yap istersen, kimseden öğrenecek değilim o işi. Bir araştır bakalım kaç kere bu tarz bir şey yazmışım ?

Şike olaylarına kadar sizin bölümü de görüyorduk, 2 dakika sıkışınca unuttunuz bizimle ilgili konu açmayı bakıyorum. Siz zamanında "empati" kursaydınız zaten laf eden olmazdı bu kadar. Sürekli Galatasaray'la ilgili konu açanlar sizlerdiniz, şimdi sıra bizde; kümede kal diyenler de sizlerdiniz, o da döndü dolaştı size geldi. İlahi adalet mi desem, ne desem bilemiyorum artık.

• quote:

quote:

Kötü geçirdiğimiz geçen sene heryere hadi cincon kümeye yazan her gs li ile tartışırken bank asya 1.lig diye dalga geçen fenerlilerde akıl kırıntısı ne kadarsa bu arkadaştada o kadar var

• biz kötü sezon geçirirken kümede kal gs serbest
    şikeci olduğu uefa tarafından onaylanan fenere kümede kal deyince auvvvvvv

parayla değil sırayla bu işer
  • quote:

quote:

Kötü geçen sezonda kümede kal cimbom diye dalga geçenler yok mu şu forumda? Şimdi burayı ''GS bölümünde dalga geçiliyor'' diye ağlama duvarına çevirmiyorlar mı ? İşte hayat burada cok anlamsız kalıyor..

• Konuya bak fenerli galatasaraylı kavgasına dönüşmüş
  • madem herkes burda sorayım

dışarı çıkacağım

açık renk kotun üstüne lacivert tişört mü yoksa pembemsi tişört mü giyeyim
  • fenerliler sikayet etmis hemen burda da. ya biraz dusunun. biz 8. oldugumuzda siz bizimle dalga gecen sayisiz konu actiniz. simdi de sizin sike olayiniz var ki bu olay cok daha buyuk bir olay, bizimkiler de sizle dalga geciyor. bence rakip takimin bolum konularini gormek de sayak olsunen iyisi. suanda durum gs ve fb derneklerinin ayni salonda kurulmasi gibi bisey oluyor.
  • Konuyu açan yöneticiye sesleniyorum,madem böyle bir şeyden şikayetçisin neden hala göz yumuyorsun.Bundan sonra senin samimiyetini sorgularım.
    Bende başlıyorum konular açmaya Fenerbahçe bölümünün yarısını diğer kluplerele doldurucam,bakalım işlem yapabilecek misin?
  • Bursaspor bölümüne mesaj atamıyorum?

Birkaç gündür böyle. Sebebi ne ola ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 27 Ağustos 2011; 20:20:21 >
  • Kişi kendinden sorumludur, forum eski haline gelmeli.Kurala uymayanı cezalandırır, gereğini yaparsınız !

Ben neden kendini kontrol edemeyenlerin yüzünden karşılıklı konuşabileceğim insanlarla muhabbetten mahrum kalıyorum ?! Sizin yaptığınız tek şey yanlış yapanı ödüllendirmek.

Ceza verme konusunda da adaletsizlik diz boyu !!! İlk önce kafanızdaki forum kullancı kaybetmesin de ne olursa olsun, sonuna kadar idare edelim anlayışını yok edin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Kişi kendinden sorumludur, forum eski haline gelmeli.Kurala uymayanı cezalandırır, gereğini yaparsınız !

Ben neden kendini kontrol edemeyenlerin yüzünden karşılıklı konuşabileceğim insanlarla muhabbetten mahrum kalıyorum ?! Sizin yaptığınız tek şey yanlış yapanı ödüllendirmek.

Ceza verme konusunda da adaletsizlik diz boyu !!! İlk önce kafanızdaki forum kullancı kaybetmesin de ne olursa olsun, sonuna kadar idare edelim anlayışını yok edin !

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: __VaSsiLi__

quote:

Kişi kendinden sorumludur, forum eski haline gelmeli.Kurala uymayanı cezalandırır, gereğini yaparsınız !

+1903

eğer öyle bir anlayış varsa katılıyorum. Gerekli cezalar gereken kişilere verilsin zaten foruma giren sayısı azalmaz artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ortak alanlarda kavga çıkar, sürekli toplu banlanma olur ortak alan fikri olmaz futbol bölümlerinde.

Birde hazır yönetim burada iken bir soru sormak istiyorum, eğer Fenerbahçe spor klübü bank asyaya düşerse forumdaki kategorisi kalacak mı yoksa diğer ligler bölümüne mi alınacak?

Böyle bir ihtimal yok , bank asya fikstürü çekildi.

Bunun olmayacağını siz nerden biliyorsunuz? Federasyonun yaptıkları herşeyin birbiriyle tutmadığını forumdaki herkes biliyor.Burada arkadaş sadece düşerse nolur demiş.Sizce düşer mi dememiş ;)

Bugün açıklama yapıldı , taleb reddedildi. Fikstür çekimi yapılmışsa olay bitmiştir...

• "Forum" kelime anlamı itibariyle "tartışmadır", tartışma alanıdır.

Üyeler burada söz konusu konu üzerinden tartışırlar. Tartışmanın doğası gereği de KARŞILIKLI olmaları gerekmektedir.Bu bağlamda spor bölümü eski haline gelmelidir.Üyeleri disiplinize etmek için ise mevcut kurallar aşikardır. Ancak bu kurallar ve ihlali neticesinde verilen cezalar forum kalitesi açısından arttırılabilir.

%10'luk "çocuk" yüzünden kurulan bu yeni sistem, %90'lık kesimi bu forumdan git gide uzaklaştırmaktadır.Oysa ki bu forumun her yerinde saçma sapan tartışmalar oluyor ama hiç bölüm/sınıf ayrımı yapılmıyor. LPG-Benzin-dizel tartışmaları, araba markası tartışmaları, yaratılış teorisi tartışmaları. Örneğin, adam geliyor megane bölümüne
    " megane arabamı lan? Almandan şaşmayacan, Opel alacan Opel " diyor mesela :) O zaman o bölümde de buradaki gibi kural koyulsun ve "opel'i olan opel bölümüne, Renault'u olan Renault bölümüne yazacak" densin. Ya da Kültür/ Bilim bölümü "evrim teoricileri ve tek tanrıcılar" olarak 2 kısma ayrılsın.

Siz yöneticilerin görevi, yaş ve ruh olarak tam olgunlaşmamış kişileri forumdan uzaklaştırmaktır. Cezaları ise hakkaniyetli bir şekilde vermektir. Eğer hakkaniyetli veremiyorsanız bu sizin değil, site yöneticilerinin problemidir ki onlarda bu işi en iyi yapabilecek bölüm yöneticisi bulmak veya bu yönde zemin oluşturmak zorundadırlar.

"Spor bölümü zıvanadan çıktı iyice. Bundan böyle herkes kendi takımı hakkında kendi takımının bölümüne yazacak" Bu mudur yani elinizden gelen çözüm?

Şehirde 1 tane seri katil var. Polis yakalayamıyor ve karar alıyor : " Sokağa çıkma yasağı" . :)

• quote:

hocam her zaman ki gibi çok güzel yazmışsın
    bende senin gibi düşünüyorum çok seviyeli konuşan fbli bjkli var onlarla konuşamıyoruz ortak alana konu açın diyorlar mesela bir kasımpaşa tayfa örneği var facia adam her konuda zaten forumun yarısınıda gördüğüm kadarıyla cezalı geçiriyor böyle adamlarlamı konuşalım ortak alanlarda sonuçta herkes takılmıyor oralara...
    bide şu var gs bölümünde yada vs. çok fazla fb konusu oluyor diye olcak tabi forum bakımında kullanıcı olarak üstünüz gündem çok yoğun gayet normal bizim gs bölümünde fb ile ilgili olan konuların hepsi kendi bölümündede var ama neye yarar cevap yazamıyoruz eskiden orada tartışabiliyorduk şimdi kendi bölümümüzde konuşuyoruz ve bu göze batıyor.
    Anket sonuçlarıda ortada yeni düzenlemeyle ilgili...
    Sonuç itibariyle kendinizle alakalı olmayan konuları ortak alanlarda paylaşın diyen yöneticilerimizin mesajımı dikkate almasını umuyorum eski sistemi arıyoruz forum düzeni bakımından ben fbli(bjkli tsli ) hakkında konuşuyorum bana cevap veremiyor ne anladım ben bu işten sanıyorum ki onlarda bizim gibi düşünüyordur .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.