Şimdi Ara

tarantino hayranları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce QUENTIN TARANTINO'nun en iyi filmi hangisi

• Herifin zaten sayılı filmi var... Bence Pulp Fiction en güzeli.

Adam az film çekmiş ama öz çekmiş. IMDB sıralamasında "Pulp Fiction" gelmiş geçmiş en iyi #10 film.

1994 yapımı.http://imdb.com/title/tt0110912/
  • Pulp Fiction en iyisi.. ama Reservoir Dogs daki virgin muhabbeti de baya ii..
  • walla bence tüm filmleri güzel .Ama özellikle Rezervuar Dog Bambaşkaydı.....
    Yeni filmi cıkcakmıs herhalde
  • bence en iyisi pulp fiction
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cavo

Pulp Fiction en iyisi.. ama Reservoir Dogs daki virgin muhabbeti de baya ii..

sana katılıyorum çok haklısın ama kill bill de güzel flimdi
  • pulp fiction tek geçerimmm ama kill bill we reservoir dogs da süpperrrrr .......

TARANTINOO TAPIOMM SANAAA !!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reservoir dogs
  • katil doğanlar..her ne kadar oliver stone'nin yönetmenliğini üstlendiği film olsada senaryosu tarantino ya ait hayatımda izlediğim en entereastik film çekimler o kadart iğrençi ve kafa bulandırıcıki, çok sıra dışı mutlaka izlemediyseniz izleyin derim ya nefret ediceksiniz yada bayılacaksınız

• arkadaşlar bide gün batımından şafağa serisi var o seride tarantino serisi olarak lanse ediliyor fakat o sadece -sanırım- isminin kullanılmasına izin vermiş diye duydum bilgisi olan varmı bu konu hakkında.
    Not: Seriyi izlediğiniz zaman hayatınızdan bir 5 saati boşu boşuna harcamış olursunuz ama inanın çok geyik bir seri
  • gün batımından şafağa serisini bilmiyorum ama HERO filminde sadece kendi adının kullanılmasına izin vermiş yani aslında onunla alakası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: A.E.M.

arkadaşlar bide gün batımından şafağa serisi var o seride tarantino serisi olarak lanse ediliyor fakat o sadece -sanırım- isminin kullanılmasına izin vermiş diye duydum bilgisi olan varmı bu konu hakkında.
    Not: Seriyi izlediğiniz zaman hayatınızdan bir 5 saati boşu boşuna harcamış olursunuz ama inanın çok geyik bir seri

yok "karanlıktan şafağa" (From Dusk Till Dawn) 3 seriden oluşuyor ilk serinin yönetmeni "robert rodriguaz"

bu seride zaten "quentin tarantino" yu oyuncu olarak görürsünüz ve ona eşlik eden diğer oyuncular "george clooney" "harvey keitel" dir

,,diğer serileri ilk serisi gibi ses getirmedi ama burda quentin tarantino nun oyunculuğu cok beğenilmişti hatırlarsanız gecen senelerde "kod adı:"adlı dizidede kötü adam olarak rastlamıştık tarantinoya

• ben True Romance (1993) e bayılmıştım. ama yönetmen olarak en iyi filmi diyorsanız Pulp Fiction (1994) derim.
  • kill bill
  • pulp fiction-reservoir dogs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 20 Mayıs 2005, 17:47:15 >
  • kill bill serisi ve pulp fiction...
  • Ama benim favorim Kill Bill 2
  • ARKADAŞA TAM ANLAMIYLA KATILIYORUM

quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

pulp fiction tek geçerimmm ama kill bill we reservoir dogs da süpperrrrr .......

TARANTINOO TAPIOMM SANAAA !!!!!
  • REZERVUAR KÖPEKLERİ
  • Bence ustanın en iyi filmi Pulp Fiction'dır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.