rezervuar köpekleri pulp fictionu seyretmedim ama bu kadar met edildiğine göre bi bakalım onada
Gün batımından şafağı 1 sadece tarantinonun..Diğerleri iğrenç zaten hiç hele 2. si tam bir rezalet.2. sini sakın izlemeyin hayatımda daha dandik bir film görmedim.3. idare eder o izlenebilir.Ama bence 1.'si çok güzel.İzlenmesi gerekir.
Pulp Fiction
hepsi güzel bea. ben hep onun filmleini seyrediyorum zaten.. bi gün canları sıkılmışta. gün batımından şafağa yı öyle yapmışlar ve nice filmlerden daha güzel olmuş :) bazı sahneleri biraz mantıksız olmus ama olsun hepsi yinede emsalsiz eserler.
quote:
Orjinalden alıntı: deniz17
Gün batımından şafağı 1 sadece tarantinonun..Diğerleri iğrenç zaten hiç hele 2. si tam bir rezalet.2. sini sakın izlemeyin hayatımda daha dandik bir film görmedim.3. idare eder o izlenebilir.Ama bence 1.'si çok güzel.İzlenmesi gerekir.
yanılıyorsun 1. seride tarantino sadece senaro ekibindeydi ve oyuncuydu yönetmen ise rodriguaz di zaten yönetmenle yakınlığı herkes tarafından biliniyordu
bu arada "katil doğanlar" filminin senaryosunu tarantinoya aitti oliver stone yönetmenliği üstlenmişti
Kill Bill serisi çok iyiydi
pulp fictionu da severim ama bence en iyisi kill bill
rezervuar köpekleri bence çok güzel bi filmdi
bu yönetmenin kill bill serisinden başka filimlerini izlemedim ama şu kill bill filmine güzel diyenler nesini beyendiler filmin bir türlü anlayamadım. size yeminederimki bu filmi bir türk yönetmen türk oyuncularla yapsalardı lar yapardınız. meela dünyayı kurtaran adam filmi. bu filmi ve kill bill i her seyrettiğimde gülerim. ama dünyayı kurtaran adam filmine gülenler kill bille alkış tutuyorlar. bu yönetmenin yaptığı kill bill filminin saçmalıkları
1-kız filmin başında hamile halde başından kurşun yiyor ama ölmüyor. hadi kurtuldu diyelim çocuğu nasıl yaşadı. hadi vaktinde hasteneye götürseler kurtulur desek bu seferde polisler geliyor kilisede oyalanıyor kız onkere ölür.
2-kız gidip düşmanlarından birini yakalıyıp sonra kolunu kesiyor. sonra diğer insanlarla dövüşmeye başlıyor. ama kolu kesilen ve diğer adamları hertafı kesilip biçildiği halde bayılma filan yok. bırakın kolu bilek damarı kesilse insan 5-10 dk içinde kan kaybından bayılır ve önlemi alınmazsada ölür. hadi diğer adamları görmemezlikten gelenim ya o kolunu kestiği kadına ne demeli. kızın kolunu kesiyor sonra yarım saat dövüşüyor sonra onu alıp arabadan atıyor. kız sapa sağlam. ne saçma ya.
3-birinci bölümde son ssahnedeki kadınla dövüşmeden önce 50 yerinden yaralanıyor. ve ona sapasağlam gidiyor. sonra ordada biçiliyor ama sapasağlam.
4-ikinci filimde mezardan çıkma olayı. saçççççççççmaaaaaa ötesi ya
5-konu berbat ötesi.......
6-daha çok varda yazmakdan yoruldum...
vb.......
haklısın ismail kill bill yaramaz sacma sahneler cok ama sonucta suna benzer hani bir markalı ürün alırsında birde markasız öyle bir şey insanlar şuna dikkat ediyor "tarantinonun filmi kötü olmaz" mantık bu ama yönetmen senarist farklı isnalar olsaydı o zaman film için yorum su olur " berbat bir film midem bulandı her yer kandı cok aptalca yapmışlar" diyenler cıkardı
quote:
Orjinalden alıntı: wildworld
haklısın ismail kill bill yaramaz sacma sahneler cok ama sonucta suna benzer hani bir markalı ürün alırsında birde markasız öyle bir şey insanlar şuna dikkat ediyor "tarantinonun filmi kötü olmaz" mantık bu ama yönetmen senarist farklı isnalar olsaydı o zaman film için yorum su olur " berbat bir film midem bulandı her yer kandı cok aptalca yapmışlar" diyenler cıkardı
BU KADAR SAÇMA BİR YAZIYI ÜŞENMEDEN NASI YAZDIN.KİLL BİLL HARİKA BİR FİLM
quote:
Orjinalden alıntı: ismail217
bu yönetmenin kill bill serisinden başka filimlerini izlemedim ama şu kill bill filmine güzel diyenler nesini beyendiler filmin bir türlü anlayamadım. size yeminederimki bu filmi bir türk yönetmen türk oyuncularla yapsalardı lar yapardınız. meela dünyayı kurtaran adam filmi. bu filmi ve kill bill i her seyrettiğimde gülerim. ama dünyayı kurtaran adam filmine gülenler kill bille alkış tutuyorlar. bu yönetmenin yaptığı kill bill filminin saçmalıkları
1-kız filmin başında hamile halde başından kurşun yiyor ama ölmüyor. hadi kurtuldu diyelim çocuğu nasıl yaşadı. hadi vaktinde hasteneye götürseler kurtulur desek bu seferde polisler geliyor kilisede oyalanıyor kız onkere ölür.
2-kız gidip düşmanlarından birini yakalıyıp sonra kolunu kesiyor. sonra diğer insanlarla dövüşmeye başlıyor. ama kolu kesilen ve diğer adamları hertafı kesilip biçildiği halde bayılma filan yok. bırakın kolu bilek damarı kesilse insan 5-10 dk içinde kan kaybından bayılır ve önlemi alınmazsada ölür. hadi diğer adamları görmemezlikten gelenim ya o kolunu kestiği kadına ne demeli. kızın kolunu kesiyor sonra yarım saat dövüşüyor sonra onu alıp arabadan atıyor. kız sapa sağlam. ne saçma ya.
3-birinci bölümde son ssahnedeki kadınla dövüşmeden önce 50 yerinden yaralanıyor. ve ona sapasağlam gidiyor. sonra ordada biçiliyor ama sapasağlam.
vb.......
quote:
Orjinalden alıntı: kachar
BU KADAR SAÇMA BİR YAZIYI ÜŞENMEDEN NASI YAZDIN.KİLL BİLL HARİKA BİR FİLM
quote:
vb.......
siz nasıl o saçma filmi üşenmeden seyretmişseniz bende üşenmeden bu anlamla yazıyı yazdım.
bende tarantino hastasıyım 1997 yılından beri herşeyini toplarım posterler , dvdler extralar herşey.. tarantinoya resmen hayranım adam çok etkili filmler çekiyor.. ama bazı insanlar varki sadece kill bill vol1-2 yi izlemişler tarantino nun filmlerine kötü diyorlar onları bir pulp fiction bir reservoir dogs izlemeye davet ediyorum..
quote:
vb.......
1-bazı insanların kafasından vurulup ölmediği tıp dada vardır.. kafataslarında kalır mermi.. ve zaten çelik bir yama yapmışlar filmde ayrıntıları izlemediysen sen bilirsin.. 2-bu filmde insanlar bazı mantığı anlayamıyolar hayatlarında anime izlememiş insanlar gelip izliyor tarantinonunda bu filmi anime den yola çıkarak yapması gerçektir.. anime havası vermiş orada 3-yaralandığı yerler ölümcül yerler değil 4-burada da tarantino insanın çağresizlikten neler yapabileceğini göstermiş sen orada oturup ölmeyi bekleyebilirsin o senin kararın.. 5-buna yorum yapmıyorum.. yapılamaz zaten 6-yazamamışsın zaten ben yorulmadım herşeyini yanıtlarım teker teker..
quote:
Orjinalden alıntı: Zed The Rapist
bende tarantino hastasıyım 1997 yılından beri herşeyini toplarım posterler , dvdler extralar herşey.. tarantinoya resmen hayranım adam çok etkili filmler çekiyor.. ama bazı insanlar varki sadece kill bill vol1-2 yi izlemişler tarantino nun filmlerine kötü diyorlar onları bir pulp fiction bir reservoir dogs izlemeye davet ediyorum..
zaten yukarda belirttiğim gibi. bu yönetmenin kill bill filimlerinden başka filimlerini seyretmedim. lafım kill bill seridsini bağlar.
pulp fiction,kill bill
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme