Merhaba. Daha önce bir sayfa'ya yönlendirip oradan istediğim bir alana tıklatmak istemiştim.Çok aradım bulamadım.Kendi sayfam'da yönlenecek sayfa'yı iframe içinde açıp öyle de denedim cross-domain güvenliğini aşamadım.Bunu c# ile denemiştim. Ama chrome'da bazı eklentiler açılan sayfada istenilen yere tıklatılabiliyor.Örneğin sosyal ağlarda otomatik arkadaş ekleme,takip etme gibi işlemlerde eklenti kendisi otomatik yapıyordu bu işi.Bu eklentiler hangi dilde yazılıyor da erişebiliyor ve yazmak için neleri bilmek gerekiyor.
Daha önce bir arkadaş scrape işlemini önerdi araştırdım , denedim sadece domain'den veri alabildim.istenilen elemente ulaşıp değişiklik yaptırma ile ilgili bir şey bulamadım.Acaba scrape işleminde veya crowler işleminde bu işlemler yapılabilir mi?
PhantomJS (headless WebKit) üzerinde CasperJS bahsettiğin türde işlemler için kullanılıyor.
Tarayıcı eklentisi cok ceşitli dillerle yapılıyor fakat son yıllarda Javascript sanki daha cok kullanılıyor gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme