Şimdi Ara

'' Tarayıcı Önerisi '' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Türk

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Kesinlikle Boat browser

Özelliğinden bahseder misiniz biraz? Adını ilk kez duyduğumu söylesem yeridir :)

Çok hızlı ve kullanışlı olması gizli modda nette gezinme, yüzen sekme özelliği gibi birçok özelliği var kullandıkça anlarsın ve başka tarayıcıya geçmek istemessin bende şahsen öyle

Gizli modda nette gezinmek ne demek? Yani ben işyerinde , isyerimin bağlantısı, yine is yerimin verdigi kullanici adi ile, internete bu tarayici ile girersem, nette nereleri tikladigim belli olmayacakmi demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En hızlısı Opera'dır çünkü çalışma sistemi sayfaları sıkıştırarak sunar. Dolphin de Android'in Chrome'udur.

• Miniler daha hızlıdır, çünkü dolaşırken kısıtlama yapar ve sayfayı kendi düzenlenmesine göre açar ve görüntüleri falan tam açmaz, Miniler daha hızlıdır fakat ; bi o kadar da normaline göre kullanışsızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Türk -- 28 Şubat 2014; 12:26:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boat browser

• uc browser deneyin hocam yag gibi akiyor ve ad block eklentisi de var ama ben calistirmayi beceremedim

• Amma tarayıcı varmış be. Öğrendiğimiz iyi oldu.

• Daha onlarcası var bi görsen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolphin tarayıcı hızlı olduğundan tercih ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mr chow

Dolphin tarayıcı hızlı olduğundan tercih ediyorum

Hızlı ama bence yeteri kadar stabil değil :)

• Ben hep chrome kullandım ama en sonunda next browsera geçtim hızı felaket kişileştirme harika deneyin kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 1 Mart 2014; 6:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Ben hep chrome kullandım ama en sonunda next browsera geçtim hızı felaket kişileştirme harika deneyin kesinlikle

aynen ben de chrome'dan next'e geçtim. şimdiye kadar geçmediğime de lanet ettim. meğer chrome şarjı sömürüyomuş next chrome'un çeyriği kadar bile şarj harcamıyor.
  • UC Browser 9.6 derim...
    Neden diyenlere: Basit-Hizli-Eklenti destegi var..
    1)Sayfalari pdf olarak kaydetmek
    2)QR Kod olusturucu-okuyucu
    3) en onemlisi Video downloader ile basta youtube olmak uzere cogu sitedeki videolari tek tiklama ile kuruyor ben bu ozelligi icin kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

UC Browser 9.6 derim...
    Neden diyenlere: Basit-Hizli-Eklenti destegi var..
    1)Sayfalari pdf olarak kaydetmek
    2)QR Kod olusturucu-okuyucu
    3) en onemlisi Video downloader ile basta youtube olmak uzere cogu sitedeki videolari tek tiklama ile kuruyor ben bu ozelligi icin kullaniyorum

2. ve 3. maddeleri tam anlamadım hocam? Ayrıca bu browser ücretli midir?

• @ Ucan Turk= QR meshur kare kod olayi bazi sitelerde link yerine kare barkod/resim sistemi kullaniyor bu tarayici kare kod destegi var....

3.madde html 5 video sitelerini destekliyor youtube ve cogu video sitesinden tek tiklama ile video indirmek mumkun...

ucretli degil..ben google ye UcBrowser 9.6.apk yazdim yukledim...

UcWeb kendi sitesi telefonla acarsaniZ telefonun modeli yazar alta versiyon yazar 9.5 indirip 9.6 guncelleyebilir yada.varsa direk 9.6 kurabilirsiniZ

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

@ Ucan Turk= QR meshur kare kod olayi bazi sitelerde link yerine kare barkod/resim sistemi kullaniyor bu tarayici kare kod destegi var....

3.madde html 5 video sitelerini destekliyor youtube ve cogu video sitesinden tek tiklama ile video indirmek mumkun...

ucretli degil..ben google ye UcBrowser 9.6.apk yazdim yukledim...

UcWeb kendi sitesi telefonla acarsaniZ telefonun modeli yazar alta versiyon yazar 9.5 indirip 9.6 guncelleyebilir yada.varsa direk 9.6 kurabilirsiniZ

Teşekkür ediyorum hocam, bunu da aldım listeye :)

• Dolphin ve eklentisi olan jetpack ayrıca flash özelliğini aktif edeceksiniz özelliklerinden.Kullanmak istersenizde adobenin sitesinden apk'sini indirip kurarsanız kusursuz olur.

Yıllardır tek tarayıcım.

Tek kusuru şarjdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

Dolphin ve eklentisi olan jetpack ayrıca flash özelliğini aktif edeceksiniz özelliklerinden.Kullanmak istersenizde adobenin sitesinden apk'sini indirip kurarsanız kusursuz olur.

Yıllardır tek tarayıcım.

Tek kusuru şarjdır.

Saolun hocam bilgilendirmeniz için :)

• Dolphin cok daha kullanisli ben hem firefox hemde dolphin kullaniyorum

• UC Browser. Yalnız dili ingilizce ileride türkçe dil desteği çıkar belki.

Düzeltme: Haha, UC tarayıcı 1. sayfada ki videoda sondan 2. diğer kullandığım tarayıcı olan maxthon'da sondan 3. ama ben bunları seri diye kullanıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost0791 -- 5 Mart 2014; 0:58:44 >
  • Uçan Türk U kullanıcısına yanıt
    Denemelerinizin sonucu ne oldu, neye karar verdiniz ve neden..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.