Şimdi Ara

'' Tarayıcı Önerisi '' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Habit 3 oldu hadi bakalım :) crome pc de seviyorum mobilde geçiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrome tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boat browser açık ve net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle boat

• Bir sürü tarayıcı yükledim fakat telefonun browserini kullanıyorum, , öneririm

• Tatiki Chrome Hem Mobilde Hem Pc de..
  • Dolphin diyen olmamış ilginç, tabi bende demiyorum, chrome kullanıyorum sadece veri bağlantısını azalttığı için, bu sayede yasaklı sitelerde giriliyor hemde tasarruf ediyorum ama hem akıcı değil hemde pil içiyor, daha önce 7-8 tarayıcı indirip işlemci kullanimlarina baktım, diğer tarayicilar nadiren 3 çekirdek yarı hızda kullanırken chrome 4 çekirdek tavan yaptırıyor tabi pili içer optimizasyon 0. Operayida beğeniyorum ondada turbo var ama maalesef LG g2 cihazimda turbo açıkken hiçbir siteye girmiyor kapanıyor komple.

Bakın ne buldum 2012 videosunu izlemiştim ama 2013 izlememişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 26 Şubat 2014; 21:01:39 >

• Boat browser diyenler de arttı :) crome diyenler de az değil :) bi taraftan habit diyenler :) bi taraf dolphin :) bi taraf next browser :) Hayallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

Opera Mobile Classic

++11

• Adbl0ck eklentisiyle beraber dolphin kullaniyorum. Gayet memnunum. Reklamsiz gezmek hos oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 27 Şubat 2014; 12:23:02 >
  • telefonumda yüklü olan tarayıcılar: chrome (xperia z'nin stock tarayıcısı chrome olarak geliyo), opera mobile, firefox, dolphin, next, boat.

chrome: aslında çok hızlı ve kullanışlı. ayrıca pc'de de chrome kullandığım için büyük kolaylık oluyordu bana yer imleri senkronizasyonu konusunda ama mobil chrome resmen şarj düşmanı. ford mustang'in benzini içmesi gibi chrome da şarjı içiyor. dakikada %2 azaldığını gördüm şarjın.

firefox: kesinlikle kullanışsız.

opera: yavaş ve kullanışsız. ayrıca şarj çok harcar.

dolphin: yukardakilere nazaran daha güzel. çok şarj yemez. flash desteği var.

boat: çok hızlı. arayüzü güzel. şarj çok yemez. yüzen ekran özelliği var ama 5 inçlik telefonda yüzen ekranın pek bi önemi yok.

next: şu an kullandığım tarayıcı. ana ekran ve yer imleri ekranı çok kullanışlı. arayüzü çok sade ve güzel. şarj neredeyse hiç harcamıyor desek yeridir. karşılaştığım tek sorun başlangıç ekranına eklediğim yer imlerinde sitenin simgesi çıkmıyor düz bi renk kutucuk içinde çıkıyor. bi de flash desteği yok.

özetle denediklerim içinde en kullanılabilir olanları dolphin, next browser ve boat browser. bunlara bak hangisinin arayüzü hoşuna giderse onu kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 27 Şubat 2014; 16:31:42 >

• S4 felan kullanıyorsan kesinlikle "Boat browser" Flash Desteği Felan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

telefonumda yüklü olan tarayıcılar: chrome (xperia z'nin stock tarayıcısı chrome olarak geliyo), opera mobile, firefox, dolphin, next, boat.

chrome: aslında çok hızlı ve kullanışlı. ayrıca pc'de de chrome kullandığım için büyük kolaylık oluyordu bana yer imleri senkronizasyonu konusunda ama mobil chrome resmen şarj düşmanı. ford mustang'in benzini içmesi gibi chrome da şarjı içiyor. dakikada %2 azaldığını gördüm şarjın.

firefox: kesinlikle kullanışsız.

opera: yavaş ve kullanışsız. ayrıca şarj çok harcar.

dolphin: yukardakilere nazaran daha güzel. çok şarj yemez. flash desteği var.

boat: çok hızlı. arayüzü güzel. şarj çok yemez. yüzen ekran özelliği var ama 5 inçlik telefonda yüzen ekranın pek bi önemi yok.

next: şu an kullandığım tarayıcı. ana ekran ve yer imleri ekranı çok kullanışlı. arayüzü çok sade ve güzel. şarj neredeyse hiç harcamıyor desek yeridir. karşılaştığım tek sorun başlangıç ekranına eklediğim yer imlerinde sitenin simgesi çıkmıyor düz bi renk kutucuk içinde çıkıyor. bi de flash desteği yok.

özetle denediklerim içinde en kullanılabilir olanları dolphin, next browser ve boat browser. bunlara bak hangisinin arayüzü hoşuna giderse onu kullan.

Saol kardeşim detaylı açıklamışın :)

• Herkese içtenlikle teşekkür ediyorum, şu ana kadar bile inanılmaz yardımcı oldunuz saolun :)

• Puffin web browser kullandığım en hızlı tarayıcı :) kesinlikle puffin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Türk

quote:

Opera Mobile Classic

Kendim opera mini kullanıyorum :) Teşekkürler yine de :)

krdşim opera miniyle opera mobile classic arasında dağlar kadar fark var mobile classic kullanıyom ayrıca çok hızlı miniden

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaxxtat

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Türk

quote:

Opera Mobile Classic

Kendim opera mini kullanıyorum :) Teşekkürler yine de :)

krdşim opera miniyle opera mobile classic arasında dağlar kadar fark var mobile classic kullanıyom ayrıca çok hızlı miniden

Opera mobile kullandım saolun :)

• Hoppala... Bir de puffin çıktı başımıza :)

• Başkan kur boatın keyfine bak

• Boat mini var bide normalimi yoksa minisimi daha hızlıdır? Bazı tarayicilarin minisi var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.